Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/20/2019 in Posts

 1. 1 point
 2. 1 point
 3. 1 point
  Sorry, maar iemand moest het een keer vermelden! Maar ik ben klaar voor een nieuwe shitstorm - schip ahoy! lol
 4. 1 point
  Rustaagh mannen, overigens vind ik de reactie van Wietefras wel lekker duidelijk. Denk er ook het zelfde over (zonder enige bron) puur uit logica dat mij misschien kan bedriegen. Btw, ik zag dat Yoyneh had gereageerd dus wist ik haast zeker dat een discussie gaande was
 5. 1 point
  Kees A is veel erger voor mij! Hij geeft al jaren mondpoep op een dagelijkse basis! Hij moet zijn BS voor elke opmerking geven, alsof hij geen eigen leven zou leiden! Piffer is nog maar een beginner, hoewel hij heel snel beweegt! Het leven heeft me geleerd niet aan de puistjes op m´n kont te krabben - het wordt gewoon niet beter!
 6. 1 point
  misschien moet jij eens een paar tandjes terugschakelen, je domme gezwets en je tientallen posts per dag beginnen behoorlijk irritant en op een negatieve manier dominant te worden t.o.v. de andere users die hier op dit forum aanwezig zijn. Als ik naar 'unread topics' ga kom ik tien keer per dag jouw username tegen. Omdat je vragen nog sneller als diarree je mond verlaten, betekent niet dat je dat hier allemaal neer hoeft te gooien. En jouw advies aan anderen om er dan maar overheen te scrollen, is nog geen vrijbrief voor jou om voor iedere hersenscheet een nieuw topic aan te maken.
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  Ik denk dat het een "subliminal message" is, van: deze spullen heb ik te koop Als je de ruimte hebt gebruiken
×
×
 • Create New...