Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/25/2020 in all areas

 1. 2 points
  Hier wat resultaten van de schud zak voor wie het interessant vindt. Hier ligt aan de tak gedroogde zkittlez, waar alleen de grote bladeren eraf zijn gehaald. na het schudden kwam die er onder uit, de kleine topjes vis ik er later nog even uit die de moeite waard zijn. dit is wat eruit komt. ik heb hem nog even een keertje geschud. de takjes die overbleven en een aantal blaadjes, deze heb ik met de vingers eraf gehaald, die knakt je er zo af. en hier onder het eind resultaat.
 2. 2 points
  Huy Fearghus. Ik wil nog 1 ding kwijt bij jou en dat heeft wat meer betrekking op de waterhuishouding en dan met name aan het begin van de kweek. Bij het inwateren van mijn kleine potjes, hoefde ik soms tot wel de eerste 2 weken geen water meer te geven en dan startte ik pas met de eigenlijke opbouw van de watergift. Dat geldt in zekere zin ook bij de overpot, waarbij weer ingewaterd wordt. Wat ik bedoel te zeggen is, dat je na het inwateren, zeker niet te snel gaat beginnen met opnieuw bevloeien. Ik vermoed dat mensen nog weleens in die beginfase te 'gauw' opnieuw gaan wateren, maar wanneer je dat niet goed aanvoelt of meet, dan blijft je medium natuurlijk zeiknat en wordt het ook wat lastiger wortelen, maar goed, ik schets je vooral hoe ik erover denk, waar anderen ongetwijfeld anders doen. Succes met alles.
 3. 2 points
 4. 1 point
  Je moet het goed drogen dan haal de bladeren er zo af. Ik heb alles in mijn eentje gedaan. Je moet wel wat takjes eraf pielen na de hand, maar dan heb je wel super strakke toppen.
 5. 1 point
  Leuk hi tech kweekje zo haha. Heb je wat meer info over het water en voeding en alles? Ec ph
 6. 1 point
 7. 1 point
  Véél regen.... Planten staan op de grond... Morgen nacht storm Odette... Alle volgende nacht, want we zijn technisch gezien al vrijdag... Zondag foto's... Groetjes DeSimpeleDuif
 8. 1 point
  Voor de mensen die nog willen weten wat er aan de hand was. Ik wist gewoon dat er wat aan de hand moest zijn met t water of de voeding. Leek me sterk dat die cocos van plagron dit kon veroorzaken. Om t water uit te sluiten had ik de nieuwe stekken in aarde gezet en alleen water gegeven. Nou ik kon meteen t water uitsluiten. Daarna had Ik ze alsnog weer in de oude cocos gezet en helemaal gespoeld met nieuwe gekochte voeding A en B . Wat Ik denk dat er gebeurd is dat of de voeding gewoon oud was of dat ik per ongeluk de A en B puur in kleinere flesjes had gemengd waardoor er een giftige chemische reactie ontstond. Want ik schenk natuurlijk niet uit zo een 5 liter kan dan mors ik alles onder. Nu gaat eindelijk alles weer zoals t hoort
 9. 1 point
  Ha allen, Een bitterzoete dag vandaag. Na in mijn grootste top en twee andere toppej weer wat rot gespot te hebben heb ik besloten de Honey Cream te gaan oogsten. Ik ben nog niet klaar met knippen maar hier al vast wat foto's. Tot de volgende post! Bless!!!
 10. 1 point
  Aja, vanmiddag heb ik beetje gezongen over blueberry Automatic én Zamnesia dot nl... Just for fun...
 11. 1 point
  Een dichte kas zou ik niet doen ivb de Lv Greenspan is speciaal voor plantjes he . Tis super sterk spul en laat licht diffuus door. Een dakje is genoeg om ze droog te houden
 12. 1 point
  Morgen start week 14 op 12/12 Purple Haze staan nog allemaal, Blue Cheese staat er nog 1.. Blue Cheese Deze verschilt wel van de andere 2 die al geoogst zijn.. deze lijkt eigenlijk precies tussen de Purple Haze te passen als ik het niet beter zou weten zou ik zeggen dat het Purple Haze is.. ruikt wel lekker deze Cheese Week 3, dag 1 op 12/12 Helemaal van achter 2 eigen zaadjes in 30l pot. En dan 3 naast elkaar in 18l Critical kush van Barney. En dan van voor links en rechts zijn Runtz van Zamnesia. En de middelste van voor is Torpedo van VIP seeds. Paar dagen geleden de grootste bladeren verwijderd die de toppen van onder een beetje bedekken. Merk bij de meeste wel gelijk vooruitgang, maar 2 lijken het niet zo leuk te vinden.. 1 van de Blue cheese voordat ze omging..
 13. 1 point
  Ha allen, Er is van de week 't een en ander gebeurd en daarom weer even een update. Allereerst is het weer een beetje aan het omslaan. De buitjes die voorbij komen zijn verfrissend voor de planten na zo'n droge periode maar de wind waait erg hard op mn cheese plant. Ten tweede, en belangrijker, ik kwam wat rupsjes van de bladroller familie tegen in mijn plant. Deze beestjes maken een soort huisje van spinrag in een blaadje en eten dit langzaam op. Heb gespoten met een bio spray gemaakt van bacteriën. Hopen dat ze nu wegblijven maar ik moet wel de toppen vaker checken :(. Nu even wat foto's. Eerst hier de Cheese, die begint nu pas echt knopjes te ontwikkelen dus niet echt fotowaardig: En hier de Honey Cream, waarvan de toppen al echt goed beginnen uit te zetten :D: En last but not least de Jack47 natuurlijk, zij begint ook al flinke calyxen te vormen maar laat nog geen trichomen zien: Verder heb ik besloten geen thee meer te geven van taugé zoals ik eerder zei, ik hou het vanaf nu bij de guano en een kleine dosis organische moestuin korrels van plagron meegegeven met het water. Zo dat was hem weer. Ik verwacht komende week wel trichomen op de Jack47 en haartjes bij de Cheese dus dan hoor je wel weer wat. Tot dan maar bidden tot de weergoden dat we minder wind krijgen en dat de buitjes blijven zoals ze nu zijn. Bless!!!
 14. 1 point
  Ha allen, Inmiddels zijn we al bijna een maand verder vanaf mijn vorige post. Een korte update: Vandaag heb ik eerster voor gezorgd dat mijn grote potten een ongeveer gelijk aantal groenbemestende planten heeft. De Borage was namelijk in twee potten uitbuindig tot groeien gekomen maar in een andere maar mondjesmaat Dat hebben we opgelost door wat plantjes over te potten. Omdat over 10 dagen de wiet wordt overgepot naar de grote potten heb ik de borage ook waar nodig naar de zijkanten verpot zodat ik ze niet bij het overpotten van de wiet (welke ik in het midden van mijn pot wil) kapot hoef te maken Verder zijn vandaag de compost wormen aangekomen Deze heb ik zo gelijk mogelijk in hopen verdeeld over mijn potten Hopelijk beginnen mijn nieuwe huisdieren/vriendjes snel zich te goed te doen aan al het lekkers dat in de aarde zit. We zijn in ieder geval heel benieuwd! Als laatste een foto van waar het allemaal om draait. De babes vlnr Jack47, Royal Cheese en Honeycream. De Cheese is met 28.5cm de grootste. Zij gaat als ze de 30 cm passeert getopt worden. Dit was hem dan weer even voor nu. Tot over 10 dagen als ik ga overpotten. Bless!!!
 15. 1 point
  Ha allen, Even een korte post als zoethoudertje tot grotere ontwikkelingen op mn dakje. Vandaag heb ik de stammen van de Honeycream en de Cheese ontdaan van de eerste 3 internodes, maar ik heb de blaadjes laten zitten want die vangen nu nog lekker veel zon voor de plant. Alleen de knopjes in de oksel haal ik weg dus. Enfin dit moet groei naar boven stimuleren omdat ik dit jaar grotere struiken dan uit mijn vorige topic wil hebben en dus wat extra hoogte best mag. Hier heb je even foto's van de Cheese om te laten zien wat ik bedoel: Voor: En na: Helaas is een blaadje gesneuveld onderaan maar tsja, da's risico van t vak. Hier nog even een foto van alle babes, ze vinden hun nieuwe grond heel erg lekker en groeien gestaag door: Tot later, Bless!!
×
×
 • Create New...