Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/14/2019 in all areas

 1. 2 points
  Ik kijk mee. Ik ga me een Gorilla Glue #4 roken. Nu snap ik van waar die Glue komt hahaha
 2. 2 points
  Heb derjuist, gekeken, het zijn 9 BB automatic, .. . … van zamnesia seeds, … . … BlueBerry, = mmmmmmmmmmmm
 3. 1 point
  Hoi, Vroeger hier en daar eens rondje gedaan, was al even geleden maar nog nooit scrog gedaan setup is verry easy : tentje, hps 600 watt lampje, inblaas en afzaag ( alles zonder controller of thermostaat wel ) , hygrometertje en scrognetje ( die wss iets te klein is maar goed heb het nu zo besteld en gebruik het ) Ff de voorgeschiedenis tot nu toe : We zijn een goede 6 tal weken geleden vertrokken vanaf zaad, de opstart was niet echt optimaal te noemen ( lange scheuten vanaf de ontkieming) , maar al bij al na 6 weken toch aardig gegroeid en ingehaald. De planten zitten in 15 liter potten op een eigen mengsel van aarde, cocos,turf,perliet en ik heb ze een goede 6 weken groei gegeven en heb ze 1 x getopt en 1x gefimt de onderste takken en scheuten hier en daar al afgetrokken en proberen te scroggen of beter de scheuten / takken door de gaten te steken of er onder te even en beetje vastmaken met tomatenclipjes ( denk in later stadium wel spanbandjes ofzo noig te hebben om iets strakker en mooier aan te spannen ? ) ze krijgen de voedingslijn van hesi trouwens ik weet niet of ik goed begonnen / bezig ben of als het een zootje gaat worden ... staan denk ik mss wel paar plantjes teveel in .... ik liet ze staan onder het motto beter genoeg dan teweinig maar goed overdaad schaad mss wel :p verder denk ik dat mijn manier van onder de gaten steken etc nog niet optimaal is en nog wat verfijning kan gebruiken ? ik weet dat de plantne nog wat zullen groeien en wacht dan ook af of ik nog meer toppen of scheuten door het net of ergens mooi kan maken zodat er een 'veld' onstaat' op het eerste zicht denk ik dat het nog geen vette is ? ik hoop enkel dat ik het met niet ga beklagen in de 'opbrengst' op het einde van de rit tha's all ... bedoeling was om iets hogere opbrengst te hebben net of anders .. some pic's ..
 4. 1 point
  Mooi egaal veldje. Pluk jij nog blad weg zodat de onderste toppen ook wat licht krijgen?
 5. 1 point
  Gorilla glue #4 NYK Diezel White widow Ik plak aan de bank
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
  Lekkere torens, zie er heerlijk uit. Mooi zilver.
 9. 1 point
  Ben benieuwd naar de uiteindelijke resultaat ziet er goed uit maat!
 10. 1 point
  dit ga ik volgen ik rook er ff een vette pijp op duif !
 11. 1 point
  Voila, zaadjes, zijn besteld, … . … weet niet meer welke … . Zal strax, nog eens kijken, … . 9 stuks, autoflowers, indica … .
 12. 1 point
  Tabel A. Photon Flux Density (μmolm-2 s-1) net photosynthesis
 13. 1 point
  Ziet er lekker uit, nice met die torentjes.
 14. 1 point
 15. 1 point
  Als je met led de kleine fijne blaadjes van fluor wilt hebben moet je de leds gewoon op half vermogen zetten. Heb je vanzelf weer klein blad.
 16. 1 point
  Voor mij is het de bedoeling dat ik minimaal 1 top moeder over houd van dit project . Een moeder die snel worteld mooie vorm plant geeft en goed eindresultaat. En ja deze moeder zal de basis worden voor een paar leuke hokjes die dit soortjes graag willen kweken. Maar voordat het zover is wil ik eerst zelf weten 1* Hoe snel en goed worteld de plant 2* Hoeveel brengt de plant aan gewicht 3* Wat is de kwaliteit van het product 4* Wat is de prijs hiervan in de shop Valt dit allemaal tegen breek ik het netjes af veeg ik de kamer en ga ik lekker Netflix kijken .
 17. 1 point
  Waar in de link die je geeft, staat dat 30 graden de ideale temperatuur is voor Sativa? En ook voor je 2de stelling zie ik niet direct een bewijs in het aangedragen stuk, maar wellicht lees ik eroverheen. Kun je dat ook aangeven waar dat staat?
 18. 1 point
  https://www.researchgate.net/publication/236189497_Photosynthetic_response_of_Cannabis_sativa_L_to_variations_in_photosynthetic_photon_flux_densities_temperature_and_CO2_conditions Ideale temp voor sativa is 30 graden. 25 graden op 1000 umol is bijna gelijk aan 30 graden op 500 umol. Dus als je wilt dat je planten zo hard mogelijk groeien zet je er een verwarming bij, of een hps lamp.
 19. 1 point
  Ja sta versteld van de kwaliteit van fotos en vooral de ingezoomde fotos, haarscherp.. Ik zal t proberen met de s9 en indien nodig schaf ik een scoop aan
 20. 1 point
  Om écht eerlijk te zijn, ben ik vandaag, derstrax, rond kwart na 12, vertrokken, naar Gent, de kortrijksesteenweg, tegen Sint-Pierre, … . … ik ben daar toegekomen, aan den cbd-shop beweed, rond kwart voor 1 … . … tot mijn verbazing, was dienen shop, maar open, om 2 uur, … . … ik heb ginder, gezeten, tot 2 uur, ondertussen, paar andere mensen, gepasseerd, die ook cbdwiet wildigen kopen, … . … dedie, zijn teruggekeerd, ik zat ginder, beetjen verder, op den entree, vn nen kapper/kapstershop, te wachten, op da boordeken, voor zijnen winkel … . (of haren winkel) … om 2 uur, was ik daar dan al, aan dienen shop, en ik mocht binnen, met 2 andere mensen, achter mij, niet veel uitleg gekregen, behalve dan, dat de soortjens, met hoger cbd% goed zijn, voor te slapen, … . … over thc%-inhoud, werd er niets gezegd, en dienen verkoper, mocht ook géén info geven, zei hij, over de wiet, … . ik heb tons mor 2 gram, sour kush gekocht, vo 20€, .. . … ik heb nui al por jointjens, gesmoord, en wat ik ervan vindt, is niet echt iets speciaals, … . … ik ga binnenkort, terug, zelve, zaadjens bestellen, op zamnesia.nl , eerst autoflowers, en derna, dien king's banner, … . … om éérlijk te zijn, vindt ik, dat ik er niet echt moe van wordt, maar om 35€ te geven, voor 2 gram met 6 of 7% cbd, en dan wel misschien goed mùoe van te worden, dat zag ik niet zitten, ook al, omdat ik mor 24€ op mijn kaart had staan, … . … vandeweek, al tabak, blaadjens, en game gekocht, dusja, veel geld, had ik niet meer, … . … daar tons nog, één gans uur, zitten wachten, ondertussen, beetjen gezongen enzo, … . ik ga volgende week, misschien, samen met nen maat gaan, dat ik toch 4 gram, kan kopen, ofwel niet, en koop ik mij 10 zaadjens, autoflower, indica, met hoger % thc, dan dedie die ik nui heb, dien wiet, … . Sour Kush :s Allé, kheb nui ingezien, dat Sour Kush, niet echt, mijn goesting is, naar Spanje, kan ik nui toch niet meer gaan, mijn moeder, moet een operatie krijgen, en 6 maanden platte rust, .. . Dusja, … . Voor de rest, vele groetjes, vanuit België … . … Drinkt een pintjen, of smoort een jointjen … Op ui gezondheid aja, die blaadjens, zijn goed, die jelly jokers … .
 21. 1 point
  lijkt wel lidlreklame voor de stampotweken . kuiltje jus der in .
 22. 1 point
  Jij bent duidelijk een broodkweker, ja. Niks mis mee, maar die moeten niet gaan piepen als het ooit legaal wordt. Het kan mij niet schelen wat er met die coffeeshops allemaal gebeurt, Ik wil gewoon mijn eigen wietje kunnen kweken zonder dat ik daarvoor bestraft kan worden. Is dat te veel gevraagd? Zijn jouw (neven)inkomsten belangrijker dan mijn vrijheid?
 23. 1 point
  @konopi Dat verzoek aan de VN, zullen de niet Westerse landen daar ook ok mee zijn? Vrees dat dit op niets uit gaat lopen. Ammehoela, zat shops die van kleinere kwekers inkopen, ik kan met mijn wiet zo terecht (s5) als ik maar rond een pondje per keer kan leveren. Broodkwekers heb je niet in NL, wel mensen die naast hun uitkering of loon zwart inkomen genereren en die zichzelf broodkweker noemen.
 24. 1 point
  Veel broodkwekers spuiten nu ook al gif. Na legalisatie is er betere kwaliteitscontrole mogelijk. Je argument slaat werkelijk nergens op. Steeds als er een topic over legalisatie is, komen er broodkwekers piepen. Nu jij weer.
 25. 1 point
  ja maar dat komt omdat ze die broden bakken in asbestovens, als ze allemaal netjes lekker gezond brood produceren en we allemaal wat minder winst eisen, is dat grote boze brood verhaal ook wel klaar voor de prijs dat ik hier een pizza bestel (al zakt die markt aardig in elkaar al) kun je er ook een eten op een italiaans zonnig terras, vreemd idee eigenlijk
×