Jump to content

kinkywiedy

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kinkywiedy

  • Rank
    zomaar een lid
  1. hoi jongens en mischien dames na een tijd uit de businiss te zijn geweest heeft het virus dus toch weer toe geslagen na weer een hele tijd lezen op het forum heb ik toch weer de nodige spullen gekocht om hopelijk met succes te kunnen kweken kweekverslag volgt snel! groetjes weedy!
  2. ey. ik geef je wel gelijk ja dat mensen die eenmaal aan de wiet beginnen vaak verder gaan expierimenteren maar der zijn maar weinigen die zo stom zijn om het iedere dag te doen het ligt echt aan de persoon je hebt mensen die het af en toe doen gewoon om je een keer wat beter te voelen als normaal of om net wat meer energie te hebben en zeg eerlijk blowe is leuk maar niet als je nog heel veel te doen hebt in ieder geval als ik blow voor het uitgaan heb ik een kut avond met speed of xtc heb je een goeie avond en van af en toe een pilletje of een lijntje word je echt niet verslaafd.
  3. hallo ik heb altijd binne gekweekt en nou wil ik een keer buiten gaan kweken nou ben ik dus naar de grow shop geweest en gevraagt welke voedingslijn ik het best kon gebruiken toen hebbe ze mij daar verteld dat ik alleen wortelstimulator en bloeivoeding moest gebruiken maar heeft der iemand van jullie ervaring om na de wortelstimulator een groei booster te gebruiken ? of is dit inderdaad niet verstandig om te doen groetjes ruud
×
×
  • Create New...