Jump to content

lexcalito

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lexcalito

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Succes en veel plezier Interresant zal ook een voor die wietolie gaan kijken. Heb wat biologisch geteeld afval en wil daar ook s wat me doen!
  2. Hoi, wat je zelf al aangeeft weinig pheno verschillen en een soortje van sannie Dan denk ik aan een In Bred Line mss die ibl herijuana Succes!
  3. Ben ook aangeschoven! Ziet er netjes uit, maar ben benieuwd naar de volgende fototjes
  4. Ja super mooi!!! Goed gedaan. Vind deze soort ook helemaal super! Alleen zoals al eerder is gezecht Hij is instabiel. Heb hem ook gekweekt voor zaden om er wat meer te kunnen planten. Maar had ook veel herma planten ertussen. Wel netjes nieuwe gekregen maar heb ze niet meer angedurft ze te zetten.(kosten baten) Jou verhaal bevestigd dit voor mij wel weer!! Maar als ik die toppen weer ziet wordt ik wel weer erg blij
  5. Ik weet het! Neem een goede soort voor 12/12 systeem (vond santa maria wel ok (laat snel geslacht zien) Is hij potent en niet zoveel bladeren in de toppen. Ruderalis is in mijn ogen gewoon nog niet genoeg veredeld, denk dat het ooit wel komt maar helaas nu nog ff niet!
  6. ga ik volgen, ben zeer benieuwd! Succes deze ronde
  7. Inderdaat een hele mooie topopbouw en dat onder spaarlampen! zou ik niet hebben verwacht! hoeveel liter potten gebruik jij eigenlijk?
  8. ik had 2 x s5 een of andere hees soort ik wist dat niet dus liet ze lekker door groeien. had t licht op 12 x 12 gezet en schoten natuurlijk veel te veel door in mijn kleine hokje. heb ze toen met touwtjes op 1 hoogte gebracht. een beetje scrog idee en ik had van die 2 planten binnen onder 400 wat 120 gram.
×
×
  • Create New...