Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/2019 in all areas

 1. 3 points
  Zojuist weer een lading bananen leeggeklopt "Hallo ik ben van de Duyvis en nou hoor ik dat er hier wat stuif is"
 2. 2 points
  1000/650= 1,54. Lekker beeld om voor te houden aan een beginner die net van plan is zo'n lamp voor heel veel geld te kopen. En nee, dat was niet dit topic. Maar als je een beetje je best zou doen om de boel even begrijpend te lezen, wordt de context je misschien nog wel duidelijk. Toch behoorlijk op jou van toepassing dacht ik zo Ten eerste heb ik niks inhoudelijks gezegd over deze specifieke lamp. Ik heb jou alleen proberen belachelijk te maken adhv jouw claim van 1,5/1 in dat andere topic. Zet me nou maar op ignore, dan kan ik dit ook gewoon rustig achter je rug om doen. Want zelfs een directe poging om je belachelijk te maken ruk je uit zijn verband. Is erg vermoeiend discussiëren steeds. Ten tweede. Had ik nu een mislukt kweekverslag moeten aandragen met zo'n lamp om te bewijzen dat het troep is ofzo? Maargoed, als je nog de behoefte voelt het laatste woord te voeren, be my guest. Verder wou ik het er zelf graag bij laten.
 3. 2 points
  En de northern light 6 weken oud. De Royal Dwarf 6 weken oud De quick one 4 weken oud ook in de bloei. Bedankt weer en tot de volgende update. Mvg BowDown
 4. 2 points
  In eerste instantie was ik het niet eens (ondertussen wel) met deze uitspraak. Ondanks dat ik alles zo goed mogelijk vast gezet had zat er nog zoveel speling op dat het frame echt nog wel 10 cm kon scharnieren. Een beetje beweging vind ik niet erg maar dit was zo erg dat ik het niet veilig vond om daar elektra op aan te sluiten. Bij de volgende trip naar de doe het zelf zaak dus maar een aantal hoekverbindingen en klemringen meegebracht om alles beter vast te zetten. Nadat ik het hele zaakje opnieuw gemonteerd had met klemringen zat alles wel strak zoals het hoort en was er ook geen millimeter speling meer. Omdat ik de hoekverbindingen dan toch al in huis had heb ik ze nog even geprobeerd, maar de bevestigingsgaatjes kwamen erg ongelukkig uit en uiteindelijk heb ik ze maar weg gelaten. Achteraf gezien had ik gewoon naar je advies moeten luisteren, als alles strak zit kan het geen kant op. Om het frame op te hangen was ik van plan om oogbouten te gebruiken maar die kon ik niet vinden dus het zijn U bouten geworden die op het T profiel gemonteerd zijn. Elektra aansluiten ging eigenlijk verbazend gemakkelijk, op een klein detail na toch. Voor de draden heb ik in de U profielen 2 extra gaatjes geboord. Zo kon ik de draden netjes bovenop het T profiel monteren. Een stukje plakband om de draden op het frame te plakken doet wonderen om alles gemakkelijk op maat te kunnen maken. Alle draden voor de linker driver lopen links op het frame en die voor de rechter driver lopen rechts. Ik had het eerste draadje aangesloten op de eerste strip en bedacht me dan dat het handiger was om aan de andere kant van het frame te beginnen zodat er geen draden moesten kruisen. Het draadje verwijderen ging niet zo vlot en van de aansluiting op de strip is een stukje plastic afgebroken. Dan maar 2 strips van plaats wisselen zodat ik de aansluitingen aan de andere zijde van de strip kon gebruiken. Al die schroefjes 2 keer los en opnieuw vastmaken was geen beloning. En dan was er licht. Let niet op het kleurverschil tussen de foto's. Dat is gewoon mijn telefoon want het zijn allemaal dezelfde led strips.
 5. 1 point
  Beste mede kwekers, Een kleine 10 jaar na mijn eerste topic hier, nog altijd heel veel liefde voor deze plant en hobby. Na de hete zomer van verleden jaar en de algemene tendens van klimaatopwarming, zat ik toch al enige tijd met de idee om nog eens iets "outdoor" op poten te zetten. Ik woon intussen samen, en mijn ideeën zijn niet altijd voor iedereen even " sociaal acceptabel ". Het taboe rond cannabis en kweken heerst in België nog altijd helaas. Een tentje plaatsen of mijn terras vol zetten ga ik dus niet doen, intussen ook geleerd dat ik bepaalde misère niet (meer) wil . Vandaar dan ook de switch om voor het eerst eens een guerilla te starten! Doel van deze kweek dit jaar is vnl. het nagaan van de haalbaarheid tot effectieve oogst, tijdinname van de hobby, het vereiste budget en de juiste keuze van zaden; regular- of autoflowers, of toch maar beiden? Indien een goede uitkomst dit jaar, kan een meerjaren plan worden bekeken natuurlijk . Enkele kenmerken van de kweek: - low budget € 250 - € 300 - 54 regular seeds ( had ik nog liggen ; OG Kush en Royal Caramel ) - 13 auto flowers ( via RQS ; 5 x Royal Dwarf en 8 x Northern Lights ) - 2 weken voorgroei op terras en onder TL 33 coolwhite - 12 spots over 3-tal locaties Start: 1 mei: 27 x OG Kush 7 mei: 27 x Royal Caramel 17 mei: 5 x Royal Dwarf 17 mei: 8 x Northern Lights Ik ga jullie het proces van ontkiemen, voorgroei, verplaatsing naar spot e.d. besparen, maar hier kroop toch wel meer tijd in dan initieel gedacht . Heb het misschien iets te groot gezien om alleen te doen? stand van zaken 30 juni: intussen een 50-tal babykes van om en bij 3 weken oud op de spot, zo kwetsbaar nog !! enkele sfeerbeelden .... Gr. Farmerjohn
 6. 1 point
  Hallo allemaal, Ik ben inmiddels alweer een hele tijd bezig. Zou eerst een andere soort worden, maar werd uiteindelijk Amnesia. Ik heb helaas niet zo'n uitgebreid verslag als de vorige keer. Ik had simpelweg geen zin/tijd om elke dag foto's te maken. Maar dan nu wel zonder de saaie beginweken toch maar een verslagje begonnen. We zitten in begin week 6 bloei en de dames gaan hard. Ik heb ze uiteindelijk iets te lang voorgegroeid waardoor ze aardig zijn doorgeschoten. Dit neemt niet weg dat de toppen al lekker groot beginnen te worden. Hieronder foto's uit week 3 bloei.
 7. 1 point
  Hallo allemaal, Had deze(zie foto) amneesjes buiten neergezet voor de gein. Nu wil ik ze eigenlijk toch binnen gaan afbloeien. Staan ongeveer 4 weken buiten nu, niet pal op het zuiden. Moeten over 1,5 week wel naar binnen ivm vakantie. Heb de grootste 3x getopt, middelste 2x, kleinste 1x. Heb een 120x120 ruimte met 600w aan cree cobs. Hoe kan ik deze het beste afbloeien? Scroggen? Of is dat te laat? Gewoon nog een keer toppen en naar binnen doen? Dan ben ik bang dat ze te hoog worden en onderin alleen maar fluff heb.
 8. 1 point
  nee is nog zo traag als dikke stront in de winter . maar ik heb er een mauw aan weten passen door niet op unread content te klikken maar op activity en dan heb ik meteen alle ontwikkelingen in een nanosekontje der voor . zo kan ik nu de kanarie en het verloren kind soap bijna live volgen . en dat is genieten met de grote G . maar zo hoort dat ook op een forum . lekker ouweluleikelen over umols hps led watages wandverlies 1op 1 opbrengsten . maar ik bemoei me der niet mee . reuring moet er zijn . hoort er bij . the compliments pass when the quality meet . ps; ja klopt met die ignoor . staat bijna onleesbaar in een poepbruine popup balk . vandaar dat ik het niet kon vinden . ik hou niet van peopbriun vardaan !
 9. 1 point
  Dat is niet lief! Maar ja, jij hebt vast een verstuikte enkel of iets anders au-au, en dan mag je zaken schrijven die denigrerend, onwaar, nonsens, onaardig of badinerend zijn. En als leden je dan terecht wijzen kun je je altijd heel laf verschuilen achter "ja, maar ikke heb een kut-leven, want hele grote au"
 10. 1 point
  Moi @Kroame Alle 4 mm planten van vorig jaar waren vrouwelijk auto's. Er zijn twee opties: of 1 vd 4 was een hermafrodiet of ergens in een straal van vele km's rond mijn huis stond een man. Mogelijk van vlas hennep, maar ik weet niet of dat kan. Zaad is in het geval van een hermafrodiet wordt ook herma. Bij een andere man weet je niet wat voor genetica. Kan beter met nieuw zaad beginnen waarbij de kans op succes groot is en weet wat je kweekt.
 11. 1 point
  Ff foto update van plant 1. ( noem haar nu First ladie). Hoofd topje begint nu ook mooi bruine haren te krijgen.
 12. 1 point
  Die cannarie ook. belachelijk maken Jij maakt er 1.5 van door uit te gaan van 1000 in geval van 650 (ipv 500 wat voor een beginner redelijk is en er ook staat) waar het mijn som (148gr op 60x60 met 96W) was wat die 1.5 maakte waarmee ik wil(de) zeggen dat wat de stuurlui schreeuwen aan wal misschien niet geldt voor elk bootje wat langskomt. Wonderbaarlijk dat een KIND gelijk is aan een Mars, tuurlijk beide geven (paars) licht en zijn opgebouwd uit LED's dus dan zal dat vast zo zijn en met die opmerking van pindarots sla je dan mooi 2 vliegen in 1 klap niet (onder een burple kan je niet scoren) Schreeuw je keel schor beste stuurman, degene naast je doet het ook en misschien gaan die op het water wel denken: goh die gast heeft een punt hoor nu. @macerror (die hier ook op ignore staat door diens soms erg aangebrande reacties en wollig taalgebruik waar ik weinig van kan maken ) Ga naar de linkerkant vakje met nickname en blijf met je muis op de nickname staan zonder te klikken, er komt een popup waar je onderin kan klikken op ignore user. Succes, is WF nog steeds zo traag op de Lenovo of heb je een keer onder de motorkap gekeken van dat ding en hem een goede beurt gegeven?
 13. 1 point
  ff een techniese vraag over ignoren . hoe kan je iemand op ignoor zetten en waar kan ik dat zien ? hoe moet dat ? weet iemand dit ? niet dat ik er gebruik van wil maken maar gewoon voor de knowhow ? nee ik ga echt geen mensen op ignoor zetten . en ik heb geen brevet dus uit de vliemechiene gooien ook niet .
 14. 1 point
  hallo farmer john hoe gaat het met de geurilla ? heb je nog knotsgekke outdoor adventuren beleeft aldaar ? veldslagen met boswachtoren en vogelwachtss-ers . achterna gezeten door boerendochtoren met hooirieken en wiebeltieten ? of kruizenden flikkoren op je spot ? of kopkluifenden lesbianen met gevaselineerde horlogeloze fistjes ? hou ons toch op de hoogte beste man !!! u bent de laatste der guerillianen van daar .
 15. 1 point
  zonder pica geen diagnosa.
 16. 1 point
  Hallo mensen! Sorry voor de hele late update maar ik heb de wiet minstens 3 weken in potten gedaan en ben blij dat ik dat gedaan heb. 112g droge wiet. Had iets meer verwacht maar toch blij dat ik eens een keertje zelf heb kunnen kweken. De wiet is ook lekker dus dat maakt veel goed. Ga niet direct opnieuw kweken, na de zomer zien we wel. Groetjes!!
 17. 1 point
  Thanks king! Tja, het betreft maar 1 plant dus ik ben niet echt bezorgd.. vanavond moeten ze weer water, en ik heb toevallig cal/mag in huis.. misschien dat ik die ene plant wat extra cal/mag geef kijken of het daaraan ligt! Die andere krijgen dat niet! Misschien was dat ook een slecht stekje, we zullen het gaan zien.!
 18. 1 point
  V/d week maar even eraf halen, de warmte doet ze niet goed en zijn eigenlijk al klaar. MIjn led lampen zijn binnen dus zal volgende week even een update hierover doen.
 19. 1 point
  die met het ruggetje leeft nog . de andere ook en ze gaan goed op zich . en de drie rooie liebjes zijn ook op . en de temps ook goed nog . maar der brand maar 1 ongedimd stripkanon van 23 wattoos vol op hun bolletjes . und sind sie ohne parasolletjes .
 20. 1 point
  Dag 69 ronde 1 Vandaag maar eens mn loep erbij gepakt. Mede vanwege de toprot in de BB wat onrustig geworden. De trichoompjes van de bovenste top lijken al mooi gevuld. Dus besloten die eruit te knippen, hiermee hoop ik de toprot voor te zijn. De rest van de plant laat ik nog staan om nog verder te rijpen.
 21. 1 point
  Zijn we weer De dames genieten overduidelijk van de zon, ze maken rap blad aan. 2 van de 3 autoflowers lijken helaas overleden. Hopen dat de laatste toch nog wat wordt! Zoals in mijn vorige bericht ook al, ik blijf kleine gelige puntjes houden op mijn blaadjes zoals op de foto’s van bovenaf te zien, iemand enig idee hoe ik dit op kan lossen of maakt dit verder niet uit? -Duck out
 22. 1 point
  Dat moet wel lukken, er zijn nog ballen genoeg Heb het nu in de koeling met wat rijstkorrels, paar dagen is het wel droog
 23. 1 point
 24. 1 point
  Nieuwe ronde, gisteren stekken gekregen, heb ze maar meteen met spintspul behandeld want lijkt op tekenen van spint. Daarnaast heb ik aptus all-in-one liquid erbij gegooid, schijnt goed te zijn ter bescherming bij warme weersomstandigheden. Heb ook nog auxine bio groeiverbeteraar gekocht (ook voor de warme toestanden) maar mag je pas bij week 2 mee beginnen. Lampen heb ik tot 30% gedimd en heb ze flink omhoog gehangen zodat het geen 40° gaat worden. Dan maar wat langer laten groeien. Tot nu toe is het nog maar rond de 33° , dat valt reuze mee want buiten is het 36°. Had mn afzuiger ff uitgezet (hij stond op 5%) , daarna mn hele tent vol met stoom en een lv van 95% ,haha heb ik 'm toch maar weer aangezet. Deze ronde wordt een uitdaging, hoop op een slechte zomer Haha
 25. 1 point
  Warmte is goed onder controle te houden. Gister de eerste 2 uur de hps lamp terug gedimd van 730W naar 400W en daarna gewoon weer volle bak zonder dat de temperaturen boven de 28C zijn gekomen. Omdat het nu nog 29 graden buiten is heb ik de hps nu nog heel even uit gelaten en branden alleen nog de leds. Over een haf uurtje daat die weer aan en dan verwacht ik vanaf 23u wel weer volle bak te kunnen. Vanaf morgen gaan de nacht temperaturen hier weer omlaag gelukkig. En een bijkomend voordeel van die slang.. Mijn afzuiger maakt echt een heel stuk minder herrie nu.
 26. 1 point
  Net ff snel gekeken, en snel water gegeven want in de kas droogt de aarde snel uit, desondanks toch nog steeds 1 super blije plant en wat ziet tie er mooi uit. Flink rechtop en ook op de hoofdtop beginnen nu de bloeiharen van kleur te veranderen. Plant 2 is een stuk blijer geworden inmiddels en is zich aardig aant oprichten en is de 123cm gepasseerd foi wat groeien die dingen snel. Plant 3 is nog steeds niet blij, als ik water geef druppeld het in notime door de gaten heen.( geef van boven af water aangezien de gaten in deze poten 1cm hoog zitten en er dus water in de bak blijft staan ( note to my zelf, volgend jaar die potten aanpassen)) Ik zal vanaaf ff foto's maken maar in de tussen tijd heb ik wel 1 vraag. Is het in te schatten hoelang het duurt voor dat de plant klaar is voor de oogst zodra de bloeiharen in de top bruin beginnen te worden? @Xaim @Fearghus @greentjeonatrip jullie enig idee. Wat ik wel moet vermelden is dat alleen de eerste plant echt kristallen aanmaak en de andere nog geen sugarleaves hebben zeg maar. Alvast bedank voor jullie eventuele reactie
 27. 1 point
  Pepers kun je hetzelfde lichtregime en nagenoeg dezelfde temp geven als cannabis in de groei. 18 uur licht, 6 uur donker. Temp rond de 26 -28 graden. Leuk moestuintje daar! Warme weer aanstaande mee oppassen in de volle zon dat ze niet verbranden.
 28. 1 point
  twee bovengronds ! wegens crash pics verdwenen . eerst naar de mediamark voor lapptop . want hij herkent het apperaat niet meer . maar der zijn er zo gezegd twee ontkiemd dus heb die apart verpoot . waarbij 1 een beetje ongelukkig op zn ruggetje viel . ik maak later nog pics hier . helaas is van de malawi gold nog nix boven . ik vrees met grote frezen dat dat ook niet meer gaat gebeuren . dan maar wat anders kiemen . tis een perp dus maakt geen fuck uit dan dus . aroor komt sowiezo maar moet nog ff zoeken in de puut . laters motherflowers hello motherlawners hier nof gg de pics deze is met het zere ruggetje laters
 29. 1 point
  mijn opbrenst is ook klaar, had ik niet gedacht maar het totaal was 910gram. Ben daar echt dik tevreden over! Super!!! En alles lekkere dikke compacte toppen. En dan te bedenken dat ik weer zwaar heb liggen kutten met de ph op het begin, en buiten een emmertje geen co2 heb toegevoegd, de bluelab ph controler heeft de doorslag gegeven, topaankoop was dat, naast de spydr2i himself natuurlijk. ik ga nu denk ik zeker weer voor dezelfde stekken ipv dit gezeik met die zaailingen, deze genetica heeft zich bewezen, zonder problemen zoals deze keer moet een dikke kilo er wel inzitten de volgende keer. Enige probleem wat ik de komende 2maanden verwacht is warmte.
 30. 1 point
  Goeie middag collega's... Reeds een update van de afgelopen dagen : spot wat ge upgrade en een paar enkelingen verder gezet, met meer zonuren. ook wel een paar zwakke en aangetaste moeten verwijderen ... survival of the fittest hier na een paar dagen op andere spot geconstateerd dat plantjes een bruine tint vertonen zo waar de nieuwe node ontstaat en de nieuwe blaadjes uit voortkomen, zie onderste 2 foto's. >> wat is dit? en hoe te behandelen? M v g
 31. 1 point
×
×
 • Create New...