Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/04/2019 in all areas

 1. 3 points
  Nacht 42 bloei
 2. 3 points
  @Xaim Okay, knap! Ik rook het ook grotendeels voor het genot, maar ik wil er iedere dag van genieten Heb het ook wel nodig om een beetje relaxed te blijven, zonder word ik onuitstaanbaar schijnbaar En we kweken vrolijk verder hier, vanmiddag weer wat zaadjes te water gelaten... 4 Autoflowers deze keer, uiteraard voor buiten te zetten. Mogen eerst binnen even groot worden, volgende maand kunnen ze dan naar buiten. Bij koude nachten slapen ze dan binnen Kan ik eind Mei mooi al wat oogsten, daarna nog een tweede rondje erachteraan Deze ronde gaan het 4 verschillende worden, 1 x Sweet Skunk , 1 x Green Poison , 1 x Gorilla Glue en 1 x Red Poison (uit een plant van vorig jaar). De Skunk en Poison komen van Sweet Seeds , de Apenlijm komt van Wietzaadjes.nl. Ontkiemen gaat weer gebeuren in spongepots, die zijn al ingewaterd met Spa + bacto. De voorgroeipotjes (P9) zijn ook al gevuld, weer met pro-mix plus wat toevoegingen. Pamela staat al paraat om de zaadjes uit het water te vissen
 3. 2 points
 4. 2 points
  De beloofde foto's. De hasj was ik te laat voor. Die is al op. Orange bud Enemy of the state G13 Super Sour Diesel
 5. 1 point
  klinkt wel als skunk ja
 6. 1 point
  Dat moet toch zalig zijn om daar eens tussen te liggen. Wat een mooi veld.
 7. 1 point
  Dag 20 . Heb ze vandaag nog een keer getopt.
 8. 1 point
  Wat je ruikt is niet de THC, maar zijn de terpenen.
 9. 1 point
  De flessen in de winkel zijn ongeopend geweest. Als er zuurstof icm met licht en warmte bij komt bederft het snel.
 10. 1 point
  "Spoelen" in mijn beleving bestaat niet. Dan zou je de buffertabs eruit moeten halen? Maarrrr heb wel de laatste 4! weken enkel water gegeven. Een buffertablet verkruimelen in week 2 ga ik niet meer doen dat is teveel van het goeie.
 11. 1 point
  @vakman, Nee ik rook alleen als ik de dag er na vrij ben, anders niet net als alcohol, dat drink ik ook niet door de weeks, als ik het al drink Zo probeer ik alles een beetje in bedwang te houden, voor mij is het puur als genot en niet medisch gelukkig. Ik rook het ook puur omdat ik zelf geen sigaretten/shag rook, zo wordt het ook niet verslavend voor mij Gr, X
 12. 1 point
  Dag 25. De CC is ook begonnen aan de bloei. Temp 24 Lv 49% Nog een clipfan besteld voor de luchtstroom te bevorderen. Thx @Knakie070 De geur is best al heftig, als ik in de tent ga.
 13. 1 point
  @Xaim hier nog een leuke foto van de skunk Wortelen deed ze vrij aardig...
 14. 1 point
  Thanks! Die verse geur van THC is inderdaad heerlijk bij binnenkomst. Ze worden ook echt een stuk dikker nu.
 15. 1 point
  Even wat foodporn. De munchies, laker spicy papayasalade van de Thaise markt, bij de Thaise Tempel. Wat een smaken. Eerst Jonko en dan de salade. Yummers Dat heeft gesmaakt. Ik wil me culinair met cannabis gaan bezig houden. Niet de huis tuin en keuken cakejes. Maar echt wel volwaardige gerechten met cannabis.
 16. 1 point
  Critical Mass Bio Binnenwietje Heerlijk ontspannen uitwerking. Momenteel een Tangerine Hasjie aan het draaien Nederhasje Zwart en plakkerig!
 17. 1 point
  Goede middag WF luitjes, Zoals beloofd wat foto's van de Candy Haze.... Deze pheno hierboven draait het om,mooie compacte witte sativa dominante toppen met snoepjes aroma. Nog zo een goede pheno....... Deze lijkt leuk maar is het net niet he? En nog eentje die de juiste karakter eigenschappen bezit,deze 3 ruiken ook hetzelfde trouwens. Er was ook nog een dwerg die naar rabarber rook,maarja...... dwergen halen het per definitie niet bij mij En nu verder met Purple Heart ! (a.k.a. #3) 1,2,3,4, en hup ! Schoenen uit bij deze 4 zaailingen. En zo de nieuwe grond in,toegestopt,drinken gegeven,en een verhaaltje voorgelezen. De LED lampen bevallen ze zeer goed zo te zien,ze maken namelijk heel dik en vet blad aan. Als ze deze pot wederom ontgroeid zijn gaan ze genummerd en gestekt worden en klaargemaakt voor afbloeien. Thripsen zijn in dit tentje om zeep geholpen door de spical mijt,de eerste echte vastgestelde overwinningszege voor dit leger. Paddenstoelentijd ! De foto hierboven is een kastanje champignon kweeksetje van de Lidl,waar ik een kleine monotub voor had gemaakt ipv een crappy kartonnen doosje. Het voordeel is dat het mycelium nu schoon kan ademen door de polyfill watten en dat is te zien ! Ook had ik meer casing laag gemaakt dan dat er bijzat omdat het oppervlak van dit emmertje groter is. En doordat ik een mooi resultaat had met de champignons in de monotub,besloot ik hetzelfde te doen met Golden Teacher. Ik had immers nog een goede pot doorgroeide rogge staan. Het enige verschil zit hem in de transparante emmer,want paddo's willen wel licht met bloeien en bij champignons hoeft dat niet. En hier heb ik een bakje Golden Teacher vast,1 van de 4 welteverstaan. Substraat is koemest met hooi en compost en vermiculiet natuurlijk. Casinglaag van compost/cocos/vermiculiet,en begint al mooi te doorgroeien zoals je kunt zien. In deze donkere propegator laat ik alle mycelium groeien,op de psilocybe cyanscens "ballard" na natuurlijk die staat op kamertemp.. Deze propegator staat natuurlijk in mijn hps bloeitent om restwarmte te vangen,maar heeft ook een warmtematje als buffer. Links zie je de monotub. Die stapel bakjes is allemaal Golden Teacher op eigen substraat. En nog 2 potten amsterdamse uitjes,euhm nee joh.....Golden Teacher op rogge En dit waren de eerste bakjes met A+ mycelium die ik zelf maakte,welke niet goed wilde doorgroeien. Dat is mijn schuld want de casinglaag was niet lang genoeg gekookt,en zo leer je weer. Ik heb ze toch maar in de fruit kamer gezet,opschieten stelletje derderangs bakjes ! Er staat nog meer in de wachtrij......... dus doe maar snel ! En dit was hem alweer,tot volgende keer ! Jah Bless !
 18. 1 point
 19. 1 point
  Dan wil ik binnenkort zoiets voorbij zien komen hier
 20. 1 point
  dan plaats je je wietplant op een rots zodat het lekker keiharde wiet wordt of iedere dag laten wennen aan uv straling en meer wind
×
×
 • Create New...