Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/2019 in all areas

 1. 2 points
  Ja hoor viezerik @Buyuk de dames zijn gewoon netjes geschoren van onderen...
 2. 2 points
  Hey GreenForFun9, Ja, ze zien er goed uit. Weg met de tensiometer... Vinger in grond én voelen of het nat is... Nog altijd géén water nodig... Hiere nóg foto's... Kleinste plantje evolueert ook nóg... Groetjes DeSimpeleDuif
 3. 2 points
  Zo...we zijn van start. Dit jaar maar 3 plantjes 1x peyote cookies fem. 1x fruitpunch heavyweight seeds fem. en ik vond nog een zaadje uruzghani x sweet en sour widow. Ze staan in 10 liter potten gevuld met biogreen lightmix aarde. Ondanks de koude nachten gebeurt er toch wat,maar de warmere nachten mogen nu wel gaan komen. P.cookies fruitpunch uru.
 4. 2 points
  Goedenavond, Het groeit nog steeds De vergeling heeft niet doorgezet, achteraf gezien denk ik dat het door de ventilator bovenin komt... Die had ik vorige week een standje harder gezet. Skittelz Atomic Jam Somango Dit wordt de eerste keer zonder scrog in deze kast(1.20mtr hoog), ben benieuwd of het gaat lukken zonder knakken/buigen. Mss had ik ze toch moeten toppen Nog wat Wortel-porno Bladstelen net zo dik als de takken Prettig weekend!!! Houdoe....
 5. 1 point
  @Xaim inderdaad geef kleine hoeveelheden steeds.. ga morgen proberen wat je zegt van onderwater te geven en van boven beetje dat ze nog voldoende binnen krijgen.. @Greenforfun9 heb ze vandaag allemaal getopt.. wel heel gierig getopt niet ver terug gesnoeid enkel het bovenste deeltje eraf.. Ben benieuwd hoe die zal zijn over paar dagen.. 4 netten heb ik al klaar liggen ga ze alle 4 apart van elkaar scroggen zodat ik ze toch wat persoonlijke aandacht kan geven.
 6. 1 point
  Dag 94 ANQ, dag 86 Critical Cheese en Taison. De Critical Cheese loopt op zijn einde, de trichomen begin amber kleurig te worden. Nog een dagje, max drie en dan 48 uur donker. Critical Cheese Taison De Taison begint wat paars tinten in de toppen te ontwikkelen, maar veel zal het niet zijn. Ik had toch stiekem gehoopt op een volledige paarse pheno, dat komt wel goed met de Purple Couskush. Ik zal morgen wat foto's maken juist voor de lamp aangaat. ANQ Die laat ik rustig haar gangetje gaan, denk nog een week of twee, misshien drie. Dat gaat een toppertje worden. Fijne week toegewenst.
 7. 1 point
  Dag 25; Volgens plan heb ik van dezelfde soorten, nu 4 weken later, er wederom twee te ontkiemen gelegd die vandaag de grond zijn ingegaan. Ik ben benieuwd naar het verschil in groei/opbrengst met de vroege starters. De reeds bijna 4 weken oude plantjes zitten sinds gisteren in hun definitieve pot. Ze waren mooi geworteld. De blueberry kush: De lemon skitlle: En saampjes: Nog 3 nachten slapen ze binnen, daarna stijgen de temperaturen en blijven ze de hele dag buiten. Gegroet!
 8. 1 point
  Week5 Net water gegeven, beetje veel voeding blijkbaar aan de gele punten te zien.
 9. 1 point
  Hej Upheaval, wbt het toppen zou ik dit zeker 1x (4 hoofdtoppen) of misschien wel 2x (8 toppen) doen met 4 planten op 1,20 x 1,20. Als je er dan een netje boven hangt en alles er rustig onder blijft duwen of opbinden (tot ongeveer 30e dag 12/12, beetje afhankelijk van de strek per soortje) dan kan het wel een mooi veldje worden
 10. 1 point
  Klinkt alsof je langs mijn huis bent gelopen. Zit nu in de auto terug naar huis.
 11. 1 point
  Ziet er goed uit die zkittlez , heb je die al geprobeerd evt rook verslag maken Even ter aanvulling van het droog proces Is zeker aan te raden op de kop drogen Enkele basisregels: Zet de plant in het donker, zodat de fotosynthese stopt en de plant niet transpireert door de warmte van de belichting. Hang de plant met de wiettop naar beneden, zodat het sap kan circuleren en de plant de illusie blijft behouden dat deze nog leeft. Doordat de plant in het donker hangt en deze niets meer door de wortels kan opnemen, moet de plant om te overleven de laatst energiebronnen verbruiken die de plant ter beschikking heeft: de voorraad chlorofyl.Hoe trager de plant droogt, hoe beter de smaak, omdat de plant een maximum aan chlorofyl zal hebben verbruikt en omgevormd heeft tot suiker.Houd de temperatuur fris, 17 °C a 18 °C, vochtigheidsgraad op 70 %, om te verhinderen dat de plant te snel verdroogt. Behandel de planten zo voorzichtig mogelijk. Het verse hars kleeft overal aan vast en belandt op je vingers als je niet goed oplet. Hang de plant met de top naar beneden om elk verlies te vermijden.
 12. 1 point
  @upheaval, Elke dag water geven kan, maar als ze klein zijn geef je ook kleine beetjes water. Hierdoor wordt de grond niet helemaal vochtig, en waar geen vocht zit komen ook geen wortels Met in wateren bedoel ik dat je voor je de plantjes poot dat je de gehele pot vochtig maakt, de meeste mensen nemen 10% van die pot inhoud. Dus 10L grond = 1 liter water. Met zulke jonge planten kan je beter meer water geven in 1x, zo blijft de gehele pot vochtiger, en daardoor komen de wortels overal. En hoe meer wortels, hoe meer voeding de plant kan opnemen en daardoor meer bloemen / gewicht krijgt Ik jouw geval zou ik de planten is flink wat water geven via de onderkant, zodat het potgrond zich goed vol kan zuigen, zo verzuip je ze ook niet zo snel. Hou er wel rekening mee dat ze nog wel genoeg vocht binnen krijgen als ze NIET bij het vocht aan de onderkant kunnen komen. Gr, X
 13. 1 point
  Ziet er lekker uit, waar kan ik een "sample" ophalen
 14. 1 point
  die tbsers krijgen verlof zodat de rechercheurs ook hun job kunnen houden . iedereen verdiend een tweede kans in nederland . zelfs als ze al 3 x iemand verkracht vermoord geslacht of erger hebben . wat een land is me dit joh ! lijkt belgie wel . dus krijg je mailtjes als deze met deze stijl van schrijven met ……….. die schrijfstijl met die vele puntjes kan als oorzaak hebben dat de dader parkinson heeft en hij blijft hangen op de . poep gebeurd ………………. ……………..…………………... ps ""ik heb het allemaal ff lekker laten bezinken en met zo n heffy aurora indica vind ik het eigenlijks ook een storm in een glas water . en een paar kouwe kletsjakkers der achteraan dan ga je weer helder denken en relatieverenen zo . mischien is er ook wel een pausiebele verklaring voor weet ik veel . ach en tis een gewaardeerd forumlid die ik hoog heb zitten dus laten we het maar met de mantel der wietbomenliefde bedekken . mischien komt ie nog wel met een knaller van een guerillaverslag op dit afgeslankte forum wat zn weerga niet loosd , mischien is ie wel bekeerd tot monnik en mag ie niet internetten van de hoge priesters of iets . die mogen ook niet praten die monks want dan gaan ze niet zeuren van haal die banaan es uit me anus . ik verwacht er nog wel wat van daar . heb zn mailtje maar weg ge edit tut . want dat is nog al prive eigenlijk . net als een natte scheet laten in gezelschap . niet dat ik zo ben maar zou kunnen . die heb je der bij . maar goed ik hou nu eenmaal van geurillaverslagen dus dat verklaard een hoop . zelf ben ik er te lui voor en heb de guts niet . ik zou overal rond de spot ook grote pakken scheit draaien net als zn maat . en doemdenken van slakken herten dassen luizen lieverherenbeesten schimmelen teek en rupsen rotten sprinkhanen douwen wilde zwijnen drankcontroles . en rippers . een met grote aantallen moeten starten ook link . het gesleep . ik kan het niet gewoon . dus laat het maar zien bro ! en blijven ruilen tis geen huilen
 15. 1 point
  Dag 90 De CC is ook bijna klaar, er zijn al een paar ambere trichomen te zien. De CC heeft wel wat foxtails. Ik heb de lamp wat verhoogd. Ik vermoed dat het daar aan ligt. Temp is 23 graden 16 graden tijdens donker. Lv 35 tot 45 % met dit regenweer. De ANQ heeft er geen last van nochtans. Ik heb niet veel foto's genomen omdat de lamp nog aan was.
 16. 1 point
 17. 1 point
  En straks waterige oogjes. De hunt is leuk, ik zal binnenkort een foto plaatsen van de nieuwe possibles. Hier de laatste foto Sorbet en dan is het klaar en ligt alles mooi in het netje te drogen in mn nieuwe darkstreet tent. Heb er een slang aan hangen die op deze tent zit met minimaal onderdruk en door de filter.
 18. 1 point
  Schema is slechts een leidraad. Schema volgen en planten lezen en nav je lezen gift voeding aanpassen. Staat netjes in de handleiding. Auto flowers wijken soms af qua behoeften, degene die ik zette vraten net zoveel als regulier.
 19. 1 point
  dan willen ze heel graag van die stagen af .
 20. 1 point
  De beste guerilla run ooit was bij mij ontdekt met een drone,dan voel je jezelf lullig geloof me. Er stond alleen zoveel dat ze nooit alles in 1 keer konden meenemen,dus er stond gelukkig nog een kilo drooggewicht aan redelijke toppen. Strength in numbers dus. Je kan beter hier&daar solitaire planten zetten die dan dus iets wegvallen in de omringende vegetatie,en dan moeilijker te spotten zijn vanuit de lucht. Dan hele velden bij elkaar te zetten in groepjes(dat was mijn probleem namelijk) Guerilla is hard werken,zonder zeker te zijn of dat wel loont. Echt 1 keer niet opletten en het is gedaan,dat is er zo jammer aan. Ik hoop dat je spots goed zijn,en je snel de grond kunt opwaarderen. Ook wens ik je hele dikke bomen toe in 2019.
×
×
 • Create New...