Jump to content

Icarus

Members
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Icarus

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Dit zijn nog heel jonge zaailingen, ik zou uitkijken met de kracht van je ventilator, je wil ze geen gestreste jeugd geven... Was denk ik beter geweest als je ze even onder tl ontkiemt had en ze het liefst iig de eerste 2 internodes had laten ontwikkelen voor je ze in je kasje had gezet.
  2. Dat de wiet scherp is heeft heel weinig temaken met de sterkte, dit heeft eerder temaken met de manier van drogen en of het gecured is ja dan nee... Maar probeer inderdaad wat andere soortjes.
  3. Wiet is veel zwaarder op je keel dan tabak, een pure joint is dus meestal veel scherper dan een jointje met tabak. Dit vind ik een voordeel van met tabak rollen, aangezien ik gewoon wil chillen zonder zo'n kutgevoel in mijn keel en longen de heletijd. Ik denk niet dat stoned of high zijn erg veel temaken heeft met of je wel of niet met tabak rolt..., het zal waarschijnlijk een kleine invloed hebben, maar over het algemeen zal het aan de wiet of hasj liggen.
  4. Doordat er meer zuurstof tussen de wiet komt als je het fijner vermaalt brand het beter. Ook is het beter verdeeld over de joint. Koop een grindertje, daar komt de perfecte fijnheid uit en is ook nog lekker snel en makkelijk...geen kleverige vingers en kost veel minder tijd.
  5. Precies. Je spieren worden tijdens de training alleen maar afgebroken/beschadigd, en in rustperiode weer opgebouwd. De rust is ongeloofelijk (en vaak overzien) belangrijk voor je training, zorg ook dat je genoeg slaap krijgt, en train nooit dezelfde spiergroepen zonder daartussen voldoende rust ( voor echt zware anaerobe training, is enkele dagen rust per spiergroep nodig). (hoogtwaarschijnlijk weet je dit al, maar toch gaan veel mensen zware gewichtstraining doen van dezelfde spiergroepen zonder rust te nemen, hierbij breek je op den duur alleen maar spiermassa af en gain je niks.) Het is zeker mogelijk om te smoken, en toch te trainen, maar of het echt bevorderlijk is?.. Je moet in je hoofd houden dat 2 blowtjes per dag gelijk staat aan 12-14 sigaretten per dag (zonder naar de cannabinoids te kijken, en wat dit voor effect heeft op je training en spieropbouw.) Maar je moet afwegen wat je belangrijker vind...je gezondheid en prestatie, of die 2 jointjes per dag..... Ik smoke maar 1 keer per week maximaal om deze rede.
  6. Ik vind het eerlijk gezegt best een grappig nummer Alleen al door die Dikke beat erachter... Misschien is de message niet zo leuk, maar hij heeft het iig professioneel aangepakt en er iets van gemaakt. Hij heeft idd zwaar gelijk, en hij is immers minister van justitie... Vind zijn rap beter dan de shit die tot nu toe hier gedropt is Mooi gedaan! Kwalitatief een véél beter nummer dan die met de heidenroosjes
  7. Meestal underground hiphop...( Jedi mind tricks, Souls of mischief, Immortal Technique....enz.) Een échte aanrader is: Handsome boy modelingschool - Class System! Echt super chille spacende muziek. Muziek dan D'angelo is ook Zéker een aanrader ( vooral Devil's Pie en Brown sugar!) Zet even zo'n nummer aan en ga gewoon eens een half uurtje Bob Ross kijken
  8. Doe dit vooral niet te lang, als de tabak verbrand smaakt het echt kut. Sommige mensen gebruiken hier geen aluminiumfolie voor, maar houden gewoon hun aansteker onder een sigaret... Snellere, maar minder efficiente methode. Moet je voor de grap eens ruiken aan de damp die van de roosterende tabak afkomt , ben blij dat ik dat niet elke keer in mijn longen krijg!
  9. Aangezien het aantal binnenstromende buitenlanders al aan het terugnemen is, denk ik dat het geen echt probleem word. Opzich heb ik het meer te doen met het volstromen van nederland waarbij er straks geen groen meer overblijft , dan met het feit dat er meer moslims hierheen komen. De Christenlijke kerken stromen leeg omdat de meeste nederlanders van nature met beide benen op de vloer staan en redelijk vrije denkers zijn, niet als schaapjes achter dingen aan lopen. Want wie neemt die godsdiensten nou echt serieus?... Het overgrote deel van de buitenlanders die naar nederland komen is onderopgeleid. Vooral de allochtone vrouwen zijn erg slecht opgeleid. Dit maakt dat de meeste allochtonen niet in aanmerking komen voor meer verdienende banen, en zo zal de allochtone bevolking over het algemeen tot de onderlaag van de bevolking behoren. Aangezien zelfs de linkse partijen moeten gaan inzien dat het over een tijdje niet meer zo kan, dat nederland overvol is, denk ik niet dat er een heel grote hoeveelheid buitenlanders meer zal komen. (Ik ben zelf rechts)
  10. als je toch maar 1/6 gruis in je joint doet, waarom doe je dan de moeite? draai dan gewoon een pure zou ik zeggen, heb je straks ook geen nicotine verslaving op je dak. Je kan ook de geur en smaak wat verminderen ( en wat teer en nicotine verwijderen) door je tabak even te roosteren... Waarom zou je in echt een scherpere joint willen? , voelt alleen maar kut. Zo smooth mogelijk voor mij graag
  11. Sensistyle Growshop Utopium Greengold Hmm...kan niet echt iets goeds verzinnen
  12. Jij draaid wel écht joints waar je knetter van word pekolow! Puur met een lijn ice of BHO....lig je niet al op de vloer na een halve? ( aangezien je hem niet deelt) Dit heeft niks temaken met het feit dat er tabak in zit of niet, het gaat erom dat bij de verbranding van wiet veel meer teer vrijkomt dan bij de verbranding van tabak, dus een pure joint is in dat opzicht een stuk slechter voor je dan een jointje gemixed met tabak...aan de andere kant zit er nicotine en bestrijdingsmiddelen in tabak die weer aan de schadelijkheid en verslaving meehelpen. Maar een pure joint is over het algemeen een stuk zwaarder op je longen.
  13. Dat tipje doet niks tegen de teer, het is gewoon papier waar de rook doorheen stroomt De rook tast het papier aan, maar in zo'n kleine mate blijft de teer hangen dat dit totaal niks uithaalt. Het tipje doet ook niks aan de warmte, alleen brand je je mond minder snel als hij bijna op is. Het tipje dient gewoon om een goede strake joint te krijgen, en vormt een basis. Het geeft lekker veel houvast en sterkte aan je joint, en is veel lekkerder om in je mond te hebben dan een stuk vloei zonder tip.
  14. Heerlijk wietje Ik ga deze kweek zeker volgen. 'k ben benieuwd!
  15. Lekker groen kleurtje hoor Ga je ze nog onder een lamp zetten, of in april naar buiten?
×
×
  • Create New...