Jump to content

mind trick

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About mind trick

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. can filter 1400M3 voldoet ook prima
  2. Ja alleen de cob was meende ik 11 dollar per stuk. Nu maar hopen dat ze goed bevallen, mocht dat zo wezen bestel ik na de eerste run nog 16 erbij.
  3. hierbij de foto,s. @WF ik weet niet of ze te zwaar zijn voor die lampen. Dit had die vicky van kingbride geadviseerd. en ik was voor alles ongeveer 700 euro kwijt incl verzenden
  4. mind trick

    led

  5. Hallo allemaal, Donderdag led lampen bij kingbride besteld, vandaag alles keurig netjes in huis. Hun hebben het zeer netjes afgehandeld, waarde van alle led lampen ook erg naar beneden gedrukt. Op mijn factuur staat slechts 142 dollar. heb 16x clu048-1212 3500K 80CRI cob 4x driver hlg-185h-c1400B 16x ideal holder 16x heatsink diameter van 133mm bij 70 mm hoog. 4x potmeter Moet even kijken hoe ik foto,s post, maar die komen vanavond.
  6. @ xaim de groene vingers zitten bij mij wel goed. @ geekfreak als de lampen beide goed zijn, dan is het kwa prijs aantrekkelijker om niet voor cree te gaan. Maar ik heb altijd in mijn achterhoofd goedkoop is duurkoop. Dus heb jij zelf al goede ervaring met die van citizen?
  7. Ja klopt was me vannacht aardig aan het inlezen over led lampen. Paar jaar geleden ook led gedaan, maar dat was dus helemaal niks het stond nog te ver in de kinderschoenen. Hoor nu om me heen dat led toch beter ontwikkeld is. Dus vandaar nog maar eens een poging doen. Nu alleen even uitvogelen welke soort om te nemen. Dacht eerst aan de Citizen clu048 1212 maar die cobs van Cree de 3590 serie lijkt mij ook wel wat. Maar moet me eerst even verdiepen in wat ik precies nodig heb. En waar ik het zal bestellen, sommige sites hebben zoveel keus dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
  8. Hallo allemaal, Ik ben mindtrick, lees al enkele jaren mee. Heb al enkele jaren met hps gespeeld, maar wil nu toch overgaan op led lampen. Greetz
×
×
  • Create New...