Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/2020 in all areas

 1. 2 points
  Er staan 11 doodgewone Amneesjes en 1 Uruzgan. De top van de nees is als een kaars en daar onder zitten de bollen Week 3 dag 4 12/12 Denk dat wel duidelijk is wat Uruzgan topjes zijn Geef de helft van de voorgeschreven dosis FN
 2. 2 points
  Dag 38 Ze zijn uit de 2 liter potten naar de 11 liters gegaan met 4 x 10 gram buffer tabletten en een beetje lavameel. Van de eerste 7 dames zijn er 3 Amnesia x star91. Dag 42 Er komen 3 nieuwe vrouwen aan dus kies ik er voor om 1 Amnesia x Star91 te verwijderen en met de 2 mooiste door gaan. Laatste keer op de foto, vind het niet leuk die keuzes maken. Een 2 Scoops x Dosidos vrouw samen met nog een tweede Tomahawk x Sundea Driver en Dosidos x Mendobreath er bij staan ze met z'n 9 totaal. Eigenlijk begint het nu pas en krijgen ze nog minimaal 1 week groei en een keer naar de thuiskapper voordat de nachten weer langer worden.
 3. 2 points
  Update: Dag 66 - 12/12. Temperatuur overdag: 25 graden. Temperatuur nacht: 18 graden. Luchtvochtigheid: 45% licht aan Girl Scout Cookies en Blue Cheese: De GSC en BC zijn nog steeds aan het opbouwen, vooral de BC is nog steeds aan het toppen bouwen en de meeste haren zijn nog wit. Het zijn wel serieus grote toppen aan het worden, zoals ik (geprobeerd heb) met mijn hand te laten zien Ook is er de GSC "Golfbal" met hele dikke, zwaar compacte toppen ik denk dat deze wel aardig wat gewicht in het laatje gaat brengen. er zijn nu 2 GSC om, waarvan 1 kleine deze week om is gegaan, de andere was vorige week al om. Deze kleine gaat denk zo 15g droog opleveren en stelt eigenlijk geen ruk voor, maar wie weet is het wel een heerlijk rokertje Liberty Haze: Er is niet veel te melden, niet anders dat ze 1 voor 1 om aan het gaan zijn. Heb al 3 Liberty Haze omgelegd, maar ik denk dat het niet zo'n mooi eind resultaat zou zijn. ik denk dat ik rond de 1 op 1 kom, vroeger zou ik er om juichen, maar ik weet dat het beter kan. Maar opzich niet super slecht voor een soort van 8 a 9 weken, maar ik ben niet ontevreden maar ik weet dat het beter kan Girl Scout Cookies + Blue Cheese: Liberty Haze: Gr, X
 4. 1 point
  Ja zeker wel. Prijs/kwaliteit is prima. Bewaar ze koel en na 2 jaar ontkiemt t ook nog steeds allemaal. De rechter is spice en is denk ik een week of 2 oud. Links wat later geplantte kruisinkjes. In de bloei een geknakte, gebroken en te lang in de groeikast gebleven blueberry x heribei. Is begonnen aan 2e Internode bloei en drinkt nog naar hartelust. 1,7 liter per dag! Brandplekken van tegen de groeilamp aankomen maandje terug. Positief verrast wel hoor door alles wat uit deze zaden is gekomen!
 5. 1 point
  Dag 46 op 12/12 660watt HPS Toch nog verrast door 1 bitch links achterin (plant2) Plant 1 Plant 2 De 4 stekken die zijn overgebleven van 2 planten hierboven. Ben wel benieuwd hoe deze gaan lopen.. Zijn wel hele kleine schattige plantjes geworden, maarja dat zijn de Gremlins in t begin ook En deze kleine opdondertje.. Dan nog wat stekken van LibertyHaze en Pineapple Express, ongeveer 6 dagen jong. Staan er niet zo super fit bij dus wachten we het nog af. En dan nog de Liberty Haze De Liberty Haze die links in de tent staat. En dan nog 1 van me eigen zaadjes zoals de 2 bloeiende planten.
 6. 1 point
  Niet alleen voor de smetvrezers, maar de hoerenlopers ook
 7. 1 point
  Ben erg benieuwd.. Zo kan ik ook een beetje vergelijken als ik mijn Liberty's klaar heb. De GSC van mij zijn wel gratis van Zamnesia. Ga aankomende week een voorgroei/droog ruimte maken. Heb een kast van 70x48x150cm die ik ga opdelen in 2 lagen. 1 voor groeien en 1 voor drogen. En dan ga ik daar alvast 2x GSC en 2x Gorilla Glue zetten, de GG heb ik gekregen ben ik erg nieuwsgierig naar..
 8. 1 point
  Waar maak je je druk om met 5 planten? Je praat nog niet eens over tientjeswerk als je verschillende voedingslijnen gaat vergelijken. Ik gebruik het hobbymatig dus heb dit soort cijfers niet paraat. edit: laat ik het anders stellen: met deze voeding voeg ik gemiddeld 2 volle theelepels toe aan een emmer van 20 liter + 4ml calgreen om tot de gewenste EC te komen. Hoeveel water je een plant geeft hangt volledig af van je klimaat/medium/soort plant etc en zal niet verschillen per voeding die je gebruikt.
 9. 1 point
  Ik kweek zelf al een hele tijd op de Metrop voedingslijn icm rfx en led. Ik gebruik MR1 (groei) en MR2 (bloei) plus gedurende de hele grow aangevuld met hun Calgreen. Verder aangevuld met Canna Rhizotonic, Cannazym, Canna PK13/14 en Cannaboost. Het fijne van de Metroplijn vind ik hoe geconcentreerd het is. M.a.w. minder gesleep met zware jerrycans etc. Die voedingslijn die je laat zien is wel héél overdreven uitgebreid, lijkt me typisch een mooie melkmachine van de growshop.
 10. 1 point
  Wauw, wat een uitzicht man.. dat zijn me toch eens wietplanten! Dat zal zeker en vast gaan smaken..
 11. 1 point
  ik geloof zelf niet zo in de all in one, een plant heeft in elk stadium behoefte aan andere hoeveelheden elementen. Ik zie all in one meer iets is voor mensen die net beginnen en niet begrijpen hoe ze een voeding schema moeten gebruiken. Of te lui zijn dat kan ook nog.
 12. 1 point
  Ondanks dat je geen ruimte hebt voor een kweek, ben je zo toch lekker bezig. Het is echt een verslavende hobby. Toen ik ermee begon had ik me voorgenomen om het een paar kweekjes te doen. Maar ik zie mezelf nu niet zomaar stoppen, het is zo leuk!! Hopelijk heb je snel weer de ruimte om wat te beginnen. Lijkt me wel leuk om een verslag van jouw te lezen, je legt alles zo goed uit. Iets wat ik totaal niet kan. Lekker bezig kees
 13. 1 point
  Farmer69 slaagt er op een of andere manier niet in om aan te geven wat voor lamp zijn ledlamp nou precies was. Wat het exacte verbruik van de lamp was. Zijn eerdere bericht hierover riep meer vragen op dan dat het beantwoordde.
 14. 1 point
  welk medium kweek je op?
 15. 1 point
  Sorry mensen, bedankt voor alle hulp enzo maar ik trek er voorlopig de stekker uit (letterlijk). 0 motivatie Voorste rij planten bleef/blijft groen, achterste 6 werden bleek. Zal vast wel iets met de andere aarde/hoge PH van mn kraanwater te maken hebben of weet ik veel wat, het is altijd wat. Ben er gewoon ff klaar mee, naast dat ik binnenkort ook deeltijd behandeling ga krijgen bij n GGZ. Kan gewoon niet zo veel hebben op het moment en ook geen zin om uit te zoeken hoe of wat. Over een tijdje ga ik wel weer proberen te kweken Was iig niet echt aanwezig, wilde ff laten weten waarom want ik ben altijd geholpen door jullie
 16. 1 point
  Waar kweek je op of waar wil je op kweken ? Gr, X
 17. 1 point
  Deze gaan nu week 7 in en ik heb ze net gespoeld met florakleen en vanaf morgen geef ik ze tien dagen GHE ripen en daarna weer spoelen met florakleen en dan is deze ronde weer voorbij. Deze genetica ben ik niet zo kapot van. Vanaf het begin van de cyclus heb ik bladeren wat vreemd krullen en topontwikkeling valt me ook een beetje tegen. Ben blij dat ik hierna weer mn eigen NLX weer heb. Volgende week ga ik weer nieuwe stekken maken.
 18. 1 point
  Week 2 Gisteren ingespoten met auxines. Wordt een leuk redelijk egaal veldje. Temp 18° / 23° Lv 45/65% Heb net met de hand 1,5ltr gegeven, ph 5,5, kunnen ze weer een weekje vooruit. Rond dag 15 ga ik de boel dieven denk ik. Ik doe dat altijd begin week3.
 19. 1 point
  Mag ik vragen wat je later aan je aarde zal toevoegen? en voeding? Heb al verschillende mooie rondes gezien van je!
 20. 1 point
  Net klaar met knippen. Normaal ben ik altijd 6 a 7uur bezig. Deze keer in 3,25uur klaar!! Waren alleen maar dikke toppen ,helemaal nul komma nul klein gekut bij. Het lijkt allemaal kwa massa goed te zitten,maar heel raar dat alles minder is. Minder kleine knip en minder bladeren. Normaal heb ik ook 2x zoveel blad en kleine knip. Nu alleen maar toppen. Zou dit dan aan de verwarming liggen? Hoop in ieder geval weer dat het minimaal 800 gram is zoals de vorige keer.
×
×
 • Create New...