Jump to content

Nederbelg

Members
  • Content Count

    148
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Nederbelg

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 06/01/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Belgisch Limburg
  • Interests
    Een binnentuintje opzetten;<br />Wiet kweken met een goede kwaliteit op een biologische manier (op aarde).<br /><br />Binnen mijn beperkte oppervlakte wil ik proberen om zoveel mogelijk grammen per lamp te halen.<br /><br />En verder reizen, ( daar kan het aantal grammen natuurlijk wel een rol in spelen :)) en sporten.
  1. Je kan de pillen beter zelf innemen en wat jouw lichaam teveel heeft, - ja de urine dus- mengen met het voedingswater (let op de EC!). Zo verspil je geen geld en hebben je planten er ook nog wat aan
  2. Waar is de rubriek met tweedehandsspullen aanbod/vraag naartoe? Kom me niet vertellen dat deze handige rubriek van het forum verdwenen is.. toch geen censuur vanwege wietforum-growshop??
  3. 1) Je kan een ventilator gebruiken die de warme lucht die onder de lamp vandaan komt meteen wegblaast en verdeelt over de kamer, waar je afzuiger het dan overneemt. 2) Gebruik een mistmaker. good luck
  4. Die moeten nog wel een tijdje volgens mij want de topjes zijn nog klein en de haartjes zo te zien nog helemaal wit. Volgens mij nog minstens 4 weken.
  5. Een iets mindere oogst dit jaar hoeft niet van de grond af te hangen maar heeft vooral te maken met het weer.(aantal uren zonneschijn, temperatuur,regendagen..enz) Uiteraard kan je wel de grond een beetje opwaarderen. er staan op het forum verschillende topics over grondsamenstelling enz. toch een tip: spit wat kippenmestkorrels door de bodem, samen met enkele scheppen compost. Doe dit liefst dit jaar nog zodat de vorst, regen en het bodemleven deze krachtige voedingsstoffen reeds kunnen afbreken tot voor de planten makkelijk op te nemen elementen. De planten zullen je dankbaar zijn.
  6. Als 4x 600 watt lukt voor jou qua stroom, zou ik ook daarvoor gaan. Neem ook potten van 11 liter; meer buffer en je komt toe met minder planten. Elke plant wordt gewoon iets groter.Voor de opbrengst maakt dit mi geen verschil.
  7. Dit klinkt wel goed, had er ook al aan gedacht maar wist niet of dit wel kon. Moet je de wiet eerst voorbereiden voordat je het invriest? Of gewoon de wiet droog in een vrieszakje steken en de vriezer in??
  8. max 50000 lumen Een 600 W geeft al 98000 lumen dus dit verhaaltje klopt niet..
  9. Had laatst ook het probleem van hangende stekken die nochtans wél goed geworteld waren. Ze stonden in aarde, 1 meter onder een 600W. Na 2 dagen sproeien en begieten met wortelstimulator stonden ze er weer gezond bij! Komt zeker goed..
  10. Nederbelg

    Uurtje Vrij?

    Stond nochtans op "automatisch aanpassen" anyways, is in orde Thanx
  11. Nederbelg

    Uurtje Vrij?

    De klok van wietforum loop nog 1 uur voor..
  12. Om er nog zoveel mogelijk proberen uit te halen zou ik GEEN water meer geven tot de oogst. Zet de planten nog 2 a 3 dagen in het DONKER.Hierdoor zal alle aanwezige energie nog naar de toppen gaan omdat de plant "denkt" dat ze gaat sterven.. succes
  13. Het is wel erg weinig, max 4 gram volgens mij.. Geniet er van!
  14. Dat klinkt als een grondig overdacht plan.. Hoe ga je je luchtafvoer regelen?
×
×
  • Create New...