Jump to content

beyonder

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About beyonder

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ik speel meestal 2d vechtspelletjes zoals Street Fighter Alpha 3, King of Fighters etc. op Kaillera, een progje waar je online arcadespelletjes kan spelen. Ik heb laatst ook Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 bestelt, en ik vind het een best goede game.
  2. Denk je echt dat Balkenende en Bush zulke grote gelovers zijn? Die lui boeit dat helemaal niet. Die gasten kennen retorica (het vak, bedoel ik. Wat Quintillianus en Cicero deden, hoewel ik niet denk dat die machtsapen hen hebben gelezen...). Die gasten weten heel goed dat als ze zich maar uitgeven als gelovig, ze geloofwaardiger overkomen bij een bepaalde belangengroep, misschien wel bij meerdere... Dat heeft te maken met de "middelen van overtuiging", zoals dat word genoemd... http://nl.wikipedia.org/wiki/Middelen_van_overtuiging Ik geloof al heel lang geen woord meer uit de monden van zulke lui... Je word gewoon een oor aangenaaid waar je bij staat, en wat voor mij nog veel irritanter is, is dat die gasten helemaal niet goed zijn in retorica... Als je dat kent, dan kan je gewoon mee staan analyseren wat de heren wel niet hebben opgekookt in hun vergaderzaaltjes. En dat tegen blowen zijn... Tja, ik denk dat die gasten gewoon meer stemmen vanuit een bepaalde hoek willen of, en dat is eigenlijk wel waarschijnlijker, een wit voetje halen bij hun Europese pooiers... Ehm, ik bedoel 'collega's' van de Europese Unie...
  3. ... ons politieke systeem authoritair is? Ook eigenaardig dat het artikel over 'authoritarianism' geen Nederlandse versie heeft... Ik was dat artikel aan het lezen, en een paar dingen vielen mij op. Vertaald (is dus geen Nederlandse versie van, en een snelle vertaling maakt deze thread wat toegankelijker. We zijn per slot van rekening Nederlanders): De fundamentele definitie van authoritairianisme (of hoe dat ook heet in het nederlands - beyonder) is dat een regering de macht heeft om wetgeving te accepteren zonder de goedkeuring van hen, die gereerd worden. In dit geval is zelfs een representatieve democratie authoritair, omdat het volk alleen een keer in een bepaalde tijdsperiode haar invloed kan uitoefenen. Wetgeving in liberale democratieen worden echter wel gelimiteerd door de grondwet (grondwet? Heeft nederland een grondwet? Oh ja... - beyonder) Democratieen laten maar zeldzaam authoritair gedrag zien, behalve in fases van verandering naar authoritaire staten waar een 'staat van beleg' is afgeroepen (iets wat die terroristjes uiteindelijk willen bereiken. Denk je echt dat ze geloven dat ze alles kappot kunnen maken? Maar dat ziet natuurlijk niemand in onze shitregering. - beyonder). De meeste (zo niet alle) burgers van een authoritaire staat noemen haar niet zo, tot laat in haar ontwikkeling. Dit maakt het moeilijk om moderne staten als 'democratisch' of 'authoritair' te classificeren. Mensen maken dit nog moeilijker als ze vage definities geven voor deze termen. http://en.wikipedia.org/wiki/Authoritarianism http://nl.wikipedia.org/wiki/Staat_van_beleg
  4. Getekend. De regering: Altijd alles als een excuusje gebruiken om mensen de persoonlijke vrijheid te ontnemen. Stelletje sofisten. IK WIL NIET ZIJN ALS HUN. Stelletje fascisten, stuk voor stuk. Confucius heeft gezegd: "Men kan het volk wel regeren met wetten en dwang, maar de mensen zullen zich niet schamen en zich hier aan onderwerpen. Als men regeert door voorbeeld, zal het volk zich niet alleen schamen, maar zich schikken naar de wil van de heerser." Een mens kan niet gedwongen worden, zoals onze wetten werken, om deugdelijk te zijn of zich op een bepaalde mannier te gedragen. Goede mensen zullen elkaar toch geen pijn doen, slechte wel. Ongeacht of er wetten zijn. Als men het volk wil beinvloeden, dan moet men niet aanvoeren via hypocritie, maar door voorbeeld. Door zelf een deugdelijk mens te zijn. Maar dat betekend anderen ook de vrijheid geven om te zijn wie ze zijn, zonder naar de verschillen te kijken. dat snappen ze niet, in onze regering. Als ik iemand iets zie doen wat ik zelf niet zou doen, dan kan ik diegene adviseren of aanmanen. Smeken in een uitterst geval. Maar dwingen is nooit een goede methode, omdat die andere ook vrije wil heeft (mits niet zwaar geestesziek).
  5. OOOkkkk. Dat meisje had dus al problemen. Psychologisch gezien, is wat mensen een 'bad trip' noemen, niks anders als een catharsis, dat wil zeggen, uitstorting. In het geval van psychiatrische behandeling of shamanische healing, is er iemand bij die de trip/psychoanalyse begeleidt. In het geval van paddo's, hoewel je ook 3 uren achter elkaar kan lachen (Ik praat uit ervaring, ik=ervaren paddotripper, tussen 25-75 keer, tel kwijt Vast wel ervarenere mensen, maar ik weet in ieder geval waar ik over spreek), moet je altijd rekening houden met zo'n confrontatie met jezelf. Je word soms gedwongen om over jezelf na te denken, en word geconfronteerd met je eigen destructieve gedrag. Als dit meer is dan je aankan, kan het wel eens zijn dat je meer krijgt dan wat je gekocht hebt. Psychologisch gezien, worden onderdrukte eigenschappen, dwz, autonome complexen, bewust gemaakt door paddo's (Als deze aanwezig zijn. Ik heb meestal geen bad trips meer), maar wat de psychoanalyse gecontroleerd doet, is bij paddo's een volle confrontatie. Ik doe altijd een halfuurtje 'psychoanalyse' op mezelf, als de paddo's beginnen te werken. Gewoon bewust nadenken over mijn eigen destructieve gedrag, kijken wat ik niet 'kon' confronteren in mijzelf. Een leuke trip is op die manier bijna gegarandeerd.
  6. Is tijdverspilling; je moet je 'cakejes', dwz je vermiculiet, perliet en rijstmeel mix toch eerst steriliseren in een snelkookpan, en als je dat toch al hebt gedaan kan je net zo goed een sporenspuit halen en helemaal eigen cakejes maken. Een 'growkit' is gewoon een oversized cakeje. http://www.shroomery.org/8412/PF-Tek-for-Simple-Minds
  7. Van die vochtvreter poeder in een kommetje doen, zeef in hangen, paddo's buiten licht houden. Licht breekt de psilo af... http://www.shroomery.org/ voor meer info... 2 porties Je kan ook twee soorten door elkaar proberen... De laatste keer dat ik heb lopen trippen was op een chocolade met 4 soorten erin... Was inderdaad behoorlijk visueel.
  8. 1/4 tabak, 3/4 wiet, en dan in de waterpijp. Lekker!
  9. Ja. Je lichaam is nog niet aan de stof gewend, dus breekt het moeilijker af. Hierdoor ervaar je een zwaarder effect. Doordat je lichaam geen raad weet met de afbraak van de stof, reacheerd het alsof het vergiftigt is, dus word je misselijk. Is hetzelfde als met alle andere drugs.
×
×
  • Create New...