Jump to content

CarolinaReaper

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About CarolinaReaper

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Inderdaad, die kant/klaar sets zijn bagger, nu ook tot die conclusie gekomen. na alles volledig doorgelezen te hebben wil ik het toch op safe spelen, met name een EVSA, betere afzuiger met softbox, 100x100 met 400 watt. Ik kijk nog even rond.
  2. Dank je wel voor de respons. Ik heb een veel beter alternatief gevonden met iets beter materiaal, die van raja is nogal vaag. https://www.greensel...ng/#description Wel iets boven mijn budget. Positief is dat er een kwaliteit schakelkast wordt meegeleverd inzake veiligheid (Davin) De koolstoffilter is kwalitatief ook beter meer kuub,zoals aangehaald, samen met de afzuiger. De tent is ook 40cm hoger. Er kan ook gekozen worden voor een phillips verlichting. Inzake actieve inblaas, waar word dit toegepast? Temperatuur/Vocht gewijs?
  3. Welkom, ik ben ook nieuw hier, good luck !
  4. Hallo, Ik sta op het punt om te beginnen met thuiskweek. Het moet niet groot allemaal dus zou ik beginnen met een kant/klaar tentje. Mijn budget is rond de 300 - 350 euro. Ik zou graag 3 - 4 plantjes kweken. Is een tent van 80x80 groot genoeg? Ik twijfel nog tussen 250w en 400w en het type. Ik had deze al bij de eventuele aankoop geplaatst : https://www.rajatrading.nl/complete-kweektent-80x80-mammoth-lite-80-250w.html De lamp die er wordt bijgeleverd is als ik de info correct heb doorgelezen enkel voor de bloeifase. Als jullie betere webshops weten die wat meer bang for the buck hebben mag je het laten weten. Ik zou beginnen met wat royal dwarf zaden. Kan er mij iemand wat raad geven. Ik heb al de verschillende info doorgelezen op het forum, ik zoek gewoon nog wat advies. Be gentle and stay sexy.
  5. Hallo, Ik ben nieuw hier en je zal me het meest vinden in de beginners binnenkweek fora. Ik heb ervaring met binnen/buiten kweek van de heetste pepers die ik dan verwerk in sausen, kruiden etc. Ik was wat aan het rondzoeken op het net ivm kweektenten voor de winter door te komen en kwam (toevallig) hier terecht. Nu,hele intressante materie allemaal, maar nog altijd aan het doorploegen. Ik sta op het punt van een kweektent te kopen, misschien om eens te wisselen van de gebruikelijke gewassen. Ik zou afwisselen tussen beide. Yo!
×
×
  • Create New...