Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/10/2019 in all areas

 1. 5 points
  De eindstand is opgemaakt. Het is 1789 gram geworden. Wat neer komt op een gram per watt. Ik draai 3x660 alleen heb in het begin tot de 2e week bloei op 400 gedraaid, en vanaf de 5e week 660 watt ervoor gewoon 600. 600 gram per lamp ben ik uiterst tevreden mee ook omdat er nog een aantal kleine tussen zaten zoon 10 a 15 stuks. Meer moet dus nog wel eruit te halen zijn echter als het zo blijft ben ik ook ruim tevreden. Hier nog wat plaatjes van het resultaat plus had nog foto van de voeding die ik gebruikt heb ik ben dit in het begin vergeten te vermelden. Ik heb de netten leeg op het zijl gegooid en toen alles in zakken gedaan. Er bleef verrassend weinig gruis over. Zoon tumble trimmer is wel ideaal het verlies valt altijd reuze mee, voor de duidelijkheid heb ik ongeveer 3 van die bakken vol. Als er nog vragen of opmerkingen zijn hoor ik het graag, ik ben wel aangenaam verrast op aarde ipv rfx cocos te telen. Hierna even een verslagje maken op rfx.
 2. 2 points
  Goeiemorgen beste wfers!! De eerste stook is een feit ±3.5liter van 91-92% abv heeft ongeveer 5,5uurtjes geduurd. Vandaag maar meteen de volgende gist-emmer gestart (6kg suiker, gist: alcotec vodka star) Alvast tot de volgende update!!! Greetz alki
 3. 1 point
  Bijna ready voor het drogen loaded met thc maar heel aparte geur stinkt een beetje hoop dat het na het drogen beter gaat ruiken wat do you think? Bomba haze
 4. 1 point
  Je hebt een polinator zo uit mijn hoofd 350 voor een 150gr en 750 voor een 500g. En je hebt de iceolator deze is 170 euro dacht ik, ik wil die weleens proberen denk ik. Er staan wel leuke filmpjes over bij youtube, krijg je wel een mooie zeef hasj van. Wat zij zelf ook al zeggen, de 220mc kun je aan je vrienden geven, en de 150 70 38m kun je lekker zelf op roken haha. Ik rook het niet maar blijft leuk.
 5. 1 point
  Ja ik deed normaal de grote toppen met de hand. En dan het kleine spul met de trimmer. Deze keer heb ik alle grote bladeren eraf gehaald, en toen zo alles van de takken gestript en erin gegooid. Je krijgt wel wat kleinere toppen dan van die hele grote, maar wel stuk sneller knippen en minder takken erin. Voor de show zijn de dikke toppen wel leuk,maar voor in de shop bv kun je beter toppen hebben zo groot als je duim en je wijsvinger tegen elkaar dan van die logge dingen. Hij vangt ook al het overgebleven spul op, ik zit te denken bubble hasj van te maken (iceolator), misschien een topic over te maken, weer eens wat anders dan telen en bouwen.
 6. 1 point
  Voor en na foto’s van de 2 “uitvallers” Dag 1 Dag 4
 7. 1 point
  Alsof je kip, kip laat eten. Ik voel me er soms ook schuldig over. Ik las eens in een shop "waar kwaliteit in rook opgaat". Gewoon niks vertellen en bemoedigend blijven toespreken.
 8. 1 point
  Bladvoeding kun je dan wel geven, de helft van de normale concentratie.
 9. 1 point
  Als je kunt wachten tot volle maan, zou ik dat zeker doen ! De maan trekt aan al het leven (met water) op aarde en dat heeft, zoals Head al aangaf, met de zwaartekracht te maken en daar doet een 'muurtje' niets aan af....
 10. 1 point
  Waarom toch steeds dat gebruik van het woord "welke", terwijl je ook "die" kunt schrijven? Ook in soortomschrijvingen in je shop struikel ik steeds weer over dat woord. Wat is beter: 'de woonkamer, welke voorzien is van een laminaatvloer' of 'de woonkamer, die voorzien is van een laminaatvloer'? Die is beter. Welke aan het begin van een bijvoeglijke bijzin is als het naar een de-woord (enkelvoud of meervoud) verwijst grammaticaal juist, maar maakt een stijve en stroeve indruk. Gebruik daarom bij voorkeur het betrekkelijk voornaamwoord die. Welke kan níét verwijzen naar een enkelvoudig het-woord. 'Het terras, welke op het zuiden ligt' is dus hoe dan ook fout; hier moet het betrekkelijk voornaamwoord dat gebruikt worden.
 11. 1 point
  Dat maan verhaal heeft meer met de sapstroom etc te maken i.v.m. zwaartekracht geloof ik.
 12. 1 point
 13. 1 point
  De skunk afghaan is een oude strain welke al een tijd gebruikt word, origineel van positronics en gebruikt door Whazzup en onder getekende. Shack is een kruising tussen Shiva en sanniesjack en was ooit de tweede strain welke in sanniesshop verkocht werd. De bloei tijd zal variëren tussen de 9 en 11 weken. Gemiddeld snelle groeier welke prima in een scrog set up kan maar ook prima te gebruiken zonder training. Voeding het liefst op aarde icm organische toevoegingen.
 14. 1 point
  Ik water eerst een keer goed in, zet de plant erin en geef nog een beetje zodat zij zich vast zuigen in de aarde. En daarna wacht ik af tot de top laag opdroogt, duurt vaak een aantal dagen. Te droog gaan ze dood in het begin, en te nat krijg je andere problemen. Wie zegt dat je op coco's niet te nat kan kweken heeft duidelijk nooit op coco's gekweekt dit wel degelijk.
 15. 1 point
  Lekker innovatief,gebruik maken van je omgeving Warmtekabel onder een action propegator plakken kan ook,ben je nog geen 25 euro kwijt totaal
 16. 1 point
  Lievergeenheerbeestjes het lijkt wel zomer als ik hier soms kijk. Wat een natuur! Al is die emmer in de lucht wel apart in de atmosfeer. Chemtrails zullen de dames denken.
 17. 1 point
  Thx Johnny zo zie ik het ook. De groei hou ik niet bij omdat het in een andere ruimte gebeurt. Ze komen uit 0.7 liter potjes en hebben 8 dagen in 3.5l gestaan onder de strips en 5 dagen groei onder de cob's dus laat het totaal 2,5 week groei zijn. Dit was vorige week toen ik ze omschakelde: En hier onder is nu 1 week bloei. Met de cob's lijkt het dat ze lager blijven en breder groeien al schieten er achteraan al een paar koppies omhoog.
 18. 1 point
 19. 1 point
  Het vloeibaar mycelium van de B+ is ook goed gegroeid. Net heb ik het even goed geschud om het losser te maken. Dat kan straks bij de gesteriliseerde rogge in. Die koemest maakt de geur niet aangenamer, maar als het er beter op groeit, zal ik dat een volgende keer weer toevoegen. De oudste bak, die ik in stukken gebroken had, heb ik ook weg gegooid, die deed niets meer. Dus nu nog 2 bakken met mycelium staan wat kan gaan bloeien.
 20. 1 point
  Mooi dat pronkstuk in het midden. Hoeveel dagen heb je ze in totaal in de groei laten staan? Bij hoeveel cm heb je ze in de bloei gezet?
 21. 1 point
 22. 1 point
  opengesneden binnenband tegen de muur/wandspleet geniet werkt prima, rekbaar lichtdicht gepatenteerd idee van luie kwekers bv hoverlights
 23. 1 point
  hi fv vents aangebracht alboven de strips. helaas is 1 er van er al weer mee opgehouden dus morgen weer herstellen . temps zijn nu redelijks onder controle . ik ben nu en dan doende het toerental van de afzuigert te fijntuinen twieken . de zaailings doen het maar zeer summier maar dat is van latere zorg . lichtisolatie ben ik ook mee doende en ik maak overlapsstrips van hardboard . ook moet er nog een rand op de kast om de moederkoek en schakelklok te steahlten . hieer onder de heri x purple storm a la hurripurrie reg hier een apelijm x purple storm fem apelijm vier somango oglemonhaze was em weer fv
 24. 1 point
  Ohww, op die manier ontstaat dat dus, heb het bij wietplanten wel eens gehad dat uit een blad een topje ging groeien, maar zo iets kan bij paddo's dus ook gebeuren. Ahh, het substraat moet aangedrukt worden om een stevig mycelium te krijgen. Ik gooi het elke keer los in de bak en laat het dan koloniseren. Het is inderdaad ook geen probleem dat ze niet zo vast zitten en enkel met wat worteltjes vast zitten, enkel door dat ik oogst wat klaar is, en de rest laat staan, komen er wel eens wat paddo's die er naast groeien, los van het substraat te zitten. Opzich ook niet zo een probleem, dan haal ik die de dag er na wel weg als ik zie dat ze beginnen in te drogen, maar een iets steviger mycelium zou ook niet verkeerd zijn. Bij de volgende bak die ik maak, zal ik eens proberen het substraat wat aan te drukken. Mijn topic kan nooit genoeg foto's bevatten man!
 25. 1 point
  @Limbic, Ze zien er mooi uit, gaan mooie grote toppen worden en ze zijn al lekker besneeuwd! Wel is vaker het soortje Lavender gehad? Gr, X
 26. 1 point
  Mooi veldje, ziet er heerlijk uit Limbic! Succes nog even!
 27. 1 point
  Reactie er boven was dag 17 en nu dag 16? Jij kweekt terug naar zaad? Gr, X
 28. 1 point
  Goud! Zonder filmpjes als deze wist ik echt niet waar ik mee bezig was
 29. 1 point
  Geef anders water met een sproeilans/broes. Kun je (zeker na het dieven) zo tussen hun benen door sproeien! (...eeeh..)
 30. 1 point
  Verschilt per strain, ik draai casey jones en die heeft op 12/12 een groeispurt van 300%/400%. En de enige belemmering is de hoogte van je ruimte. Let wel, als je plantjes erg hoog worden, kan t zijn dat er onderin alleen nog fluff groeit omdat er door de bladeren bovenin geen licht meer doordringt naar beneden, dus goed dieven. Meestal kun je op leafly o.i.d. wel de gemiddelde stretchfactor van je strain vinden.
 31. 0 points
  De set waar ik van aan het oogsten was, is besmet geraakt, waarschijnlijk door dat ik er wat te veel water op gedaan heb omdat ik niet wilde dat deze ook te droog kwam te staan. Dat was blijkbaar ook de reden waarom de paddo's er de laatste dagen soms los op lagen. Ik heb de goede paddo's er tussenuit gehaald, en de set weg gekieperd. Inmiddels heb ik weer een nieuwe pot rogge in de snelkookpan gezet, dit keer met een handje koemestkorrels er bij in.
×
×
 • Create New...