Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/2018 in Posts

 1. 5 points
  Straks meer als de zon schijnt!
 2. 3 points
  Om je paddo kweek sneller te laten verlopen kan je "vloeibaar" mycelium maken, dat is een mycelium wat groeit op water met een beetje honing. Om te beginnen pak je een leeg groente potje, waar je in de deksel een gat boort van ongeveer 8mm. In dat gat stop je polyfill watten, deze houden bacteriën buiten de pot en zorgt er voor dat er toch lucht ververst kan worden in het potje. Het potje vul je met een deel water en ongeveer 2% honing. Daarna doe je de deksel op het potje en dek je de deksel van potje af met aluminium folie en zet je die voor 20 minuten in de snelkookpan om de boel te steriliseren. Na dat het potje afgekoeld is, neem je een sporenspuit en steriliseer je de naald door die in een vlam te houden. Daarna injecteer je de sporen in het potje met honingwater. De naald kan je door de polyfill watten steken. Nu kun je het potje in aluminium folie wikkelen en weg zetten op een warmtematje, zodat de pot ongeveer 27 graden blijft. Na 2 weken ongeveer zie je in de pot witte vlokken mycelium drijven. Nu kun je de mycelium in een injectiespuit opzuigen en in je gesteriliseerde pot met rogge (of een ander substraat) spuiten.
 3. 2 points
 4. 2 points
  Die site kende ik nog niet, thanks! Heel nice al die informatie per strain ook. Zie inderdaad dat ze 104 strains hebben, dat wist ik zelf ook niet! Ik denk niet dat ze allemaal stabiel zijn tho. Ze verkopen ook F2's etc.
 5. 2 points
  Denk dat ik ze inderdaad maar gewoon om knip, hoe pijnlijk het ook is. Ik ga de anderen zeker goed in de gaten houden! Hoop natuurlijk dat het bij deze 2 blijft maar het blijft de natuur. Thanks voor de link! Ik ga eens even rondkijken! Voor de liefhebber kan ik zelf Exotic Genetix adviseren! Heb al een aantal hele mooie Pheno's daar vandaan gehaald. Groet
 6. 1 point
  Ik heb 2x1000W erboven, ze staan zelfs op 1150W per stuk!
 7. 1 point
  Je kan dat doen door een no/nc relais tussen de ballast en de lampen te zetten. Schakelt het relais in, gaat de ene lamp aan, schakelt het relais uit, gaat de andere lamp aan. Enkel, zoals Kees al aan gaf, gaat er 1 stuk, heb je in 2 tenten geen licht meer. Zou in ieder geval een ballast op voorraad houden, ze gaan vaak stuk wanneer er geen winkel open is. Voor zo een dergelijk relais, betaal je zo rond de 60 euro geloof ik. Daarvoor heb je ook zo een zelfde ballast als je omschreef.
 8. 1 point
  zijn die nou zo gekneusd of komt dat door het vocht? wel goed blauw!
 9. 1 point
  niet in gaan snoeien, je hebt voldoende open structuur
 10. 1 point
  Nog iemand interesse in foto's? Misschien nog een week laten staan, want ze poppen nog steeds. Wat denken jullie qua opbrengst? Iemand die een gokje durft te wagen?
 11. 1 point
  Wat is een flip-flop? Of wil je naar het strand?
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
  De zaadjes zitten in de grond. De potjes zijn gevuld met Plagron promix, zeewier, lavaworm, fishmix, schimmels en ingewaterd met bacto. Temperaturen zijn 27-22, LV 45-50% Rondje nummero huppeldepup here we go!! Deze avond m'n buurman kennis laten maken met de KF nr 4, het eerste wat hij zei na het verkruimelen was "BESJES" Houdoe.... P.s weer wat nieuwe dingetjes besteld, wordt vervolgd...
 15. 1 point
  Deze flush is ook al weer bijna op het einde, een aantal hoedjes zijn al los gekomen, dus dit was niet echt een grote flush blijkbaar.Ik kan wel proberen dit keer de paddo's te oogsten die open zijn en de rest te laten staan, maar ik weet niet of er nog voldoende water in de bak zit om de kleine verder te laten groeien. Ik heb net een aantal paddo's geoogst, 43 gram. De rest laat ik nog even staan om te zien of dat wat verder gaat ontwikkelen nog. Ik heb er wat water met waterstofperoxide in gespoten, omdat de cake wel wat droog aan het worden was. Ook heb ik net even gekeken bij het potje met "vloeibaar" Mycelium in honingwater, dat is lijkt het ook goed gegaan en gegroeid. Er liggen op de bodem van de pot witte "vlokken" wat het mycelium moet zijn geloof ik.
 16. 1 point
  Er groeien in het midden inderdaad een paar, maar langs de zijkanten is het wel drukker bezet dit keer. Ik heb de casinglaag niet door laten groeien, dat stond niet aangegeven in de gebruiksaanwijzing, daar stond dat de set in water gesookt moest worden en dan op een lichte warme plaats gezet moest worden. Daarna ben ik me er meer in gaan verdiepen en kwam ik dat inderdaad ook tegen dat je die laag vermiculite moest laten doorgroeien wanneer je rogge en vermiculite bij elkaar gedaan had. In dit geval zat het dus al bij elkaar. De temperatuur komt steeds wat lager te liggen, zat nu net op 18 graden, doordat het in huis zo koud is, was net 14 graden waar de bak stond.
 17. 1 point
  Ik zeg niet dat Head Honcho ernaast zit, maar in de wietwereld worden al snel conclusies getrokken. 3 keer een slechte oogst gehad toen het volle maan was bij het zetten van de stekken, en hoppa, daar gaan we al. Daarnaast is het een wereldje van papegaaien ''witte verf reflecteert beter dan spiegels'', ''spiegels creëren hotspots'' om er maar 2 te noemen. En het niet begrijpen van natuurkundige wetten of biologie wil ook nog wel eens voorkomen (ik noem CO2 tabs...) Niet dat dit allemaal het geval is bij jou, Head Honcho, maar je mag niet te snel conclusies trekken. Misschien is je reukvermogen wel vooruit gegaan...
 18. 1 point
  somango in de hous mannetje der uit en het fembaltakje ook want ze staan op knappen .
 19. 1 point
  dag nr zoveel en met een perp maakt het niet uit ook of ook niet uit ? de nieuwe heribei x purplestorm x ogkush x gg*4 x kuchy heeft na een x-aantal dagen 12/12 (maakt niet uit perp weejewel ) geeslacht getoond en is een man . maakt niet uit perp weejewel . en dan heb ik eindenlijks na jaren weer eens een mannetje om wat reguliertjes te maken . de nieuwe purple storm heeft ook ballen aangemaakt femstuifballen . eindelijks na jaren weer es femzaden maken . en tis perp dus kan allemaal weeejewel dat vind ik er zo rielekst aan . en de pas geoogste ogles stellen me niet in staat een weegmoment te doen . want daar ben ik veels te laks en lazay voor want ik rook er ook wel es een stuk vers geeoogste purple storm tussendoor ook heey . en …
×
×
 • Create New...