Jump to content

kweek!

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kweek!

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    German

Profile Information

  • Interests
    Kweekje... Snowboarden<br /><br />CHC <br /><br />Computers Etc.
  1. Heb het zelfde probleem gehad heb er 2jaar goed gedraaid maar vond het mooi geweest daarbij komt ook nog is dat die gasten wel van de bospaden af gaan en daar wordt je niet vrolijk van. Daarbij als ze je zien komen ze je nog achterna ook zowel overdag als s'nachts en dat zijn dingen die je niet wil! Suc6 Kweek!
  2. mooi hoor die laatste foto ziet er veder allemaal weer oke uit hopen dat alles goed mag gaan met de stekken maar dat zal vast en zeker goed komen suc6 veder we spreken elkaar Mvg, Kweek!
  3. Hier nog wat meer info en foto's voor de liefhebbers http://www.brandweerspotters.nl/nieuws/47139 Mvg, Kweek!
  4. Op een locatie 8 van de 10 opgegeten door herten en konijnen de keutels lagen er bij De 2 die nog oke waren naar een nieuw gevonden spot gebracht kijken of het iets is en daar volgend jaar een mooie plek van maken
  5. gelukkig dat het weer niet alles kapot gemaakt heeft wel jammer dat die slappen een aantal plaatjes vernield heeft hopen dat dit de laatste waren! Mvg, Kweek!
  6. ik volg je!!!!! maar dat wist je natuurlijk al haha ziet er heel goed uit!!!!
  7. Hey indoflow Ziet er allemaal heel mooi uit ga zo door!! ik ga je zeker volgen! Mvg, Kweek!
  8. Ik hoop het wel Zijn altijd erg mooie verslagen!(hij laat ons nog even in spanning denk ik ) Mvg, Kweek!
  9. HeyHey ik heb ook gewoon mijn zaden in rijke grond gedaan en er zijn er 19 van de 20 uit gekomen dus ik denk niet dat het iets uit maakt.. En dat de kans dat het er niet tegen kan best klein is. Bij mij zijn er tot nu toe geen problemen mee opgetreden. Mvg, Kweek!
  10. ik ga jou ook zeker volgen! ik ben zelf ook al begonnen met de NDB zaden de eerste zijn nu al paar CM. iig heelveel suc6 maar dan gaat vast en zeker goed komen. Mvg, Kweek!
  11. kweek!

    sukkels

    Een filmpje van 30 oktober 2008
  12. kweek!

    sukkels

    Whahaha Mvg, Kweek!
  13. Whahaha ik zou toch een andere plek zoeken:P anders zijn drek jou plantjes weg... Suc6 iig Mvg, Kweek!
  14. HeyHey Emilio erg fijn om te zien dat alles goed gaat iig heeelveel suc6 veder. ik vroeg me af wat je instellingen op je camera zijn(bijv. die foto van dat ontkiemde zaadje).. en of je een statief gebruikt.. iso, sluitertijd, diafragma etc. PM me anders even:) Heelveel suc6 veder maar dat gaat zo te zien helemaal goed komen. Mvg, Kweek!
  15. HeyHey:) ik herken de plek ook haha:P ik kom er geregeld langsrijden. En het mooie is.. dat ik ook wel is aan die plek heb gedacht:) maar iig heelveel suc6 met een andere spot in de buurt maar dat zal vast en zeker goed komen. Mvg, Kweek!
×
×
  • Create New...