Jump to content

jaimey

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About jaimey

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. super bedankt. ik ben al blij met een opzetje. ja zelf geven kan altijd maar het blijft leuk om af en toe een experiment op te zetten. van die afstand klopt ik heb ook gezien dat ze hem met een balpen doen. geweldig dat je de sketch wilde delen. .
  2. zeker word het verslag gelezen althans wel door mij haha. de code is puur voor zelf gebruik jij hebt hem immers geschreven (wat jij heb uitgevonden zou altijd van jou blijven). ben erg geintresseerd omdat ik zelf (nogal) precies wat betreft tot mijn ec waardes en tijden, en vind het leuk om met sketchen en programma's bezig te zijn (ben alleen er niet heel erg snel in), en ben eigenlijk ook erg benieuwd of het met een "simpele" arduino allemaal net iets makkelijker en preciezer kan. heb zelf met wat haken en ogen een programma aangepast (voornamelijk verschillende sketchen gecombineerd vandaar dat ik het naar mike ratcliffe refereerde want hij heeft ook via een simpele stekker een ec meter gemaakt) voor mijn grondvochtigheid uit te lezen. ben niet enkel naar programma voor ec aan het kijken maar ook om later de ph waarde met doseerpomp aan te passen. eigenlijk een beetje wat jij doet, het streven is naar zoveel mogelijk automatiseren. mag ik vragen waarom je niet naar de grafieken kijkt? het lijkt mij wel een mooie toevoeging voor je verslagen bij te houden. ik snap idd dat het wel veel geheugen in beslag neemt zeker bij een arduino met een beperkt geheugen zeker als je delen er niet van gebruikt. Maar vind het vooral geweldig om te zien dat jij er toch veel plezier van hebt (niet enkel omdat het voor jou werkt maar omdat je er steeds meer aan toevoegt) ik zie het als een soort van kindje dat je groot brengt. ook is het goed om te lezen dat je de rest warmte die normaal verloren gaat hergebruikt, het is net anders denken en doen dan anderen doen vind ik. en wat is er mooier dan dat je alleen maar de dames mag kijken en glimlachen en genieten . maar goed het lijkt net alsof ik hier een heel boek ga schrijven wat niet de bedoeling is. ik vind het gewoon super meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen behalve dan ga zo door ik vind het zowiezo super!
  3. @ ZiiP, mooi gedaan, zeker de moeite waard om te volgen, ben je eventueel bereid om je sketch van arduino te delen met een andere arduino lover? het begin van je opzet met de stekker lijkt erg veel op de opzet van mike ratcliffe heb je zijn sketch als leidraad gebruikt? in ieder geval ziet jou setup er goed uit!
×
×
  • Create New...