Jump to content

Californiarol

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Californiarol

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Denk dat je Canadees bedrijf bedoelde? Het zou heel goed kunnen dat het om een canadese wietteler gaat trouwens. Vooral omdat het daar nu ook gelegaliseerd gaat worden. Iemand die zichzelf al ziet werken bij een wietteelt bedrijf? - Ja, een hobby uitvoeren en geld verdienen is twee vliegen in één klap. - Nee, hobby en werk moeten gescheiden blijven. Wat vinden jullie?
  2. ??? Amerikaanse wietteelt bedrijven zijn bezig met investeringen binnen Europa. Er is er al één die miljoenen investeert om een wietteelt in Portugal op te zetten. Irma heeft inderdaad te hard gewaaid. Kan iemand mij helpen trouwens? Voor een wiethok/kas, hoe schaal ik het aantal materialen met het aantal m2? Ik las ergens bijv als het om lampen gaat dat planten per m2 300watt licht nodig hebben? Dat zou dus betekenen ongeveer een 600watt lamp voor 2x2 m2? En schaalt dat dus zo linear verder of niet?
  3. Waarom duurt de legalisering zo lang? Nederland loopt ver achter. Amerikaanse wiettelers waaien nu over naar Europa.
  4. Ik ben voor de legalisering maar vind niet dat iedereen zomaar groots mag kweken. Dat zou nadelig zijn. Teveel aanbod en concurrentie met alle gevolgen van dien.
  5. Misschien wel tof om hier wat meer richting aan te geven? Als ik zo vrij mag zijn? Stel dat je maar één wietplant mag kweken. Wat zou dan je ideale setup/aanpak zijn? (geld/ruimte is geen probleem) Denk aan wietsoort, voeding, licht, ruimte, scroggen, hydro, etc etc... Ben ook wel erg benieuwd eigenlijk! Zeker naar de ervaren kwekers op dit forum. Ik volg! Dat is de richting waar ik ook naartoe wil inderdaad! Details please😁 Favoriete soort?
  6. Hi allemaal, Erg nieuw op deze forum en voordat ik mij heb geregistreerd heb ik voor mezelf het een en ander ingelezen over het kweken. Ik probeer zoveel mogelijk te leren en ken redelijk de basis tot zover. Toch erg nieuwsgierig sinds ik veel lees dat er op low budget gekweekt wordt. Wat als budget geen probleem is? Hoe ziet jouw ideale setup eruit voor de beste resultaten? Ik denk dat er best interessante ideeën zullen zijn Er hoeft trouwens geen rekening gehouden worden met schaalgrootte van de kweek Succes
×
×
  • Create New...