Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/2019 in all areas

 1. 3 points
  Hey, ja sorry, ik vind deze kweek echt kut gaan en zal een dezer dagen wel wat fotos plaatsen. Ik weet het, heb beloofd wekelijks te updaten maar het ontbreekt me voornamelijk aan motivatie. Na deze kweek ook lekker ff een paar maandjes niks meer neerzetten. Het is dat ik toevallig ff kijk op de site, maar ben laatste tijd een beetje raar en moet mn ritmes weer ff op gaan pakken Leuk dat je toch ff laat merken dat er belangstelling is, dat waardeer ik
 2. 2 points
  Beste allen, Momenteel ben ik bezig met mijn aller eerste (medicinale) grow en platen zijn vandaag exact 3 weken oud. Ik ben momenteel bezig met een 3-tal strains, Easy bud (is meer een uitprobeersel omdat deze vergevingsgezind schijnt te zijn), Stress killer Automatic CBD, en een Solomatic CBD. Na het ontkiemen, groeide de penwortel al snel door de bodem van de ontkiem/zaailing potjes dus heb ik ervoor gekozen de zaailingen al snel (dag of 4) naar de permanente 11L potten te verplaatsen. Ik gebruik Plagron Grow mix met perliet als bodem vermengt met 100g Easy boost van Royal Queen Seeds -> 30L aarde + 100g voeding verdeeld over 3 potten. De drie planten doormaken een buiten/binnengrow, ik zet de potten in het donker binnen, en overdag staan ze in de volle zon onder de veranda (temp +/-25Cº) met een briesje van een oscillerende ventilator. Waar ik momenteel 'problemen' mee ondervind is het bewateren. Ik heb een Blumat Tensiometer aangeschaft in de hoop dat deze me zou helpen om te bepalen wanneer ik dien te bewateren. Nu weet ik dat ik de planten al vrij vroeg in de 11L potten heb geplaatst, dus zal sowieso de wateropname al niet zo snel gaan. Wat ik opmerk is dat de bovenste 2 cm van de aarde echt kurk droog is, terwijl ik op 15cm diepte een zuigspanning van rond de 130mbar heb, idealiter zou ik dus nog even moeten wachten met bewateren om een mooie nat/droog cyclus te kunnen behouden. Mijn idee was om rond de 200mbar te bewateren. Wat zou jullie advies hierin zijn? Tevens heb ik vandaag een laagje perliet bovenop gestrooid om verdamping/uitdroging van de toplaag aarde te beperken. (dit is dus niet de verhouding aarde/perliet door de pot!) Leerpunten volgende grow: 1. Plaats ontkiemde zaadjes in een iets grotere pot om zo langer in de propogator te kunnen en een snellere start te kunnen krijgen 2. Gebruik een lichtere bemeste aarde met iets meer perliet om zo overvoeding in een vroeger stadium te voorkomen. Als nu blijkt dat de medicinale werking is wat wij verwachten, dan ga ik waarschijnlijk snel over op indoor grows met alles wat daarbij komt kijken. Verder zijn alle tips zijn welkom voor deze first time grower!
 3. 2 points
  Led test 3.0 Bladiebla hoge kosten, energie reductie bladiebla, van t ene in t andere uiterste lol bladiebla 118 watt totaal, dR120, 750 kuub draait op nul Led power lol! Met je tijd meegaan heet dat, steeds innoveren. Gewoon genieten! Poldergrower en RhinoCbd NAW Seeds
 4. 1 point
 5. 1 point
  Dag 62 Wat eerder gedaan bij de patiënt in de morgen dus kon ik over de middag naar huis rijden om te lunchen en een paar foto's te nemen. GG#4 pheno 1 auto GG#4 pheno 2 auto Critical Cheese auto Auto Night Queen Taison
 6. 1 point
  Ja man, beetje veel veranderingen laatste tijd, uit met vriendin, binnenkort naar school enzo, scooter opknappen, broertje zn meisje gaat bevallen, dat soort dingen. Ben niet zo down meer, maar moet weer ff terug naar stabiliteit en rust, bedankt
 7. 1 point
  De moet niet opgeven @420man010. Iedereen heeft wel eens een kutronde. Volgende keer beter! Beetje raar? Niet goed in uw vel? Grts en hopelijk vlug wat beter.
 8. 1 point
  Dat onderste topje heeft een flinke pruik op zie ik!
 9. 1 point
  Jazeker mag je dat vragen maar het lijkt me nog al duidelijk,dus ik zal maar aan nemen dat je te veel gerookt heb vandaag was vanaf 2007 lid als achterlijkeharry.
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
  Ook nieuwsgierig naar de vooruitgang.
 13. 1 point
  Ik hoop dat je er achter komt wat het was of is. Gaat het verder nu wel goed? We zijn weer 2 weken verder ben wel benieuwd.
 14. 1 point
  Juist, het niet bij 1 soort houden maar fijn afwisselen! Dag 47 bloei. Stardawg en onderste 2 foto's Sinmint Sorbet.
 15. 1 point
  Mooi dat het is opgelost! ja denk dat wiet zo rond de 26/27 het beste groeit en met wat meer co2 28/29. Boven de 30 niet het idee dat het beter wordt ook al heb je extra co2.
 16. 1 point
  Nou die 121 ga ik wel voorbij! Alle popcorn toppen en ander klein spul dat wel net te groot was om voor de boter te gebruiken, heb ik net gewogen en zit droog in de potten. Betreft het kleinste spul. Veel massa nul gewicht. Samen 50 gram. Vermoed 1/3e van de kast. Hoop stiekem toch op 1gr/w Grotere toppen nog niet droog genog. Die weeg ik komende week. Minuspul:
 17. 1 point
  Neerschieten zou je ze>>>>>of huis in de fik ! Ze weten niet eens hoe een herma eruitziet,of hoe segregatie binnen je autoflower lijn oogt. Stelletje amateurs(sorry hoor) Daarom moet je nooit overhaast de markt op met je bedrijf Een goede autoflower kweek je alleen door te bottle necken met die genetica,1 op 1 kruisen dus en NOOIT niet de zaden van de hele run bij elkaar tiefen. Alle pheno's apart houden van elkaar. En zo de gewenste pheno laten domineren binnen je lijn. Daarvoor heb je natuurlijk een niet dominante soort ten opzichte v/d GG nodig. Anders word de GG over-gedomineerd door de andere genetica,en heb je een rommelboel. Zelfs nieuwe kruisingen heb je dus niet zomaar gelijk goede resultaten mee. Als je het goed doet dan plukt de klant de vruchten ervan,of hij komt je huis in de fik steken Jah Bless!
×
×
 • Create New...