Jump to content

Oosten

Members
  • Content Count

    181
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Oosten

  • Rank
    Kind aan huis lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. en mannen... meating geslaagd?
  2. -offtopic- Ambiorix, ff googlen en je hebt het! nou is het natuurlijk fijn als andere mensen het voor je doen! Recept voor Pepernoten Ingredienten: * 125 gram zelfrijzend bakmeel * 50 gram bruine (basterd) suiker * 35 gram boter * 1/2 theelepel speculaaskruiden * 1/2 theelepel zout * 1 theelepel stroop * 2 lepels melk Bereiding: * Kneed zelfrijzend bakmeel, bruine (basterd) suiker, boter, speculaaskruiden, zout, stroop en melk met een natte hand, goed door elkaar, tot het deeg van uw handen loslaat. * Maak kleine balletjes (ter grootte van een knikker). * Vet een bakblik in met boter en leg de pepernoten erop. * Bak ze 20 minuten op 200 graden in een voor verwarmde oven. * Even af laten koelen. Vervang boter --> cannaboter.. behalve waarmee je de bakplaat invet. Succes!
  3. Zoo.. ik ben weer terug! heb je topic ff doorgekenen en de kweek is je zo te zien best goed afgegaan! jammer van de rot maar toch nog een resultaat behaald! Oosten
  4. Oosten

    Wk Voetbal

    De coach van Argentinie heeft gezegt dat ze liever zouden verliezen, omdat ze dan in het zelfde hotel konden blijven...
  5. Iemand Defqon1 geweest? lijkt me echt een topfeest, en wil er zeker een keer heen
  6. Oosten

    Wk Voetbal

    het wordt zeker moeilijk! misschien is de spanning er na een kwatier al af, maar moeilijk zal het blijven! Uiteraard hoop ik op een mooi spel aan het eind van de middag waar we weer 3 punten van mee pakken! Oosten!
  7. Filmpje (nog) niet gekeken, maar dierenmishandelingen vind ik sowiezo zwak, heel zwak! Leed vermaak hebben tijdens het verminken van dieren? Achter slot en grendel die lui! Het maakt alleen maar agressie bij me los!
  8. Dank jullie wel voor de reacties! voor belly boy ff uitleg.. op et middelbaar onderwjis hebben we verschillende richtingen... waaronder er 1 vmbo is, TL staat voor theoretische leerweg, vmbo is de vernieuwde versie van de oude mavo...misschien dat je dat kent? En Stumper, gefeliciteerd met uw dochter!
  9. Even een topic voor alle eindexamenkandidaten waar ze hun blijdschap of verdriet kwijt kunnen! Naja, ik trap em af! Oosten heeft vandaag het officiele bericht gekregen dat hij voor z'n vmbo TL examen is geslaagd! Groeten, de vandaag blije Oosten!
  10. Oosten

    Wk Voetbal

    damn wat doe je dan? ik deed vmbo en ben al anderhalfe week klaar!
  11. Oosten

    Voorbloei?

    Mijn plant heeft het ook, maar laat de plant nog ff staan
  12. Oosten

    Wk Voetbal

    Vrijdag avond ... Nederland - Ivoorkust als ik het goed heb. -Edit- Na het ff nagekeken te hebben, kan ik melden dat de volgende wedstrijd door Oranje vrijdag 16 juni om 18.00 gespeelt wordt tegen al hierbovengenoemd Ivoorkust.
  13. Oosten

    Wk Voetbal

    OLEEE 0-1, de kop is eraf met succes! Toch vond ik Servië M. zeker niet slecht spelen... vooral die Kezman was een gevaar voor de nederlandse verdediging Maar idd, ik zie ook al uit naar vrijdag
×
×
  • Create New...