Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/22/2019 in all areas

  1. 3 points
    Week 7, Krijgen om de dag 10l water verdeeld met 10ml pk, 10ml bloom en 8ml enzym en de andere dag 10l water met niks.. Dus elke dag 10l verdeeld over de 9.. Voor de spliff cheese en de Crystal White lijkt het soms te weinig te zijn en geef ik ze 300ml water bij voor de lampen uit gaan.. White rhino Blue 2.0 Crystal White White Rhino Blue 2.0 Spliff cheese Spliff cheese Spliff cheese
  2. 1 point
    Haha prachtig dat er iemand ook zo over denkt. Ben ook redelijk recent begonnen. Ik heb ook een 1,50 x 3,00 tent zodat ik er in kan staan. Menig kweker is het hier niet mee eens dus bereid je voor lol. Beide merken zijn goed overigens, ik gebruik zelf dutchpro. Ik gebruik zelf LED lampen en had 700 gram opbrengst met 600 watt lamp met m'n eerste kweek. De meeste HPS kwekers redden dit bij lange na niet. De LED markt is echter een enorme cowboy markt dus denk goed na voor je iets koopt. Bij mij is er ook heel veel research in gaan zitten. Goedkoop is vaak duurkoop, dus ik weet niet wat je budget is. Als je wat geld over hebt kan ik je in ieder geval wel de Fluence lampen aanraden. Ik heb er zelf twee van, en ben nu met een ronde daarmee bezig. Dit kan je hier zien: KLIK Klein nadeel zoals je zelf zegt; ze kosten 2000 euro per stuk. Dit haal je er echter snel uit Welkom en succes!
  3. 1 point
    Goedenavond, Foto's. Voor vandaag staat er wat kokoswater op het menu
  4. 1 point
  5. 1 point
    Quote Monty: Tijdens de afbloei weken Mag de nachttemperatuur dalen tot 17-19° C. Deze daling van de temperatuur triggert de anthocyaan productie, Paarse buds, en versterkt de harsaanmaak tijdens de afbloei.
  6. 1 point
    Voor je hars zou ik het juist wel doen. Door die trigger van anthocyanen vind er volgens mij wel een afname plaats in de productie van het bladgroen en wil je daarmee de herfst inluiden, maar of je daarmee aan het einde van de rit nu ook daadwerkelijk een snellere afbloei door hebt gekregen, betwijfel ik.
  7. 1 point
    @Kees A Zeker, ik heb zelf 1 extra rayjet getrokken, en deze sproeier heb ik in een maatbeker zitten. Dan kan ik precies zien hoeveel water er die dag gegeven is. Op de middelste foto in de post hierboven zie je die maatbeker links staan.
  8. 1 point
    Amnesia haze stekjes, volgens mij had ik toen 2,5 weekjes voorgroei. Na toppen hebben ze aantal dagen nog in groei gestaan daarna pas bloei. Ooit ook een keertje direct na toppen omgeschakeld naar 12/12 maar dat doe ik niet meer.
  9. 1 point
    Voorlopig krijgen ze rust, het krijgt ook allemaal genoeg licht nu. Over een paar weken misschien nog wat, maar dat zien we dan wel
  10. 1 point
    ik lees wel een aantal dingetjes die niet helemaal kloppen. bv regulator, biogenetic si04, silic acid atami zijn siliciumhydroxide en geen kalium-metasilicaat. Silicaat is een goedkopere variant en zit er alleen bij in zodat de sio4 vloeibaar blijft als stabilisator anders zou het gel worden. Dat het meer kost kan ook zijn omdat het een hele andere stof is? Co is ook niet het zelfde als co2 of zo zijn er nog meer voorbeelden. Stikstof fosfor kalium heb je vele varianten van, niet 1 zoals hier gezegd wordt. Fosforpentoxide word gebruikt als planten voeding, maar pak je P4 fosfor dan blaas jij je hok op. Hier bijvoorbeeld allemaal fosfor verbindingen en elke werkt weer anders H3PO2 +1 onderfosforigzuur zuur / zout hypofosfiet HPO2 +3 metafosforigzuur zuur / zout metafosfiet H4P2O5 +3 pyrofosforigzuur zuur / zout pyrofosfiet H3PO3 +3 orthofosforigzuur zuur / zout orthofosfiet H4P2O6 +4 onderfosforzuur zuur / zout hypofosfaat HPO3 +5 metafosforzuur zout metafosfaat H5P3O10 +5 trifosforzuur zout trifosfaat H4P2O7 +5 pyrofosforzuur zuur / zout pyrofosfaat H3PO4 +5 orthofosforzuur zuur/zout orthofosfaat H3PO5 +5 peroxomonofosforzuur zout peroxomonofosfaat H4P2O8 +5 peroxodifosforzuur zout peroxodifosfaat Je plant moet zwavel hebben maar ik zou hiervoor geen zwavelzuur gebruiken. En silicium heb je als kit, je hebt het als ijzer, voor glas word het gebruikt. Je kan niet zeggen dat een element maar 1 eigenschap heeft elke variant is anders dat wil ik er mee zeggen. Silicaat kun je makkelijk herkennen vaak omdat er dat silicium 20% bv staat, het hoogste haalbare bij si04 is 3%. Dit klinkt weinig maar dit is direct opneembaar dus uiteindelijk een stuk meer dan die 20% die eerst moet omgezet worden en misschien maar 0.5% silicium si04 van overblijft. Food grade zegt opzich niks of je plant het wel of niet lekker vindt. Dit is meer een stempel of je het mag op eten drinken en dit oke is volgens de warenautoriteit. Ik noem maar wat melasse is niet foodgrade, als het op zou eten/drinken zal er weinig gebeuren. Maar ik zou geen A of B of drinken dan heb je wel een probleem. Gewoon een beetje met je eigen verstand denken is dit oke is het beste denk ik? De organische silicon is een extract paardenstaart, dit is een plantje die heel veel silicium bevat. Deze is veelal te vinden in drassige bodems en in het westen en in de polder en word vaak als onkruid gezien. Het wordt geperst en daar wordt organische silicium onder andere van gemaakt. Dus er is niet raars of onnatuurlijks aan verder. Dat er op staat het in je ogen krijgen je ogen wassen. Dit is een formaliteit voor producten met een wat lagere ph. Ik noem maar wat azijn is niks chemisch aan maar krijg het niet graag in mijn ogen. Tomaten sap bv heeft ook een ph van 4 dit zal ook wel lichtelijk irriteren. Ik heb mij hier aan aardig in verdiept dus ik denk ik zal het even delen
  11. 1 point
    Ik heb het ook altijd op die manier gedaan, tot dat ik las dat het zonde van je centen is (quote). Weet het ook niet precies, hoelang ze overleven zonder wortels. Kon er me wel iets bij voorstellen, zolang er geen samenwerking met de wortels is de schimmels niets te vreten krijgen en dus, weet ik het, afsterven?
×
×
  • Create New...