Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/25/2019 in all areas

 1. 5 points
  Dat was het dan weer bijna. Alles hangt te drogen. Denk dat ik nu een weekje wacht voordat ik alles van de tak afhaal.
 2. 2 points
  ik moest vandaag water geven heb ik gelijk bij al de planten 3 tot 4 lagen van de grote bladeren verwijderd . en de plante water gehad met alleen 5 ml wortel stimo op 10 liter water.
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Zo, we zijn 5 dagen verder na het toppen. De dames doen het prima, geen klagen. Rustig afwachten en lekker laten groeien.
 7. 1 point
  Dag 46 Planten reageren goed op de voeding. De CC en de twee GG krijgen 1,5 ml, de Taison en de ANQ 0,7 ml per liter. Taison ANQ GG #4 (1) GG #4 (2) CC auto De CC daat de volgende keer 2 ml krijgen.
 8. 1 point
  Ze zijn goed aan het strekken.
 9. 1 point
  Als je toch al zo ver bent maken die paar dagen extra bananen plukken ook niet zoveel meer uit, zou ik zeggen. Als je er maar geen 1 mist. Ziet er niet verkeerd uit vind ik. Die-hard kweek dit met de bananenplukkerij he haha
 10. 1 point
  Voor zaadplanten zijn ze idd bizar klein. Te vroeg geschakeld dan? Als je baalt dat het niet vol is helpt dat natuurlijk ook niet mee met je dip maar het ziet er wel gezond uit. Takken met draden wat uit elkaar trekken om het wat op te vullen? Bedoel je extra P en K van de tabletten? Buffertabletten zorgen voor uitbundige groei dus dat zou het niet moeten zijn. Vindt het heel vreemd, ik heb altijd juist het tegenovergestelde en werk ongeveer hetzelfde. Ik denk dat je temperatuur te laag ligt. Meet je de max en minimale temperatuur?
 11. 1 point
  Dag 55 op 12/12 Vandaag thuis gekomen en na controle paar banaantjes gevonden in de toppen op 2 planten. 1 had er 1 en de andere stuk of 5.. 1 banaan heb ik opengemaakt en daar zat stuifmeel in, heb ze al weekje niet goed geinspecteerd op banaantjes had niet gedacht dat ze nog zouden komen omdat ik maar geen kon vinden. Denk dat ik ze allemaal eruit heb. nu schrik ik er niet van dat ze er komen aangezien ze dit al deden in begin van de bloei, maar vraag ik me toch af of dit ernstige zaak is Of zal ik beginnen met flushen zodat ik met een week of 2 max kan gaan oogsten? Wat zouden jullie in mijn plaats doen?
 12. 1 point
 13. 1 point
  Dag 59 dag 21 bloei! En het is weer genieten op freakbeach!!
 14. 1 point
  Alle tentjes in de bloei gezet inmiddels . De eerste tent geeft al leuke bloemvorming. Ben benieuwd wat het resultaat gaat worden .
 15. 1 point
  De kwekers die wat groter zijn, zijn wellicht afgehaakt. De wetgeving is stukken strenger. 10 jaar geleden was het ook bij GS's lekker druk. Leken wel clubhuizen. Op zaterdagmorgen kwamen mensen daar naar toe voor koffie. De GS van Doc (oud lid hier) organiseerde meetings die erg gezellig en informatief waren. Is allemaal niet meer. Mensen kijken wel uit en er zijn minder GS's. Ook is er geen moderatie op dit forum. Niet alleen dat dit de boel in de hand houdt, maar moderatie zorgt er ook voor dat echte onzin en hinderlijk gedrag verwijderd wordt. Daardoor voelen serieuze bijdragers zich ook gesterkt, maar die denken nu wellicht "wat moet ik tussen dat stelletje dwazen?". De legendarische Wazzup corrigeerde niet alleen op hinderlijk gedrag en ruzies, maar maakte ook korte metten met leden die bewijsbare onzin verkondigden. Daardoor was dit een gerespecteerd forum. Als dit forum beter gemodereerd en gerund zou worden, dan zou dit zeker opnieuw een aanzuigende werking hebben. Begrijp ook niet helemaal waarom Sannie of wie de eigenaar ook is, dit niet doet. Je kunt er namelijk gewoon geld mee verdienen. Nu zullen tijden van weleer nooit meer terugkeren. Daarvoor is de de hele cannabis-scene te veel veranderd. Er is meer aanbod van forums. Ze zijn eigenlijk allemaal een beetje hetzelfde. Ze worden gedomineerd door een paar leden. Ze papegaaien mekaar allemaal na. En op alle forums zit wel een wijsneus die zijn autoriteit claimt aan "ik kweek al honderd jaar, ken heel veel moeilijke woorden, en dus spreek ik God's woord". Met al zijn makken is dit forum eigenlijk nog steeds het beste. Ook het weedforum.eu is niet veel meer van over. Dat wordt wel gemodereerd, maar heel slecht. Daar maakt de beheerder gewoon openlijk ruzie met de meest gewaardeerde leden en moderatoren die vervolgens afhaken. Die sukkel is bovendien van "wij van WC eend..." en promoot ongegeneerd zijn producten en een paar geitenwollensokken hobbelen er nog achteraan ook en steken hem nog veren in zijn reet ook. Informatie is tegenwoordig van zoveel andere bronnen afkomstig. YouTube, Engelstalige forums, wetenschappelijke pagina's, etc. Het www is zo omvangrijk geworden. Als je jaren geleden iets wilde weten over hoe een watergeefsysteem werkte, stelde je je vraag hier en dan maar hopen op een antwoord. Dat kwam en iedereen blij. Nu ga je naar YouTube en vind je 68 tutorials. Alle forums kennen nu eenmaal up's en down's. Het ene moment heeft de ene groep de overhand, dan de andere. En geïnteresseerden bewegen daarin mee. Als ik hier een post lees uit de alternatieve hoek, die alleen maar kan zeiken over de demonische overheid, mensenrechten en die cannabis aanbidt als het heilige plantje, dan wil ik ook afhaken. Tot ik weer een post zie van iemand die in Spanje zijn nieuwste led-aanwinst presenteert... dan heb ik er weer zin in. Ook hierin kan goede moderatie een rol spelen. Af en toe ergens de rem op en andere zaken stimuleren.
 16. 1 point
  Dat was met de hoeveelheid lavameel toch? Het is ook meer mineralen, zuren en bacteri├źn dan voedingsstoffen. En het is nou ook niet zo dat het beetje voeding direct opgedrongen wordt, het is beschikbaar als het nodig is Topic: Nog wat plaatjes van de 2 overgebleven SP's, waarschijnlijk de laatste in levende lijve. Voor de planten dan natuurlijk DAG 76, Ze bouwen nog steeds, het begint steeds meer op SSH te lijken vind ik. Towerpower En nog een klein topje van Yuri, van onder het net Knoerend hard en heerlijk zoet. De uitwerking is ook wel prettig Fijne avond!! Houdoe....
 17. 1 point
  ik wou het net zeg het sta wel een beetje droog hoor ;)
×
×
 • Create New...