Jump to content

Esc2Paradise

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Esc2Paradise

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Ik zou zeggen, mee geven met elke water beurt, ec niet te hoog laten oplopen in het begin en goed opletten dat de planten niet vergelen.
  2. En hoe moeten wij hier nu een zinnig antwoord op geven? Edit: Voor de duidelijkheid, hoeveel liter water geef je per plant? Hoeveel ml voeding voeg je daar aan toe? Wat is de MS/EC? Is de aarde voor bemest? Zeker in het begin is de kans op overvoeden groot.
  3. Of hang er 2x 1000 in , gaat erom hoeveel stroom je wil verbruiken.
  4. Net wat je belangrijk vind, ik hoef niet om me planten heen te kunnen lopen, zet liever de beschikbare m2 vol. Wanneer je klimaat overal het zelfde is zijn alle planten toch gelijk.
  5. Lijkt wel een beetje op het soortje wat ik er in heb staan, stekkeboer zegt dat ie ook niet precies weet welke soort het is. Moet een kruising zijn ieder geval met een Amnesia. Moet meer opleveren dan PP. (€)
  6. 2x3m = 6x 600watt verdeeld over 2 groepen. 1 groep 4x 600 en andere groep 2x 600 + randapparatuur. Ong. 50 planten op 15 liter, 2 weken voorgroei. Dat is hoe ik het zou doen.
  7. Voeding is ook nog niet echt nodig zo vroeg, beetje wortelstimulator kan geen kwaad.
  8. Ja duidelijk meeldauw, waarschijnlijk in de stekken mee gekomen. Wanneer je nog vroeg in de bloei zit kan je er goed tegen spuiten.
  9. Hou er rekening mee dat jij nix hoef te bewijzen, daar zijn hun voor. Laat hun maar bewijzen dat mijn geld met wiet kweken is verdient.
  10. Op een wazige avond tegengekomen, WTF? Edit: nu werkt ie..
  11. Moet zaterdag in de buurt wezen, denk dat ik ook eens kom kijken.
  12. Kijk dat is wat ik wil weten, ruik je niks tijdens drogen.. zegt genoeg lijkt mij. En voor al die mensen die het niet vertrouwen ivm gezondheid, gewoon niet aan beginnen.
  13. In tegenstelling tot de overtuiging van velen, een noob/n00b en een newbie / newb zijn niet hetzelfde. Newbs zijn degenen die nieuw zijn op enkele taak * en zijn zeer beginner op het, misschien een beetje overmoedig over, maar ze zijn bereid om te leren van hun fouten te herstellen en uit te gaan van die fase. n00bs, aan de andere kant weten weinig en hebben geen wil meer om te leren. Zij verwachten dat mensen aan het werk voor hen en dan verwachten te krijgen lof over.
  14. Op zich een zeer interessant product, als het doet wat het zegt. Maar dat zal de test wel bewijzen. Waar ik wel benieuwd naar ben is de prijs..
  15. Hoe bedoel je agressie in het verkeer Ik heb ook altijd last van bumperklevers, maar dan wel op m'n voorbumper Meestal als je van die plakkers met 80 op de linker rijbaan heb, gewoon doorrijden, net doen of je ze niet ziet, meestal springen ze geschrokken weer terug naar hun baan In Duitsland weten ze tenminste hoe het hoort, als je daar aankomt met een flinke gang gaan ze allemaal opzij, in NL springen ze er nog ff voor.
×
×
  • Create New...