Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/07/2020 in Posts

 1. 3 points
 2. 1 point
  Goede avond. Na lang wachten me Zeus binnen gekregen. wat een pracht ding erg blij mee. nu maar zien of het ook werkt;) had all een tijdje 6 stekkies onder 100w tl lamp staan. planning was zoals altijd 2 weken voorgroei tl en dan onder lamp,maar de lamp bleef lang weg en ik te zuinig om weg te gooien. conclussie: geen top begin... ik maak dus geen goede start. want op 1 plant na zijn het beetje iele planten gebleven. die goede plant gelijk maar in grootste pot gezet:p naja hier maar wat foto's zal 1x per week een update doen
 3. 1 point
  Hi allemaal, Door de drukte en gekte in de wereld de laatste tijd wat weinig tijd gehad voor WietForum. Zie een hoop leuke verslagen voorbij komen dus toch ook nog maar een verslag van mij. Planten staan vanaf 21 juni op 12/12 en zijn allemaal getopt. Ik hoop dat het allemaal een beetje te doen blijft met de hitte, het gaat weer warm worden. En dat de resultaten niet te veel gaan lijden onder die warmte. Doelstelling is 1750+ gram onder twee van deze prachtige lampen vandaan te trekken. Voor de rest liggen er nu 2 rayjets per pot, planten hebben tot heden geen problemen gehad.
 4. 1 point
  Veel weg gehaald man, ben benieuwd hoeveel terug groeit
 5. 1 point
  Mooie lamp man! Succes ermee. Ga je ook nog een netje spannen?
 6. 1 point
  Bloei dag 1: De diesel staan sinds gisteren in de bloei. Heb ook even wat fotos gemaakt. Ik heb bijna alles weg gesnoeid behalve de hoofd dikke takken. We gaan zien hoe het uit pakt. Dood moe werd ik al die kleine takken laatste keer. Vanaf deze week gaat de groei "universal" voeding eruit en ga ik vervangen voor de bloei versie.
 7. 1 point
  Jooo Mo, Kan je er die Lumatec led balkjes die je los kan kopen er ook bij schakelen?
 8. 1 point
  Super! Ik kijk mee Weet je waar ik ze kan bestellen? Al tijdje terug 2 proberen te bestellen maar ze waren overal uitverkocht.
 9. 1 point
  Ben benieuwd wat deze zeus pro 600w doet, ik zelf wacht op de 465w pro, maar duurt nog even voor die uit is De Attis 300w heb ik al besteld, ben benieuwd hoe beide lampen gaan presenteren. Ik volg in ieder geval Gr, X
 10. 1 point
  Succes, zal vast wel goed komen
 11. 1 point
  Succes Zeus staat ook op mijn verlanglijstje
 12. 1 point
  Kees. Toebedeelde dagelijkse kennis uit 35 jaar Tuinbouw hier. Verse aarde, nieuwe ruimte, biedt mogelijkheden tot prikkeling en ontwikkeling. Er wordt simpelweg meer wortel aangemaakt. Je moet alleen op tijd beginnen om rootbound te voorkomen, rekening houden met de groeiperiode erna en een fatsoenlijke maat pakken. Mensen maken er soms een issue van onder de noemer stress. Is niet nodig. Van 11L naar 18L is het in ieder geval niet waard.
 13. 1 point
  Ik ben benieuwd wat deze ̶p̶l̶a̶n̶t̶ lamp kan!
 14. 1 point
  Doe altijd updateje aan het eind van elke week, maar was effe druk, dus nu even 2 dagen later. 8 weken en 2 dagen achter de rug dus. Bekende verhaal eigenlijk. Alles gaat steeds meer hangen. Nu was het de plant links voor die ik met touw recht moest trekken (na het nemen van de fotos). Maar zo lang ik geen rot tegen kom maak ik me niet druk. Vochtigheid in de lucht is niet bepaald gunstig geweest. Niet de mooitste topstructuur hierboven vind ik, zoals meestal eigenlijk met dikke toppen. Maar ook veel andere toppen hebben dit een beetje. Dit doe ik inmiddels iets anders. Maak de helft van mijn water aan met alles behalve het kaliummetasilicaat en de P-boost. Die 2 gooi ik dan bij de andere helft. Valt wel op dat die kaliummetasilicaat de ph een stuk verder omhoog brengt dan Regulator of Silic Blast. Kom met de normale hoeveelheden van alles op een ph 7.0 ipv 6.1, dus moest nu de dubbele hoeveelheid P-boost gebruiken om hem op 6.1 te krijgen.
 15. 1 point
  Dag 15 op 12/12 Net flink zitten dieven, de planten zijn behoorlijk kaal. Ik kan opgelucht zeggen dat ik voor het eerst geen enkele zaadbal heb gevonden, hopelijk blijft dit een hermavrije ronde. Twijfelde of ik die gele plant weg moest doen maar ik ga gewoon kijken wat er vanaf komt, ze lijkt namelijk niet achter te lopen. VOOR NA VOOR NA VOOR NA VOOR NA
 16. 1 point
  Dag 11 op 12/12 Alles gaat goed, het groeit behoorlijk dicht, 1 plant is een beetje geel maar daar heeft zij van jongs af aan al last van. Ze lijkt voor de rest niet achter te lopen op de rest, alleen de kleur wijkt af. Voor de rest weinig spannends te melden, probeer me toch een keer per week even te melden hier. Luchtvochtigheid is wat hoog aan 't worden dus heb de luchtontvochtiger tevoorschijn getoverd. Over een paar dagen ga ik stevig dieven, normaal doe ik dat op dag 15 maar ik heb het idee dat Amensia iets langzamer start dan Royal Gorilla. Wellicht dat het dus toch dag 17/18 gaat worden dit keer. Ik verwacht ook dat de luchtvochtigheid weer wat beter wordt zodra er gediefd is.
 17. 1 point
  Wil ik misschien binnekort wel mee beginnen. De laatste keer dat ik in een clan zat werd ik eruit gegooid. We hadden een clanwar, en ik moest achteraan lopen want ik was het slechtste. Ik mocht ook echt niks doen behalve de achterkant in de gaten houden. Maar ik kon het weer niet laten om toch het raampje open te doen, maar dat maakte een krakend geluid. Dus boem, wij allemaal dood ( want de vijand hoorde dat natuurlijk. Dus 2de ronde moest ik weer achteraan, en mocht ik echt niks doen! Maar ik kon het weer niet laten om wraak te nemen op de vijand. Dus kwamen we weer langs dat raampje... Ik wilde een handgranaat door dat raam gooien, maar gooide het tegen het raam kozijn in plaats van door het raam, dus die granaat stuiterde terug. Boem heel me team weer dood haha.
×
×
 • Create New...