Jump to content

Bada Bing

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Bada Bing

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Bada Bing

    Dieven?

    ok ok... Dus zowel dieven als ontbladeren. Jullie meningen hierover.
  2. Bada Bing

    Dieven?

    Hallo, Vroeger deed ik altijd als het te vol werd zoveel mogelijk blad verwijderen. Bv toen nog kwekend op aarde in potten en/of op cosos-slabs en bakken op poten. Ook op steenwol slabs in tonnen. Het horizontaal kweken. Als het te vol was in de ton klimmen en zoveel mogelijk blad verwijderen. Hahah. Later met het kweken op mapito in kratjes ben ik hier mee gestopt. Hoe denken jullie hiervoor? Voorstanders en tegenstanders. Waarom wel of juist niet? Hoeveel en hoevaak verwijderen?
  3. Bada Bing

    Afdichten

    Omdat ik nog niet zo lang op t forum zit. En verschillende dingen voorbij zie komen die best interessant zijn. Inmiddels hebben meerdere mensen me dit gezegd dus ik zal t voornamelijk houden bij de nieuwe topics.
  4. Voor mij waren ze nieuw. Wist niet dat dat niet toegestaan was. Zal er rekening mee houden.
  5. Bada Bing

    Politie!

    Altijd in oplossingen blijven denken.
  6. Bada Bing

    Afdichten

    Pur is perfect. Maakt geen herrie...en indien nodig makkelijk schadeloos te verwijderen. Deze platen zijn ideaal om iets naar wens te maken. Tevens extra detectie proof.
  7. Ff wateren via Arboleas (Spanje) door naar Colorado (USA).
  8. Is het je inmiddels duidelijk, die prepaid kaarten?
  9. Vaak liggen ze in de winkel met een dopje zonder of uitgedroogde vloeistof. Dit is heel slecht. Het beste is in vloeistof bewaren.
  10. Bada Bing

    Politie!

    Technische tip. Je kan nog zo goed isoleren etc. De uitblaas blijft t belangrijkste wat vanaf buiten te traceren valt. Probeer nooit rechtstreeks naar buiten te blazen maar dmv een bufferruimte, dit kan een zelfgemaakte nis zijn of een andere kamer geleidelijk aan je warme lucht uit te blazen. Zon lange mogelijke uitblaas slang is ook altijd goed. Erg interessant aspect van het hele proces altijd.
  11. Zo en zo een vierblads. Die metalen/ aluminium zijn perfect in orde. In de winkel nu lastig te vinden. Op marktplaats geen enkel probleem. Nieuw uiteraard.
  12. Idd. Dat was dus ook mijn insteek inmiddels.
  13. Ja idd. Puur gemakzucht van mijzelf allemaal dingen over het hoofd gezien of gewoon niet goed over nagedacht. En idd wat bij een normaal hok "normaal" is of toch van mindere invloed kan bij een tent heel vervelend uit pakken ben ik achter.
×
×
  • Create New...