Jump to content

Hachy

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hachy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Hehe, ja ik kan er weer ff tegenaan zeg maar Niet dat ik dat ooit op krijg, maargoed hehe Oh ja @ Suffie63, wel een beetje oppassen met die rot hoor, dat gaat best snel. Net nog bij een maatje wezen knippen en daar toch al een paar keer wat stukjes rot tegengekomen. En als het er eenmaal in zit....weg oogst !
  2. Je zal inmiddels al wel lekker plakkerige vingers hebben, ben net klaar met 3 avonden knippen, wat een werk man. Maar mooi dat je guerilla gelukt is, volgens mij ben je een van de weinigen, of zelfs de enige ?? Tip: Na het knippen je handen schoonmaken met terpentine / wasbenzine, dan ben je de plakkerige zooi zo kwijt. Daarna gewoon weer wassen met handzeep ofzo.
  3. En nu dus ook nog net voor de harde regen de 3e en tevens grootste plant ge-oogst. Bruto (natte) opbrengst 1302 gram met twee man vier uur geknipt.
  4. Ivm de slechte weers omstandigheden vandaag de 2e plant geoogst. Die was echter al lekker gevuld met bruine haartjes Komtie: Pff best veel werk dat knippen: Hé, een verstekeling De opbrengst (nat) 1 Jazeker, dit is zonder het gewicht van de emmer Het resultaat na 3 uur knippen -1- Het resultaat na 3 uur knippen -2- Hier ga ik samen met een maatje hash van proberen te maken Drogen -1- Drogen -2-
  5. Thanx. Ja die eerste plant was achteraf toch wat aan de vroege kant. Maar dat heeft andere redenen, heeft niets met het weer te maken. Voorspellingen blijven waardeloos he....
  6. Ik geef al een week of twee geen water meer en de plantjes blijven nog steeds lekker groen (grondwater denk ik). Maar ik vraag me nu dus wel af of het met dit weer handiger is om te wachten of om te choppen... ik bedoel wat zou het nog opleveren ten opzichte van de grotere kans op budrot ?
  7. Tja.. buiten is het toch te vochtig denk ik. Kan je ze niet gewoon bij een maatje op een zolder hangen ?
  8. Ik sluit me volledig aan bij Bjorn. Tering het was wel een vette kweek zeg. Extra zuur, ze zagen er echt prachtig uit!! Volgend jaar een ander terreintje ? Sterkte.
  9. Bedankt voor de tips allemaal. Wat een prachtige close-ups foto's trouwens whazzup, ik krijg ze van dichtbij nooit zo scherp met zo'n standaard Ixus-je...
  10. Ja, bedankt. Tjemig wist niet dat één regenbuitje in deze fase zo veel schade aan kon richten zeg.
  11. Hehe thanx, Nou ik ben druk aan de gang geweest, kon geen stokken vinden die lang genoeg waren dus ben maar met touw aan de slag gegaan Dit topje was afgebroken dus direct maar even geknipt en te drogen gehangen:
  12. Thanx voor je tip Priester. Ik heb nog geen rot kunnen constateren, maarja ik ben dan ook een beginner. Wel veel bruine haartjes Ik zal in elk geval met stokken aan de gang gaan. Gaat lastig want die toppen zijn best zwaar geworden inmiddels!
  13. Damn... die regen is echt waardeloos. Perfect man Whazzup dat je ze naar binnen hebt gehaald. Dat gaat bij mijn buitenplantjes dus niet, ik zit dus nu een beetje met m'n handen in het haar wat ik moet doen, het ziet er niet goed uit !! Heb je nog goeie tips in de aanbieding ?? Knippen en drogen met een fohn ofzo ? (topic http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=18526&st=45)
  14. Oke goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is: afgelopen vrijdag heb ik de kleinste plant geoogst, geknipt en opgehangen aan de touwtjes. Het slechte nieuws is: Door het weer van vandaag is alles tot de grond gaan hangen !! Wat moet ik nu doen ? Ik ben bang voor top-rot, dat moeten we natuurlijk niet hebben. Het liefst laat ik ze nog 1 a 2 weken staan, echter de voorspellingen zijn niet al te best...
  15. Ach ja, kippie is een bekende met een eigen kweekje die nog een repo moet maken Maarja Whazzup, soms komen de zaken gewoon niet zo goed uit. Ik heb alvast wat droogtouwtjes op zolder gespannen:
×
×
  • Create New...