Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/30/2018 in all areas

 1. 3 points
  Ja jongens, het leven van een kweker gaat deze dagen niet over rozen. Maar troost jezelf met de gedachte dat er altijd mensen zijn die het nog zwaarder hebben met de warmte.
 2. 2 points
  @ron1969 witte haartjes dicht op elkaar is een vrouw,en balletjes op een steeltje/trossen met ballen is een man. Eerst vormen bij een vrouw in de oksel solo witte haartjes uit een groene komma vormige calyx vlak achter die groene puntige schutblaadjes. Bij een man hetzelfde met de ballen,eerst in de oksels achter die groene schutbladpuntjes. Dit word vaak gevraagd door verschillende rookies ik snap dat je het gewoon snel wilt weten vandaar mijn antwoord. Maar probeer het ook zelf op te zoeken hier op WF,het staat ergens wel een paar keer beschreven op verschillende juiste manieren van geslachtelijke determinatie. Jah bless!
 3. 1 point
  Je plantjes bloeien al dus dan is spuiten geen optie meer. Als het niet te erg wordt zou ik niets doen. 1 plant heeft er meer last van dan de anderen dus hopen dat ze daar dan blijven zitten.
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Ik draai nu snachts en nog kom ik niet onder 28 graden. Alles draait volle bak. Plantjes lijken het niet erg te vinden maar fijn is het niet.
 7. 1 point
  Thanks dude.. Veel van die info kende ik al wel, maar toch weer interessant leesvoer. Quote: Als planten constant onder hoge luchtvochtigheid geteeld worden, is er geen noodzaak tot sluiting om vochtverlies te beperken. Ze leren het dan ook niet. Vervolgens kunnen ze onder stressomstandigheden niet meer goed reageren.
 8. 1 point
  OR --> (blad) temperatuur en stomata..
 9. 1 point
 10. 1 point
  Dit bedoel ik dus... Humor wordt ook niet meer gewaardeerd. Ik wil echt niet meer terug naar die tijd met Dilago, Maar tussen alle gescheld en geklier, zat er ook veel humor. En kennis. Maar ja, ron1969 heeft zich nog niet zo verdiept in dit forum. Anders zou je weten, dat dit humor is.
 11. 1 point
  Precies @Collie Weed om het levend te houden moet je gewoon meedoen @oude rocker En die laat je de boventoon voeren? gewoon neerknuppelen met harde woorden en goed advies, knowledge is powerplant en penwortel is stronger than the sword en dat soort gelul
 12. 1 point
  @Twiet Hoezo gaat het een keer goed??? Die schaartjes komen gewoon uit de bouwmarkt,, Behalve die kleine.. De boveda is voor mij nieuw.. Het is niet zozeer dat het me te rustig is geworden hier,, Meer dat er zo verschrikkelijk veel onbenullen de boven toon zijn gaan voeren.
 13. 1 point
×
×
 • Create New...