Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/25/2020 in all areas

 1. 2 points
  Maar weer even een update, alles gaat lekker en stabiel weinig op te merken vragen stellen mag altijd.
 2. 1 point
  Waar schaduw en vocht elkaar ontmoeten, is Meeldauw graag te gast.....en de wind speelt taxi....
 3. 1 point
  Hier misschien nog wat aanvullende, meerdere maatregelen, die je in de volgende ronde kunt nemen om ook bijvoorbeeld zoveel mogelijk resistentie tegen te gaan.....
 4. 1 point
  Bij een vette spintplaag heb je gewoon pech en kun je alleen maar redden wat er te redden valt. Maar wat je na de oogst doet bepaald of je ervan af gaat komen of blijft door sukkelen. Ik heb altijd mijn verlies genomen erna en de tijd genomen om het op te lossen (kost je 4 weken). Maar ik was er beide keren wel vanaf. Denk je dat dit niet hoeft, blijf je elke ronde kloten met spint. Want het gaat niet zomaar weg.
 5. 1 point
  Sinds dat ik ooit een geknalde Gardena slang heb gehad (stond altijd druk op). Heb ik nu overal waterslots op zitten. En alle vaten staan ik lekbakken. Als de vaten overstromen dan wordt het slot nat en schakelt hij alles uit. Werkt super. Voor de rest maakt iedereen wel stomme fouten. Zonder dat leer je niet. Ik kan er ook genoeg opnoemen. Stomste was de hele ronde gedraaid op 240 watt gedimde lampen. Was deze na het aanplanten van de stekken vergeten terug te zetten op 720 watt. En ik me maar afvragen waarom het zo klote ging.
 6. 1 point
  Als de eerste tip is om mijten uit te zetten bij een vette spint plaag , heb je dan eenig idee? . handwerk misschien?
 7. 1 point
  Roofmijt en eventueel rondje Floramite....
 8. 1 point
  Op dat eerste zou ik geen antwoord op kunne geven. Dat tweede is kostenbesparing voor stroombetalers. Doet men dat niet.. dan ken men rustig een licht regime van 24 uur aanhouden. Het heeft gewerkt tenslotte op een locatie.
 9. 1 point
  Als mensen de hype willen volgen heb je toch die clone nodig of je zet zaden en zoekt iets nieuws. Zandbanken maken hier geen hybrides waar uit die elite clones uit zijn gekomen maar maken er een S1 van. Ik zou zoeken naar een nieuwe kruising en niet gaan voor zaden die zogenaamd hetzelfde zijn als de geselecteerde clone.
 10. 1 point
  Die staat rechts midden. Links voor is de Don Mega met daar naast links midden Hulkmania. Beide zijn de grootste maar de OGKB X Zkittlez X Sundea heeft mooiere en compactere toppen. Dag 36 Forbidden Mints 1 Forbidden Mints 2 Hulkmania The Don Mega 1 The Don Mega 2 OGKB x Zkittlez x Sundea Driver
 11. 1 point
  Ja, dat beiden kan, dat weet ik. Dat schreef ik al. Maar op dit forum lees ik vooral over schoonmaken, maar zelden over roofmijt bij spint (of ik moet die topics gemist hebben) Dus ik vraag me af of er mensen zijn die roofmijt inzetten en of dit effectief is. Zoals ik begreep van rapporten van de WUE moet je er snel bij zijn, omdat anders de roofmijten het nooit meer bij kunnen benen Ps: CNNBS artikelen moet je (in zijn algemeenheid) met een grote korrel zout nemen. Die schrijven gewoon over wat ze her en der lezen. Als je morgen schrijft dat je onderzoek hebt gedaan dat het Wilhelmus zingen als je aan het knippen bent leidt tot meer THC, dan staat het een week later op CNNBS. Die gasten lullen maar wat, en zijn alleen geïnteresseerd in views en clicks. Natuurlijk staan er ook zaken tussen die wel 100% kloppen, maar ja, scheidt het kaf maar eens van het koren.
 12. 1 point
  Tof onder die lampen, volle bak ook zo. Netjes heb je de lampen al op 100%? Hoeveel zuig je nu af?
×
×
 • Create New...