Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/10/2020 in all areas

 1. 4 points
  Hier wat fotos van het eind resultaat. 1 is de gelato en 2 is de mac
 2. 3 points
  Mijn camera is niet echt top. Maar hier een paar fotos.
 3. 2 points
  Denk dat je zelf er meer baat bij hebt dan het weg te geven @DeSimpeleDuif
 4. 1 point
  Ik vind die mac er zeker ook wel mooi uitzien. Ik moet zeggen dat mijn Gelato auto (maw flauw afkooksel van mosschien de echte strain) ook wel lekker zoet ruikt. Ik ben wel wat bezorgd haar afgebloeid te krijgen voor het raam. Nuja buitenkweek en auto, alhoewel dat ze bomvol ligt met kristallen, kan je nog altijd niet vergelijken met die toppen op de foto van u.
 5. 1 point
  Nogmaals bedankt voor de heerlijke speculaas @Fearghus.
 6. 1 point
  Voila, ik heb ze geoogst... Zie foto...
 7. 1 point
  Wel @greentjeonatrip sinds de Colonize, wormenmest, melasse een keer, moet ik zeggen dat het super goed gebufferd wordt. Na de winter komt compostthee er ook nog bij, plus lavameel, ik verschiet ervan hoe simpel het allemaal kan zijn. Nu ik mag niet te vlug roepen, we zijn nog niet aan het einde van de rit. Maar toch. Ik ben momenteel de soilfoodweb aan het volgen. Heel wat interessante tips en uitleg!
 8. 1 point
  @greentjeonatrip, Zo zie ik het ook, plant groeit fantastisch, geen remming in groei of bloei, enige wat anders is zijn de verkleuringen in het blad en wordt ook niet erger, heel vaag. Dankjewel, hier heb ik wat aan, zal er eens induiken! Gr, X
 9. 1 point
  Ik zie een mooie top waar de energie heen gaat en de rest is niet interessant. Op deze pagina vind je de analyse en testrapport.
 10. 1 point
  Ik denk dat de meeste mensen niet doorhadden dat er een quiz was....
 11. 1 point
  Ook alweer prietpraat en geneuzel. Bepaalde vegetatie gedijt wat beter op zure gronden en andere weer op basische. Hoe dacht jij dat de natuur dat regelt dan ? De beste man kweekt naar mijn weten biologisch, maar misschien loop ik alweer achter. Genoeg organisch materiaal toevoegen om de bodem ph te bufferen is al een goed begin.
 12. 1 point
  De dikste Tomahawk had 95 gr en de Zkittlez gemiddeld ook zoiets of meer dus die hebben dan ook gezorgd voor de 1 op 1 uitslag. Kleine hoofd topjes, maar heel erg veel en heel zwaar. Door de open structuur ook 0,0% rot.
 13. 1 point
  uhh.. maar je hebt nu toch 875W per m2, of mis ik iets?
 14. 1 point
  Dag 1. Ontkiemen van het zaadje Heb het zaadje vanmiddag in een glas water gestopt en alvast het voorbereidende werk gedaan om te planten. Vanavond op het werk nog even een steun lassen om de 20watt lamp op te bevestigen
 15. 1 point
  Over die 'slechte' compost....dat is niet de beperking van Lavameel, maar zegt alles over de beperking van de persoon zelf, die niet weet hoe die moet composteren.
 16. 1 point
  Prietpraat van de bovenste plank. Er vind een mechanisme van kationenuitwisseling plaats en daarnaast een mechanisme waarin deeltjes van Lavameel zich letterlijk hechten aan de buitenkant van het worteloppervlak en zo in de groei van de wortel wordt opgenomen. Plantenwortels scheiden organische zuren uit, die zelfs sterker worden, wanneer er een dreigend tekort aan mineralen is. De 'verwering' van Lavameel is hier direct toe te schrijven aan de fysiologische activiteit van de plant zelf en de mate/snelheid waarmee de mineralen uit het gesteente opgenomen worden, hangt onder meer af van de behoefte van de plant, in welke mate de wortels daadwerkelijk contact kunnen maken met het gesteentemeel en de mineralen die er in het gesteentemeel zitten. Hier zal ook een PH fluctuatie in die rhizosfeer optreden, wat voortkomt uit de verschillende snelheden in de opname van kationen en anionen en die onbalans door de positieve en negatieve ladingen die de wortels binnendringen, vervolgens weer wordt gecompenseerd door de afgifte van waterstof- en hydroxylionen.
 17. 1 point
  Mr. Nice leds , met die leds heb ik 1.8 gram per watt gehaald
 18. 1 point
  Na een hele nacht lopen knippen heb ik eindelijk het eindgewicht! 1856.2 gram. Daar heb ik niet het rot bij gerekend. Dat zal ook wel rond de 50 gram zijn geweest. Dus totaal 1900+- Kan ik weer een weekje mee vooruit. 1,583333333333333 gram de watt? Heb ik dat goed? Het is al laat.. Eindscore is boven mijn verwachtingen omdat alles nog niet helemaal 100% goed was gegaan. 2k was wel haalbaar geweest dus. Die Zeusjes zijn wel super nice Thanks for watching!
 19. 1 point
  jawel leuke soorten, de gelato heeft toch mijn voorkeur qua stress bestendigheid en geur. maar de mac doet het zeker wel goed, ik heb van beide moeders staan en die purplepunch and fruity pebbles weg gedaan.
×
×
 • Create New...