Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/19/2018 in all areas

 1. 2 points
  Hello there fellow-kwekers... Dit is m'n eerste kweekverslag ever! Een aantal jaren in het wereldje en veel geleerd van deze site. Daarom een verslagje zelf plaatsen op z'n minst! Te beginnen met de setup: Kweektent 360cm x 240cm Inblaas 1500m³ Afzuiger 3250m³ + Empire Filter 8 x Dimlux 600 WATT (output 720w) 3 x zwenkventilatoren 150 x 11L potten Mapito 150 x Amnesia stekken Aptus kweekschema "Gevorderd" Regulator / Startbooster / Topbooster / Super PK / K Boost / Enzym+ Voeding: Atami A+B Hyrdo Gisteren bloei week 1 ingegaan (12/12) na 13 dagen groei (18/6) Ik probeer elke dag een update te plaatsen. Vragen zijn altijd welkom. Verbeteringen nog beter! Greetings, Trevor!
 2. 2 points
  nog meer omhoog? je wilt ze op het dak hebben
 3. 2 points
 4. 2 points
  Zondag hasj dag... Plakkie ice-hasj
 5. 1 point
 6. 1 point
  Leuk om te zien die kleintjes, nog best aardig wat geworden zo, voor die 3L potjes Zijn wel aardig Fluffy of niet, of is dat de KF sowieso ook wel? Heb je nieuwe leger dames al weer klaar staan? Gr, X
 7. 1 point
  gewoon resistentie opbouwen
 8. 1 point
  dat staat ook in de growguides uit de 70's
 9. 1 point
  Vond het zo riching het eind van november wel mooi geweest voor het buitenplantje. Had niet verwacht dat dat zo laat nog kon. En ook helemaal zonder rot of iets. Zijn dan wel geen hele compacte toppen natuurlijk, maar toch zit het dan met de resistentie wel goed zou ik denken. Wat ik er mee ga doen? Weer een pot voor in de rij om ooit nog eens hasj van te maken denk ik dan maar. Moet ik toch ooit eens aan gaan beginnen. Heb de plant maar niet in de buurt van mijn hok gehangen ivm mogelijke beestjes ofzo. Voor zolang het gaat dan zonder dat mijn vriendin over de geur gaat klagen.
 10. 1 point
  Beste forumleden Ik ga een experiment doen. Laatst was ik op uitstap geweest naar een plantentuin. Waar alle kruiden stonden stond ook een uitgebloeide cannabis sativa plant. Deze zat vol zaad. Ik heb hiervan enkele zaden meegenomen en thuis ontkiemt. Mijn doel ik om te kijken wat hier nu eigenlijk uitkomt. Zeer benieuwd! Update: Er is al een zaadje ontkiemd.
 11. 1 point
  Die KIND en G-tools leds moet je ze zeker niet aan beginnen. Die zijn echt veel te duur voor de slechte kwaliteit. Zijn wel wat verslagen van te vinden en qua g/W komen die niet boven een HPS uit. Daar betaal je je geen berg geld voor om een led lamp te kopen. Spectrabox is ook niet heel veel efficienter dan HPS. Let er ook op dat ze je bedotten met die umol waardes. Ze meten dan op het felste punt midden onder de lamp de lichtsterkte. Dat is een puntmeting (PPFD in umol/s/m2 in plaats van PPF in umol/s). Vergelijkbaar met lux in plaats van lumen. Die "lumen" waardes die ze noemen zijn ook helemaal geen lumen waardes, maar lux. Lumen is niet afhankelijk van afstand tot de lamp. Echt schandalig zoiets. Bij de Bridge geven ze je de echte lumen waarde. Dat is de totale hoeveelheid licht die de lamp uitstraalt en niet de nietszeggende waarde van één puntje onder de lamp. Die waardes zijn totaal niet met elkaar vergelijkbaar. Het is een beetje vergelijkbaar met de inhoud van een emmer water. Er zit bijvoorbeeld 10 liter water in. Dat is dan de "lumen"/PPF waarde. De diepte van het water is afhankelijk van het oppervlak waarover je het verdeelt. Dat is vergelijkbaar met de lux/PPFD waarde. Bijvoorbeeld een emmer met een doorsnee van 10cm geeft bij 10l water een veel hoger waterniveau dan een emmer met een doorsnee van een meter. Dat waterniveau is in ons geval irrelevant. Het gaat erom dat je je planten 10 liter water geeft en niet of dat nou 100cm of 10mm hoog is in de emmer. Ik heb die Arctic koelers van de bridge zelf ook en die maken nauwelijks geluid: https://www.quietpc.com/ac-arctic-f9-pwm
 12. 1 point
  Dat gaat zeker lukken @Redman , dank je!!!
 13. 1 point
  Dat ziet er ernstig smakelijk uit Vakkie . Geniet ervan!! Greetz red
 14. 1 point
  Ja ik ga dan ook weer niet helemaal naar Amsterdam rijden om een fles leidingwater te halen he Wat voor troep moet je bij schoon leidingwater gooien om het Amsterdamser te maken?
 15. 1 point
 16. 1 point
  dit is fiffumfim . en dat is de afkorting van :":"" FUCK ! i fucking fucked up my fuck i missed .
 17. 1 point
  Er worden nogal eens verschillende definities van dieven gehanteerd. Volgens mij is de enige juiste het verwijderen van de vaak lager gelegen kleinere vruchten, of in ons geval bloemen (topjes). Ontbladeren (zijn ook weer een boel termen voor bedacht) waar jij het over hebt gaat idd om verwijderen van blad (of scheuten) dat geen licht krijgt of dat in het licht hangt van de toppen. Het nut hiervan is erg omstreden. Ik weet niet hoeveel strek er nog in je planten zit, maar uiteindelijk gaat het er vooral om dat je straks geen gaten in je gewas krijgt en dus niet de grond gaat belichten. Zo lang dat niet gebeurt zullen de meningen over te veel weggehaald of niet ook weer uiteen lopen.
 18. 1 point
  Nee werkt voor geen meter..
×
×
 • Create New...