Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/13/2019 in all areas

 1. 4 points
  Dit was gister, geen stress te zien van het dieven.
 2. 3 points
  Dag 54 12/12 Temp 20-25 LV 55-65% De planten die ik direct onder de lamp had, toen ik de lamp nog niet omhoog deed om de planten wat minder door te laten schieten, waren al iets bleker destijds. Nu gaan ze de kant op van de plant die last had van de luchtstroom. Zal nu meer moeten gaan voeden denk ik, zuipen doen ze goed nu met nog 3 weken te gaan. 9 liter per dag Eergister hebben ze BAC PK meegekregen en een eetlepel melasse, eergister alleen water, gisteren BAC PK en een schepje bacto. BAC bloei gaat er nu weer in om en om met de PK. Hopelijk houden ze t nog ff vol Toppen lijken groter dan ze zijn maar het zijn er wel veel, geen idee wat er af zou moeten komen, tijd geleden ook dat ik SSH heb gekweekt dus kan er ff niks over zeggen. Had wéér meeldauw gespot, eergister gespoten, morgen weer een keer, dan ga ik dat niet meer doen. Als er dan nog meeldauw op komt hoop ik maar dat het niet al te snel verergert
 3. 3 points
  Week 6, net begonnen met een weekje PK13-14. Als het goed is gaan ze volgende week flink opzwellen... nog een kleine 4 weken te gaan. Ze gaan wel lekker al zeg ik het zelf. Even een foto by night van zojuist.
 4. 2 points
  @hazer4 De geur is bizar, beetje zure denneboom zoals ik dat gewend ben, maar echt sterk. Zelfs als ik de tent maar een piepklein beetje open doe om water te geven ruikt de hele kamer er naar. Niet iets voor een oud filter
 5. 1 point
  Laatste week. Last van spint, Maar spuiten heeft geen zin meer. Ik probeer het zoveel mogelijk weg te halen bij de toppen. Stofzuiger op de laagste stand en erlangs heen.
 6. 1 point
  Ik rook het meestal op om te testen of het wat is of niet
 7. 1 point
  Zo is dat. Succes Green.
 8. 1 point
  Idd ze zijn aan het experimenteren met de par verdeling, zoals ik al zei hebben ze de 0,3 watt leds verder naar buiten geplaatst. De lampen komen 100% uit de zelfde fabriek. En zoals ik eerder al zei heeft ocl idd nog geen led lampen op de markt maar ik heb deze wel via hun. En waar baseer jij op dat dit een goedkope lamp is? Ik heb nergens een prijs genoemd, op een sticker na zit er geen verschil in de lampen zoals ik op de foto's kan zien maar jij weet wel te vertellen dat er in mijn lamp goedkope leds en een dito driver zitten heel knap En ja idd deze lamp komt uit China, waar denk je dat jouw lamp vandaan komt?maar goed we gaan het eind van de ronde wel zien hoe nep deze lamp is, de weegschaal zal de waarheid spreken
 9. 1 point
  Nu is het ineens dat hun aan het experimenteren zijn van ocl haha. Als hij bij ocl weg komt is het geen biogenetic lamp. Aptus verkoopt ook geen canna voeding zo ver ik weet haha. Zo simpel is dat toch dan, en ocl verkoopt geen led? Dat hij er op lijkt zegt weinig, je heb ook een golf 1.6 en golf R lijken van de buitenkant ook t zelfde. Zeg ook niet dat hun hem ontwikkeld hebben alleen dat er andere driver en leds in zitten ten opzichte van de goedkope varianten. Hij brengt hem niet terug buyuk omdat hij dit zelf ook wel weet. Ik ga mijn tijd er verder niet aan verdoen maar wat ik al zei, dit is een imitatie en niet wat je zegt dat het is. Je geeft eigenlijk al toe dat hij gewoon uit China komt wat op zich geen ramp hoeft te zijn, maar zeg dat gewoon dan? Dan hoeven we het er ook niet over te hebben. Succes met je kweek verder hoop dat het alsnog wat moois wordt.
 10. 1 point
  Denk idd dat ik ze tegen de muur gooi ze gelijk terug komen,of ze blijven plakken
 11. 1 point
  Hoe is de geur momenteel?mooie top ontwikkeling anders
 12. 1 point
  Een combi van lavameel met lavagruis, plus nog wat heermoesgranulaat
 13. 1 point
  Ik heb uit hun mix pack 5 strains gekregen: Blackberry Gum, Skunk x PowerPlant, Chocolope en Black Domina x Northern Light. Momenteel heb ik blackberry gum en skunk x powerplant van hen staan en black domina x northern light heb ek vorige zomer buiten gezet. Allemaal mooi boven gekomen in 24u. Waar je wel moet opletten is dat ze hun mix packs niet meer labelen per strain sinds juni of juli. Ik heb ng geluk gehad bij mij waren ze wel ng apart gelabeld, nu worden ze gwn allemaal samen gestoken.
 14. 1 point
  Ik heb bij hun opgehaald. Jij heb hem heel ergens anders besteld zeg je dus dan is toch geen lamp van hun. Je zei ocl deze hebben niks met hun te maken. Plus de eigenaar van biogenetic laten kijken zegt ook dat t geen 1 van hun is maar een imitatie. Deze worden met goedkope leds nagemaakt. Dat zegt al genoeg toch maar zal wel even foto maken. Er zit bij mij ook geen tekst boven op de driver. Komt denk ik gwn van china ofzo ocl verkoopt niet eens led lampen.
 15. 1 point
 16. 1 point
  @hazer4 De 4ltr monkeys in close up....enjoy Ga nog genoeg mogen knippen komende weken 20191212_171839.mp4
 17. 1 point
  Weer even een update, Dag 27 18/6. Weinig te melden eigenlijk. De dames lijken het prima naar hun zin te hebben. Op dag 24 zijn ze getopt boven de 6e internode. Temperatuur overdag 25 en snachts 20 lv 60%. De lamp staat op 50% dus 315 watt. Ik ga deze week even 2 tensiometers bestellen en kijken voor schotels zodat ik van zowel onder als boven water kan geven.
 18. 1 point
  Ik ben nog steeds opzoek naar een klein maar fijn dompelpompje, max 130mm x 130mm. Vandaag 3e tgl 220+ lampje gehangen, voor het eerst met 660w kweken. Hopen dat ik dit keer wat grotere hoofdtoppen krijg dan voorheen. Van onder water geven is toch wat anders. Ik vind het nu lastiger om te zien/voelen of de bodem nat of droog is en elke keer potten tillen is ook niet goed voor mijn rug. Zie foto's Edit: Zkittlez blijft nog altijd laag, waarschijnlijk plaats ik onder haar pot een verhoging.
×
×
 • Create New...