Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/26/2020 in Posts

 1. 5 points
  Door omstandigheden niet de mogelijkheid gehad om het verslag af te maken, bij deze toch nog het resultaat 1308gr en uiteraard een paar foto's Voor de foto even 1 dame geplukt
 2. 4 points
  Hallo mede kweekgekken, een nieuw topic waar ik mijn nieuwe ronde(s) in verder ga. De andere 19 NLX onder spydr gaat binnenkort sluiten. (Staat nu niet eens NLX onder) Soortje: NLX Lamp: fluence spydr 2i (12/12) , gleds 560 (18/6) Medium: rfx Potten: smartpots (7,6ltr) Kweekwijze: hydro - eb en vloed Voeding: GHE floraDuo ------‐---------‐------------------------------------------------- 18/6 Na 10 dagen heb ik ze omgepot en op 12/12 gezet Dag 1 dus (7dagen later ) Week 2 gisteren voor de eerste keer ingespoten met auxines. Met de hand 1,5ltr gegeven (ph5,5) Dag 13. Net ingespoten met auxines voor het slapen gaan! Week 3 ,Net gedieft, Weer 3 dagen later, net weer met de hand van boven water gegeven. Nog 4 dagen en dan gaan ze naar m'n andere tent waar de spydr hangt. Ze groeien als kool. En zijn super gezond.
 3. 4 points
  Ik ben blij als er iemand met een grotere kweek op het forum verschijnt. In vroeger tijden waren er veel broodkwekers op het forum. Vond ik machtig!
 4. 4 points
  Sorry mensen, bedankt voor alle hulp enzo maar ik trek er voorlopig de stekker uit (letterlijk). 0 motivatie Voorste rij planten bleef/blijft groen, achterste 6 werden bleek. Zal vast wel iets met de andere aarde/hoge PH van mn kraanwater te maken hebben of weet ik veel wat, het is altijd wat. Ben er gewoon ff klaar mee, naast dat ik binnenkort ook deeltijd behandeling ga krijgen bij n GGZ. Kan gewoon niet zo veel hebben op het moment en ook geen zin om uit te zoeken hoe of wat. Over een tijdje ga ik wel weer proberen te kweken Was iig niet echt aanwezig, wilde ff laten weten waarom want ik ben altijd geholpen door jullie
 5. 3 points
 6. 3 points
  THEE, the day after. Stralend van genot
 7. 3 points
  Ondanks het mooie resultaat van 1308 gr onder 630w LED ben ik wel benieuwd naar de kwaliteit (hardheid) van de wiet. We zien hier enkel het resultaat van 1 plant, de rest van het verslag is vanaf dag 6 12/12 geskipt. En hoe meer oppervlak je de planten geeft, dan kan de opbrengst nog wel wat verder omhoog maar betekent het lang niet altijd mooie harde toppen. Enerzijds vind ik het toch jammer dat de focus hier op het forum voornamelijk naar dit soort prefab importlampen à la spyders/fluence/biogenetic etc gaat en dat het zelf in elkaar zetten van een frame + strips veel minder aandacht krijgt. Los van het feit dat zelf bouwen vele malen goedkoper is, zijn er nog veel meer voordelen. Anderzijds kan ik me ook wel voorstellen dat een hoop mensen op voorhand afhaken bij de gedachte om zelf iets te bouwen, dus ik speel met het idee om een stap-voor-stap topic op te zetten waarin ik de bouw van een zeer eenvoudig maar doeltreffend frame laat zien. En dan even kijken of er animo is voor meer, welke vragen er boven rijzen etc.
 8. 3 points
  @Kluns deze https://www.greensell.nl/a-56566811/auxine-biostimulator/auxine-bio-groeiverbeteraar-250ml/#description
 9. 3 points
  De dames heb ik net gedieft. Vandaag is week 3 (dag15) aangebroken en dan doe ik altijd dieven. Verder niks te melden.
 10. 3 points
  Update: Dag 66 - 12/12. Temperatuur overdag: 25 graden. Temperatuur nacht: 18 graden. Luchtvochtigheid: 45% licht aan Girl Scout Cookies en Blue Cheese: De GSC en BC zijn nog steeds aan het opbouwen, vooral de BC is nog steeds aan het toppen bouwen en de meeste haren zijn nog wit. Het zijn wel serieus grote toppen aan het worden, zoals ik (geprobeerd heb) met mijn hand te laten zien Ook is er de GSC "Golfbal" met hele dikke, zwaar compacte toppen ik denk dat deze wel aardig wat gewicht in het laatje gaat brengen. er zijn nu 2 GSC om, waarvan 1 kleine deze week om is gegaan, de andere was vorige week al om. Deze kleine gaat denk zo 15g droog opleveren en stelt eigenlijk geen ruk voor, maar wie weet is het wel een heerlijk rokertje Liberty Haze: Er is niet veel te melden, niet anders dat ze 1 voor 1 om aan het gaan zijn. Heb al 3 Liberty Haze omgelegd, maar ik denk dat het niet zo'n mooi eind resultaat zou zijn. ik denk dat ik rond de 1 op 1 kom, vroeger zou ik er om juichen, maar ik weet dat het beter kan. Maar opzich niet super slecht voor een soort van 8 a 9 weken, maar ik ben niet ontevreden maar ik weet dat het beter kan Girl Scout Cookies + Blue Cheese: Liberty Haze: Gr, X
 11. 2 points
  Dat geld ook voor mij!
 12. 2 points
  week 11 ik heb de plant moeten verhuisen naar me anderen tent. want ik had geen koolstoffilter in dat kleine tentje. en ik dacht dat het wel mee zou vallen kwa geur. maar ze begon toch flink te ruiken . vandaar dat ze nu in een 1 meter tentje sta waar ik een filter in heb . voor de volgende ronde zorg ik dat ik wel . dat ik een afzuigertje heb met koolstoffilter. hier weer wat foto s bij night en filmpje.
 13. 2 points
  Meneer de kweekarabier heeft niet de moeite genomen om zich fatsoenlijk voor te stellen. En is ook nog te beroerd om even te zoeken. We weten helemaal niet of hij iets van planten kweken weet, maar men gaat hem hier gelijk helpen met het inrichten van een "broodkwekerij"! Waarom, in godsnaam?
 14. 2 points
  ik ben bezig met een zelfbouw topic, maar ik wacht nog even tot alle onderdelen binnen zijn en ik zeker weet dat de theorie die ik in mijn hoofd heb, zich ook in de praktijk gaat uitwijzen
 15. 2 points
  Misschien moet je niet naar de mobiele pagina van alibaba linken...
 16. 2 points
  De purple punch die ik heb is echt zo een typische soort waarbij alles optimaal moet zijn. Echt gevoelig maar wel topkwaliteit als je haar goed behandelt. Zij begint nu al een beetje te verkleuren wat eigenlijk niet hoort na 30 dagen. Het is voor mij ook even wennen hoe ik de waterhuishouding moet doen met 14 ipv 9 potten.
 17. 2 points
  Als jij met 1 stuks van die lamp 400 gram hebt gehaald, dan ga ik morgen 100 van die lampen kopen. "Werkelijk vermogen 100 W ±3%" Denk dat je of niet de juiste lamp gelinkt hebt, of je moet een nieuwe weegschaal kopen. Of voortaan droog wegen en niet meer nat.
 18. 2 points
  Dit en bedankt Dank u Laten we maar hopen dat ik geen wiet nodig heb Bedankt gozer, fijn om te weten Bedankt, ja ik moet ff afstand nemen en dan komt het wel goed Bedankt en jij ook he Iedereen hier trouwens met dat vervelende corona gedoe de laatste tijd, hoop dat jullie veilig zitten en geen naasten in de problemen hebben
 19. 2 points
  Ja zeker wel. Prijs/kwaliteit is prima. Bewaar ze koel en na 2 jaar ontkiemt t ook nog steeds allemaal. De rechter is spice en is denk ik een week of 2 oud. Links wat later geplantte kruisinkjes. In de bloei een geknakte, gebroken en te lang in de groeikast gebleven blueberry x heribei. Is begonnen aan 2e Internode bloei en drinkt nog naar hartelust. 1,7 liter per dag! Brandplekken van tegen de groeilamp aankomen maandje terug. Positief verrast wel hoor door alles wat uit deze zaden is gekomen!
 20. 2 points
  Er staan 11 doodgewone Amneesjes en 1 Uruzgan. De top van de nees is als een kaars en daar onder zitten de bollen Week 3 dag 4 12/12 Denk dat wel duidelijk is wat Uruzgan topjes zijn Geef de helft van de voorgeschreven dosis FN
 21. 2 points
  Dag 38 Ze zijn uit de 2 liter potten naar de 11 liters gegaan met 4 x 10 gram buffer tabletten en een beetje lavameel. Van de eerste 7 dames zijn er 3 Amnesia x star91. Dag 42 Er komen 3 nieuwe vrouwen aan dus kies ik er voor om 1 Amnesia x Star91 te verwijderen en met de 2 mooiste door gaan. Laatste keer op de foto, vind het niet leuk die keuzes maken. Een 2 Scoops x Dosidos vrouw samen met nog een tweede Tomahawk x Sundea Driver en Dosidos x Mendobreath er bij staan ze met z'n 9 totaal. Eigenlijk begint het nu pas en krijgen ze nog minimaal 1 week groei en een keer naar de thuiskapper voordat de nachten weer langer worden.
 22. 2 points
  Dag 13. Net ingespoten met auxines voor het slapen gaan! Deze dames voelen zich super gezond, dat stralen ze echt uit. Zondag worden ze gedieft ,helaas moeten ze nog even een week langer in dit hok blijven onder deze lampen omdat de planten onder de spydr nog even moeten. Normaal heb ik het zo ingepland dat ze op begin week3 omgaan naar de hoofdtent na het dieven en die in de hoofdtent dan nog een paar dagen kunnen afbloeien in het voorgroei/afbloei/drooghok ,helaas wordt het deze keer begin week 4. Is niet anders, maar dan nog gaan deze dadelijk nog 5 weken onder de spydr leven.
 23. 2 points
  En nog wat plaatjes van mama
 24. 2 points
  Na een lange afwezigheid door vmaar evenwat fotootjes. Ben verhuisd en weinig tijd gehad maar wel bio wat aan het aanrommelen geweest. Onder andere Sannies Jacks gedraaid. Was ik niet heel erg van onder de indruk. Laatste freebies gedraaid : blueberry indica x heribei. Twee fenotypes kunnen onderscheiden. Een mooie hybride met zoete citrusachtige geur en een mager oogstende maar zeer zoet en naar blueberry ruikende purple. Momenteel paar regulars in de groei. Spice van mr.Nice en mijn eigen kruising. Critical x Super Skunk. Zal weer wat vaker langswippen hier! Groeten Jaymaestro
 25. 2 points
  Thanks @Buyuk Ja plek hebben is lastig. Ik heb nu een 0,7m2 tentje met 6 moeders erin. Staat de laatste maanden naast mn douche op de badkamer omdat dat de makkelijkste en goedkoopste kamer is die bij te verwarmen is. Als dadelijk de nacht temp weer wat warmer wordt dan zet ik dat tentje weer op zolder maar is nu niet mee te beginnen want daar stook je je kapot. Het is op mn zolder nu 10/12 ° en die ledlamp geeft maar een 0,5° extra. Maar heb koste wat kost deze genetica in leven willen houden. Heeft me wat bloed zweet en tranen gekost maar nog ff en het wordt weer warm genoeg zodat dat tentje weer gewoon de zolder op kan.
 26. 1 point
  Bubbel hash is focking veel werk man.... Droog ijs is focking easy man Ik bestel eens per jaar +-10 liter droogijs via internet thuis bezorgd voor 30/60€. Onsje gruis schepje ijs in de bubble bag en shaken. Uurtje ben ik er door heen, kind kan de was ehhh hash doen
 27. 1 point
  Wow kluns haha zo snel!? 63 dagen altijd hier geen dag langer soms iets eerder omdat dat zo uitkomt. Denk dat je wel wat laag in de voeding hebt gezeten. Ik stop pas in week 7 met voeden....ook met verse aarde .
 28. 1 point
  Er staat ook duidelijk: Finding the perfect plant Dat betekent dat je er naar moet zoeken, je moet hem selecteren. Doe je dat goed, dan hoef je later niets meer te controleren.
 29. 1 point
  Succes, ik kijk ook weer mee Gr, X
 30. 1 point
  Vakkie! Net ff wat paginas terug zitten lezen. Zie er top uit man, kastje is echt strak! Zadenkweekje gaat ook prima lukken hoor. Moeder ziet eruit als een ferm plantje! Hou ze groen! Jay
 31. 1 point
  Ik kweek geheel organisch, dus ik flikker een hoop voeding in poedervorm door mijn aarde wat door het bodemleven omgezet wordt in hapklare brokken voor de plant. Dat is heel iets anders dan je planten voeden met biologische voeding uit een fles. Je haalt 2 dingen door elkaar dus
 32. 1 point
  ik heb het natuurlijk over dit soortje en in deze setting. Ga je buigen en sturen op uniform ,is het weer wat anders ,zoals je duidelijk zelf laat zien.
 33. 1 point
  Haha ik ben zelf niet zo van het zelf bouwen,hoop dat het een beetje in kleutertaal wordt uitgelegd misschien dat ik er dan nog iets van kan leren.
 34. 1 point
  De lumatek zeus 600 pro lijkt me ook wel wat! kreeg deze tip van wietefras [/m https://kwekenmetled.nl/lumatek-zeus-600w-pro-led ook is er een 1000 watt armatuur hiervan incomming https://grow4all.com/en/led-equipment/391-lumatek-zeus-1000w-pro-led
 35. 1 point
  Ik heb meerdere keren herma meegemaakt toen ik nog uit zaad kweekte. Sinds ik met stekken werk niet meer meegemaakt waardoor ik even niet direct een herkenningspunt kan aanwijzen. Ik weet wel dat als ze bevrucht zijn, je toppen heel erg fluffy worden en bijna niet meer aandikken. Bij mij was het ook meestal onder aan de kleine topjes zichtbaar dat er kleine zaadjes aan het ontwikkelen waren. Dan ben je in principe al te laat en kan je beste meteen alles omkappen.
 36. 1 point
  wel duur spul in verhouding hier zit ook auxine en nog allerlei stoffen in. https://biogenetic.nl/winkel/regulator-groeihormonen/
 37. 1 point
  Waarom word er geheimzinnig gedaan over waar die lamp vandaan komt? Gun een ander ook wat
 38. 1 point
  Had je voor een cloner niet zon speciale gel... ? Ik heb voor mijn hydro kweek zelfs gewoon een steenwol blokje gebruikt echter moet je deze wel eerst weken in ph 5.5 omdat anders de ph veel te hoog is
 39. 1 point
  Ik geef die boosters van het begin tot t einde. Gebruik zelf dan gewoon si04 silicium eigenlijk het zelfde als aptus regulator alleen een derde vd prijs. Moet je er opletten dat je si04 silicium hebt niet si02 of silicaat van bv 10 20% dat is wat anders, si04 kan niet hoger dan 3 %. Gebruik zelf regulator groei hormonen daar zit ook auxine in en nog meer stoffen dan alleen auxine.
 40. 1 point
  Goedenavond allemaal, vandaag markeren we de mijlpaal van 6 weken sinds de knop om is naar 12/12; dat vraagt dus om een updatje! Ik zal maar beginnen met een foto van de groep samen vanochtend: De toppen beginnen goed vorm te krijgen, alhoewel ik toch een groot verschil opmerk tussen alle 4. Ik zal maar beginnen met de eerste aanpassing i.v.m de reactie van Zwemvis om de onderste begroeiing te verwijderen. Dat is dus gedaan, met hier het resultaat: Er zijn nog een paar kleine pluimpjes die ik toch nog heb laten zitten, als te zien is in de foto. Ik wou toch niet te veel weg halen, en als het toch niks wordt kan het altijd nog mooi op de hash stapel terecht komen Het ziet er allemaal wel een stuk netter uit en ben zo ook minder bang voor lucht circulatie problemen enz. De vorige ronde was er toch al vrij wat rommel onderin en ik heb echt het idee dat dit gewoon verspilde energie is. Nou ja, het blijft leren we zullen het resultaat snel zien! Verder krijgen de dames sinds vandag 4ml bloei en groei voeding per liter. Ik lees ook heel veel van het gebruik van melasse van Amerikaanse en Canadese kwekers tijdens de laatste weken bloei om trichome productie te stimuleren; heeft iemand hier zelf ook ervaring mee? En zo wel, is het ook mogelijk om gewoon stroop te gebruiken aangezien ik momenteel niet voor alle kleine dingen langs de winkel wil Ik zal de dames hier maar 1 voor 1 in de sotlight zetten beginnend met de Blueberry, die mij ditmaals weer goed in de prijzen valt: De toppen vullen zich mooi aan en net als de vorige ronde blijkt ze erg stabiel en stinkt ze er weer prachtig op los. De volgende zal de Chronic Thunder van rechts achter zijn. Deze gaat ook erg sterk en blijft maar dikker en dikker worden. In tegenstelling tot de zoete, haast snoepachtige geur van de BB heeft de CT een diepe penetrante geur die haast muffig over komt (maar dan in de beste zin mogelijk ) Ze doet overigens ook niet rustig aan met trich productie: Het kan natuurlijk niet altijd vlekkeloos verlopen en dat blijkt ook het geval met de 2 resterende dames. Ik zal maar beginnen met de Peyote Cookies die rechts voor staat. Sinds een paar dagen begint ze erg donker te worden in het blad, haast een diep donkere paars van kleur. Ik sluit natuurlijk niet uit dat dit gewoon aan de genetica kan liggen aangezien dat de rest van stennis trappers wel hun groene kleur behouden. Toch vraag ik mij af of hier toch een andere uitleg voor kan zijn, dus als iemand raad weet, ik hoor het graag! Verder, zoals eigenlijk vanaf het begin al bleek, is deze dame toch wat zwakker dan de rest. Terwijl de toppen juist het kleinst zijn van alle 4 en ook het meest open kwa groei structuur heeft ze als enige steun nodig om wat takken overeind te houden. Hier wat fotos van de dondersteen: Ook heb ik nog een klein probleempje opgemerkt bij een van de bladeren, heeft iemand misschien een idee wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn? En dan, last but not least, de grote toren vol gezodemieter achterin. Dit is notabene hetzelfde soort als de CT rechts achter die het prachtig doet. Ondanks haar wonderschone tweeling zus blijkt dit toch wel het lelijke eendje van de familie te zijn. Aan lengte is ze niet gebrekkig maar de top vorming lijkt erg achterstanding. De toppen zijn erg bladerig van structuur en tevens ook een heel stuk kleiner in vergelijking met de rest. Ook zijn de bladeren wat lichter van kleur. Nou zat ik te denken dat door het grotere formaat ze misschien wat meer voeding nodig heeft dan de rest, en omdat ik niet specifiek per plant de voeding afmeet ze dus ietwat ondervoed is in opzicht tot de rest. Zou dit kunnen kloppen? Of gewoon slechte genetica of een combinatie? Nou ja, zonder te veel extra gelul, hier de fotos: Los van de rare groei blijkt er wel erg veel top groei te zijn en zou het nog wel eens en hele dikke dame kunnen worden! Nou ja, de tijd zal het leren Hier dan nog ff wat fotos van de gehele groep om het mee af te sluiten: Nog een paar weken geduld en dan is het zo ver! Voorlopig hou ik het hier bij en zal er binnenkort bij zijn met een vervolg! Nog een fijn weekend en iedereen gezondheid gewenst in deze tijden! Gr, Dpt
 41. 1 point
  Ik kweek zelf al een hele tijd op de Metrop voedingslijn icm rfx en led. Ik gebruik MR1 (groei) en MR2 (bloei) plus gedurende de hele grow aangevuld met hun Calgreen. Verder aangevuld met Canna Rhizotonic, Cannazym, Canna PK13/14 en Cannaboost. Het fijne van de Metroplijn vind ik hoe geconcentreerd het is. M.a.w. minder gesleep met zware jerrycans etc. Die voedingslijn die je laat zien is wel héél overdreven uitgebreid, lijkt me typisch een mooie melkmachine van de growshop.
 42. 1 point
  Ondanks dat je geen ruimte hebt voor een kweek, ben je zo toch lekker bezig. Het is echt een verslavende hobby. Toen ik ermee begon had ik me voorgenomen om het een paar kweekjes te doen. Maar ik zie mezelf nu niet zomaar stoppen, het is zo leuk!! Hopelijk heb je snel weer de ruimte om wat te beginnen. Lijkt me wel leuk om een verslag van jouw te lezen, je legt alles zo goed uit. Iets wat ik totaal niet kan. Lekker bezig kees
 43. 1 point
  welk medium kweek je op?
 44. 1 point
  Sterkte 420man010!! Waarom het niet lekker met de dames gaat zal je niet makkelijk achter komen. Volgende keer sannies way een bewezen methode? Bij mij zijn de Orange Glue ook verkeerd gegaan maar door enkel de buffertabs is het toch nog wat geworden. Als je stopt, opruimt en alles schoon heb gemaakt start je de volgende keer ook clean, zonder beestjes. Even vrij nemen vd hobby kan heel rustgevend zijn, geniet ervan en hoop tot snel.
 45. 1 point
  Succes en sterkte ouwe.
 46. 1 point
  Met het blote oog gaat het misschien wat moeilijk worden om het verschil te zien tussen 3000k, 3500k en 4000k Met een spectroradiometer zou je het kunnen opmeten als je zeker wilt zijn.
 47. 1 point
  1500 is wel echt veel maar het zou goed moeten kunnen met je temperatuur goed ooh jongens kan niet wachten om ook ooit binnen een beetje te kunnen proberen. quantum board 440 watt en kijken wat er uit komt maarja. eerst even een baard groeien he
 48. 1 point
  Ik zou wachten met oogsten. Als je geen miscroscoopje hebt zou ik je deze aanbevelen. Microscoop ali express Je hebt goedkopere varianten, maar deze is via usb aansluitbaar aan je laptop of mobiel zodat je niet je halve oog in de microscoop hoef te proppen.
 49. 1 point
  Tsja Aptus is dan ook wel de allerduurste voeding. Al is zelfs dat waarschijnlijk nog goedkoper als je alleen de basisvoeding neemt. Je hebt nu ook al die dure additieven niet. Een beter vergelijk is dat je voor een 25kg zak professionele tuindersvoeding gemiddeld net zoveel betaald. Feitelijk is het dat ook. Het is standaard tuindersvoeding verdeeld in porties van een kilo. Ik was iets van 75 euro kwijt voor een zak Calcinit en een zak Yara bruin. Kun je ook zelf op maat mengen. In plaats van 50 keer 35 euro scheelt dat nogal een slok op een borrel. Gezien de problemen die je noemt zou ik je toch zeker eens aanraden om weer eens een andere voeding te proberen. Je ziet op het .eu forum toch bij de meeste kweken met die voeding wel vrij fluffy resultaten. Misschien iets minder op aarde dan met hydro, maar ze hebben eigenlijk nooit grote gesloten toppen maar altijd meer van die takken met kleine topjes erop. Al gebruiken ze daar ook de verkeerde lichtkleur, wat niet mee zal helpen. Hetzelfde probleem had ik ooit ook met Bio Nova voeding op aarde. Dat is ook een voeding met een hoge N ratio gedurende de hele kweek. Met GHE FloraNova ging het al direct een stuk beter. Betere smaak ook had ik het idee. Al is die voeding weer irritant dik en lastig te mengen en dat ging ook irriteren.
 50. 1 point
  Hoi! Regulier zaad: 1.ik heb stekken van een soort die 26 jaar in leven is gehouden dmv van stekken. de kwaliteit is in al die jaren 10% terug gelopen 2. ik heb stekken van een soort die 5 jaar in leven is gehouden, de kwaliteit is in die 5 jaar hetzelfde gebleven Fem zaad: Ik heb stekken van 3 verschillende rassen. Na slechts 2 a 3 rondjes is de kwaliteit van al de drie rassen zeker 50% minder geworden. Ik heb ze allemaal al weg gegooid. Mijn conclussie is dat stekken uit fem zaad heel erg snel in kwaliteit achteruit gaan. Wat zijn jullie bevindingen? groetjes SAM ps. mijn hoop voor de toekomst is nu gevestigd op de kronocaine.
×
×
 • Create New...