Jump to content

non-liner

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About non-liner

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Het Paradijs in Breda. Klein keurig sjopje, veel verschillende soorten, je krijgt genoeg, wel sterke shit die je daar krijgt... Is naast de Baron echt wel m'n favoriet geworden...
  2. Het Paradijs in Breda, ontzettend lekkere wiet, veel verschillende soorten, wel sterk dus pas op...
  3. Je kunt ook barclay lichtblauw roken, 1 mg teer, 1 mg co2 en ik geloof 1 mg nicotine, hoef je dus niet te roosteren en de wiet smaakt beter...
  4. Geef mij maar skunk.. lekker licht en zonder te veel hersen-bijwerkingen, als je begrijpt wat ik bedoel. Zware, heftige wiet, hoeft echt niet meer voor mij..
  5. non-liner

    Opbergen

    ik draai er thuis 4 a 5 voor waarna ik ze als volgt verberg in mijn anus... in de disco haal ik ze er dan zo weer uit... :-)
  6. ...momenteel werk ik aan een wiskundige formule die berekent hoeveel schade die 3650 joints hebben aangericht, uitgaande van de dagelijks aanbevolen vitamines en mineralen, rekening houdend met de nicotine, teer en CO2 gehaltes, gedurende tijd, in het achterhoofd natuurlijk de thc gehaltes van de gerookte wiet(en)...
  7. Aangezien ik ondertussen al 5 jaar rook, en dit dagelijks, en meestal 2 a 3 joints per dag, kan ook meer zijn... ...is dat in die 5 jaar ( uitgaande van 2 joints per dag ), ( 365 *2 ) * 5 = 3650 joints ! OK DAN, hoeveel rook jij ??
  8. dit is enkel en alleen voor detaillisten en groothandels ! en ik ben maar een gewone roker !
  9. Wie kent er een adres of internetadres waar je als particulier cones kunt kopen ? Het liefst geen smartshop, hier zijn ze echt belachelijk duur. Gisteren kocht ik 3 cones voor 3 euro. Grtz, non-liner10.
  10. Ik haalde hier in het begin ook wiet, maar nu dus mooi echt niet meer. Flying high vind ik een ontzettend slechte koffieshop. Slechte wiet en hash en de voorgerolde zijn helemaal nix. Vrienden van me vinden het ook een superslechte shop. Neen daar kom ik al jaren niet meer. Groetjes.
  11. Als ik een voorgedraaid jointje koop in een goeie shop smaakt ie altijd hartstikke lekker. Als ik echter zelf een jointje draai met shag of een sigaret dan istie meestal minder qua smaak. Waar licht dit aan ? Het schijnt dat sigaretten en shaq zijn geparfumeerd ? Wordt de tabak in een voorgedraaid jointje gedroogd ? Dit heb ik namelijk eens ergens gelezen. En zo ja hoe doe je dat ?? En wat is het geheim van de shop wat voorgedraaide jointjes betreft, weet iemand dit ? Reacties zijn zeer welkom.
  12. Werkelijk ALLES (van neus peuteren tot video spelletjes spelen) kan verslavend zijn, dan hebben we het wel over "psychologisch verslavend" en geen "lichamelijke verslaving".. Wiet is zonder meer psychologisch verslavend en kan na langdurig gebruik zelfs lichamelijk verslavend zijn voor een hoop mensen. wiet lichamelijk verslavend? nee hoor... men kan pas spreken van lichamelijke verslaving als er bij het afkicken lichamelijke afkickingsverschiijnselen optreden... je lichaam heeft de stof ook werkelijk nodig of degelijk te functioneren, met koorts, rillingen ed... tot gevolg als men zen dagelijkse shotje/slokje niet meer krijgt een stof is lichamelijk verslavend, of ze is het niet, hangt helemaal niet af van persoon tot persoon alcohol, hero --> lichamelijk coke, nicotine, weed --> geestelijk ni waar? Nee. Wiet is geestelijk, alcohol, tabak, coke, hero is lichamelijk. wiet is zon beetje de enige geestelijke die ik ken. En zoals eerder al gezegd werd, tabak en alcohol zijn veeeeeel schadelijker voor je dan wiet.
  13. haha, ok, veel plezier! En ik ben het overigens helemaal met je eens. Als men zich nou eens bezig gingen houden met het mileu ofzo. Zo ook de politie in nederland. Als zij nou eens gingen letten op bankovervallen ofzo, en niet of jij je fietslichtje wel aan hebt.
  14. ja ben nu heerlijk helder high van het sabbelen aan het wietpijpje van mijn zus
×
×
  • Create New...