Jump to content

AGreenMisses

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About AGreenMisses

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 01/01/1992

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Dames groot brengen ;)
  1. Oké. Ze slurpen een fles op een dag op dus dit lijkt me niet zo erg
  2. Alga-Grow is speciaal bestemd voor biologisch kweken op grond of cocos. Alga-Grow is ook te gebruiken bij een stikstof gebrek van uw planten. Een stikstof gebrek is te herkennen aan gele bladeren. Stikstof zorgt voor een gelijkmatige en optimale groei. Fosfor zorgt voor een betere wortelontwikkeling en een aanzet tot bloei. Kalium zorgt voor de transport van voedingstoffen en verhoogt de algemene weerstand. Dosering en gebruik: Maximaal 4 ml Alga Grow toevoegen per 1 liter water (1:250). Bij stikstof gebrek: 4 ml Alga-Grow op 1 liter water (1:250). Deze oplossing geeft u iedere water-beurt, totdat gele bladeren zijn verdwenen. Let op ! Verdunde Alga-Grow kan maximaal 24 uur worden bewaard. Samenstelling: Water, bietenvinasse, aminozuren en algenextracten. Organische NPK-meststof (4-2-4). 4,2% Stikstof totaal (N) waarvan 4,2% organische gebonden stikstof, 2,0% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 4,3% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O). Plagron Alga-Grow is een organische vloeibare N-P-K voeding (4-2-4), die direct opneembaar is voor de plant. Dit is de omschrijving. Ik heb een fles met zo een druppeldop en daar het mengsel ingedaan. Ik kan enkel wachten tot deze op is, toch???
  3. Ik heb ze in de tuin van elkaar af staan, dit was enkel met het vervoeren naar binnen voor het verduisterdeel
  4. Plagron 100 % terra Top grow box Dat met die latjes probeer ik zodra ze uit donker komen
  5. Inderdaad, was ook echt niet de bedoeling. Had al even gezocht hoe het te verwijderen maar moet even geduld hebben tot een admin het ziet!! dit was gisteren avond voordat ze de donker ingingen getrokken! Ik stond beetje trots te kijken.. Zo slecht ziet het niet uit :D De totaal vergeelde bladeren die zijn ervan afgevallen. Die wat licht gelig groen werden, zijn gelukkig toch nog wat opgeknapt!!! er is wel wat slakken sporen te zien, ik doe bananen schilletjes op de grond en bier in potjes maar op een of andere manier is er toch ergens nog eentje die er tussen glibbert.
  6. Dankuwel Ik weet het, was niet de bedoeling. Maar lerend gaan we verder he verslagen misschien toch maar beter op de pc doen
  7. Oh nee :0 Dat was niet de bedoeling voor zoveel topics apart te starten. mijn gsm bleef foutmelding geven. Ik nam aan het fout was gelopen en toen bij de laatste poging het lukte zie ik de bovenstaande reactie. dikke oops, totaal niet de bedoeling!!!!!!!!!
  8. Zo.. Na enkele topics hier gestart zijnde zal ik maar eens beginnen met een kweek verslag op te stellen. Ik ben begonnen met een stekje. Een klein stekje die in een bekertje zat, die niet veel liefde noch zorg had gehad. Ik heb deze liefde proberen te geven, althans dat probeerde ik. Zoals ik hier lees heb ik enkele beginnersfouten gemaakt. Gelukkig, hebben ze me niet direct genekt. Het eerste stekje, al was het zo zielig klein. Heb ik in een week laten groeien. In het bekertje, maar met een karton rond, dat de worteltjes lekker donker zitten. Ik heb ze in potgrond gestoken ( nu weet ik dat het niet hoort. Ze horen in stekgrond te zitten, dat ze niet de wortels verbranden) Dit was mijn allereerste kweek. Dus . . De kriebels begonnen te komen. Langzaam maar zeker. Ik wilde groene vingers krijgen!! Ik vroeg voor nog eentje. Of misschien twee.. ik kreeg er drie. Maar.. deze zaten niet in een potje. Deze zaten nog in het steenwolletje. Niet veel wortels. Maar hopelijk genoeg. Deze dan maar in een pot gezet. Ondertussen door het onderzoek kom ik erachter dat mijn tomaten voeding wel Cava is.. maar niet genoeg. Hoppa . We gaan uitje plantencentrum. Zo een doosje gehaald. Alles bij een, hoe handig !! 100% grow Genoeg voor ne vierkante meter! Dat zie ik zitten.. de rest van de flessen zijn voor grotere hoeveelheden. Oh my... I wish !! Dus.. schema downloaden. Sta je daar. Wat is mijn plantje Dat wist ik niet Wist die waar ik het van had niet En hier zijn ze niet helderziende Dusja weten ze het ook niet . Het enigste wat ik zeker weet. Ik heb drie plantjes zonder wortels. Ene met wortels en groei van lobben. Dus we gaan op gevoel af ?? Beter te weinig dan teveel zeker ???? De dagen gaan voort, ik kies ervoor om mijn oudste niet te toppen, gewoon omdat ik het kerstboom gevoel schattig vind. De andere drie daar sta ik voor de keuze. Ze zijn op dit moment kleine zielig en echt niet liefdevol behandeld. Ik heb ze met de wortelstimulator proberen te redden. Dit is vrijwel goed gelukt. Samen met de grow flesje.. Jap. Ging goed !! Ik heb een probleempje gehad met gele bladen. Het is of stikstof tekort of de normale gang van zaken. Beetje meer voeding en water , et voila. We nemen maar aan. Half augustus gaan de dagen korter We hebben gelezen dat als je verduistert het verkort van eind oktober naar september. Hoe werkt dat. Oh jeetje Eerst de planten naar binnen drie dagen maximum. Het bloeiproces "verkrachten"?? D Dan naar buiten en verduisteren tot half augustus. Dat zou helpen, dat we niet toprot krijgen. Dat we het sneue weer van Nederland en België vermijden. Dus.. daar zitten we nu.. Mijn dametjes zitten nu zielig in het donker.. wachtend tot ze beseffen ze moeten bloeien. Haha.. ja.. dat is dus mijne eerste keer!
  9. Zo.. Na enkele topics hier gestart zijnde zal ik maar eens beginnen met een kweek verslag op te stellen. Ik ben begonnen met een stekje. Een klein stekje die in een bekertje zat, die niet veel liefde noch zorg had gehad. Ik heb deze liefde proberen te geven, althans dat probeerde ik. Zoals ik hier lees heb ik enkele beginnersfouten gemaakt. Gelukkig, hebben ze me niet direct genekt. Het eerste stekje, al was het zo zielig klein. Heb ik in een week laten groeien. In het bekertje, maar met een karton rond, dat de worteltjes lekker donker zitten. Ik heb ze in potgrond gestoken ( nu weet ik dat het niet hoort. Ze horen in stekgrond te zitten, dat ze niet de wortels verbranden) Dit was mijn allereerste kweek. Dus . . De kriebels begonnen te komen. Langzaam maar zeker. Ik wilde groene vingers krijgen!! Ik vroeg voor nog eentje. Of misschien twee.. ik kreeg er drie. Maar.. deze zaten niet in een potje. Deze zaten nog in het steenwolletje. Niet veel wortels. Maar hopelijk genoeg. Deze dan maar in een pot gezet. Ondertussen door het onderzoek kom ik erachter dat mijn tomaten voeding wel Cava is.. maar niet genoeg. Hoppa . We gaan uitje plantencentrum. Zo een doosje gehaald. Alles bij een, hoe handig !! 100% grow Genoeg voor ne vierkante meter! Dat zie ik zitten.. de rest van de flessen zijn voor grotere hoeveelheden. Oh my... I wish !! Dus.. schema downloaden. Sta je daar. Wat is mijn plantje Dat wist ik niet Wist die waar ik het van had niet En hier zijn ze niet helderziende Dusja weten ze het ook niet . Het enigste wat ik zeker weet. Ik heb drie plantjes zonder wortels. Ene met wortels en groei van lobben. Dus we gaan op gevoel af ?? Beter te weinig dan teveel zeker ???? We nemen maar aan. Half augustus gaan de dagen korter We hebben gelezen dat als je verduistert het verkort van eind oktober naar september. Hoe werkt dat. Oh jeetje Eerst de planten naar binnen drie dagen maximum. Het bloeiproces "verkrachten"?? D Dan naar buiten en verduisteren tot half augustus. Dat zou helpen, dat we niet toprot krijgen. Dat we het sneue weer van Nederland en België vermijden. Dus.. daar zitten we nu.. Mijn dametjes zitten nu zielig in het donker.. wachtend tot ze beseffen ze moeten bloeien. Haha.. ja.. dat is dus mijne eerste keer!
  10. Zo.. Na enkele topics hier gestart zijnde zal ik maar eens beginnen met een kweek verslag op te stellen. Ik ben begonnen met een stekje. Een klein stekje die in een bekertje zat, die niet veel liefde noch zorg had gehad. Ik heb deze liefde proberen te geven, althans dat probeerde ik. Zoals ik hier lees heb ik enkele beginnersfouten gemaakt. Gelukkig, hebben ze me niet direct genekt. Het eerste stekje, al was het zo zielig klein. Heb ik in een week laten groeien. In het bekertje, maar met een karton rond, dat de worteltjes lekker donker zitten. Ik heb ze in potgrond gestoken ( nu weet ik dat het niet hoort. Ze horen in stekgrond te zitten, dat ze niet de wortels verbranden) Dit was mijn allereerste kweek. Dus . . De kriebels begonnen te komen. Langzaam maar zeker. Ik wilde groene vingers krijgen!! Ik vroeg voor nog eentje. Of misschien twee.. ik kreeg er drie. Maar.. deze zaten niet in een potje. Deze zaten nog in het steenwolletje. Niet veel wortels. Maar hopelijk genoeg. Deze dan maar in een pot gezet. Ondertussen door het onderzoek kom ik erachter dat mijn tomaten voeding wel Cava is.. maar niet genoeg. Hoppa . We gaan uitje plantencentrum. Zo een doosje gehaald. Alles bij een, hoe handig !! 100% grow Genoeg voor ne vierkante meter! Dat zie ik zitten.. de rest van de flessen zijn voor grotere hoeveelheden. Oh my... I wish !! Dus.. schema downloaden. Sta je daar. Wat is mijn plantje Dat wist ik niet Wist die waar ik het van had niet En hier zijn ze niet helderziende Dusja weten ze het ook niet . Het enigste wat ik zeker weet. Ik heb drie plantjes zonder wortels. Ene met wortels en groei van lobben. Dus we gaan op gevoel af ?? Beter te weinig dan teveel zeker ???? We nemen maar aan. Half augustus gaan de dagen korter We hebben gelezen dat als je verduistert het verkort van eind oktober naar september. Hoe werkt dat. Oh jeetje Eerst de planten naar binnen drie dagen maximum. Het bloeiproces "verkrachten"?? D Dan naar buiten en verduisteren tot half augustus. Dat zou helpen, dat we niet toprot krijgen. Dat we het sneue weer van Nederland en België vermijden. Dus.. daar zitten we nu.. Mijn dametjes zitten nu zielig in het donker.. wachtend tot ze beseffen ze moeten bloeien. Haha.. ja.. dat is dus mijne eerste keer!
  11. Zo.. Na enkele topics hier gestart zijnde zal ik maar eens beginnen met een kweek verslag op te stellen. Ik ben begonnen met een stekje. Een klein stekje die in een bekertje zat, die niet veel liefde noch zorg had gehad. Ik heb deze liefde proberen te geven, althans dat probeerde ik. Zoals ik hier lees heb ik enkele beginnersfouten gemaakt. Gelukkig, hebben ze me niet direct genekt. Het eerste stekje, al was het zo zielig klein. Heb ik in een week laten groeien. In het bekertje, maar met een karton rond, dat de worteltjes lekker donker zitten. Ik heb ze in potgrond gestoken ( nu weet ik dat het niet hoort. Ze horen in stekgrond te zitten, dat ze niet de wortels verbranden) Dit was mijn allereerste kweek. Dus . . De kriebels begonnen te komen. Langzaam maar zeker. Ik wilde groene vingers krijgen!! Ik vroeg voor nog eentje. Of misschien twee.. ik kreeg er drie. Maar.. deze zaten niet in een potje. Deze zaten nog in het steenwolletje. Niet veel wortels. Maar hopelijk genoeg. Deze dan maar in een pot gezet. Ondertussen door het onderzoek kom ik erachter dat mijn tomaten voeding wel Cava is.. maar niet genoeg. Hoppa . We gaan uitje plantencentrum. Zo een doosje gehaald. Alles bij een, hoe handig !! 100% grow Genoeg voor ne vierkante meter! Dat zie ik zitten.. de rest van de flessen zijn voor grotere hoeveelheden. Oh my... I wish !! Dus.. schema downloaden. Sta je daar. Wat is mijn plantje Dat wist ik niet Wist die waar ik het van had niet En hier zijn ze niet helderziende Dusja weten ze het ook niet . Het enigste wat ik zeker weet. Ik heb drie plantjes zonder wortels. Ene met wortels en groei van lobben. Dus we gaan op gevoel af ?? Beter te weinig dan teveel zeker ???? We nemen maar aan. Half augustus gaan de dagen korter We hebben gelezen dat als je verduistert het verkort van eind oktober naar september. Hoe werkt dat. Oh jeetje Eerst de planten naar binnen drie dagen maximum. Het bloeiproces "verkrachten"?? D Dan naar buiten en verduisteren tot half augustus. Dat zou helpen, dat we niet toprot krijgen. Dat we het sneue weer van Nederland en België vermijden. Dus.. daar zitten we nu.. Mijn dametjes zitten nu zielig in het donker.. wachtend tot ze beseffen ze moeten bloeien. Haha.. ja.. dat is dus mijne eerste keer!
  12. Zo.. Na enkele topics hier gestart zijnde zal ik maar eens beginnen met een kweek verslag op te stellen. Ik ben begonnen met een stekje. Een klein stekje die in een bekertje zat, die niet veel liefde noch zorg had gehad. Ik heb deze liefde proberen te geven, althans dat probeerde ik. Zoals ik hier lees heb ik enkele beginnersfouten gemaakt. Gelukkig, hebben ze me niet direct genekt. Het eerste stekje, al was het zo zielig klein. Heb ik in een week laten groeien. In het bekertje, maar met een karton rond, dat de worteltjes lekker donker zitten. Ik heb ze in potgrond gestoken ( nu weet ik dat het niet hoort. Ze horen in stekgrond te zitten, dat ze niet de wortels verbranden) Dit was mijn allereerste kweek. Dus . . De kriebels begonnen te komen. Langzaam maar zeker. Ik wilde groene vingers krijgen!! Ik vroeg voor nog eentje. Of misschien twee.. ik kreeg er drie. Maar.. deze zaten niet in een potje. Deze zaten nog in het steenwolletje. Niet veel wortels. Maar hopelijk genoeg. Deze dan maar in een pot gezet. Ondertussen door het onderzoek kom ik erachter dat mijn tomaten voeding wel Cava is.. maar niet genoeg. Hoppa . We gaan uitje plantencentrum. Zo een doosje gehaald. Alles bij een, hoe handig !! 100% grow Genoeg voor ne vierkante meter! Dat zie ik zitten.. de rest van de flessen zijn voor grotere hoeveelheden. Oh my... I wish !! Dus.. schema downloaden. Sta je daar. Wat is mijn plantje Dat wist ik niet Wist die waar ik het van had niet En hier zijn ze niet helderziende Dusja weten ze het ook niet . Het enigste wat ik zeker weet. Ik heb drie plantjes zonder wortels. Ene met wortels en groei van lobben. Dus we gaan op gevoel af ?? Beter te weinig dan teveel zeker ???? We nemen maar aan. Half augustus gaan de dagen korter We hebben gelezen dat als je verduistert het verkort van eind oktober naar september. Hoe werkt dat. Oh jeetje Eerst de planten naar binnen drie dagen maximum. Het bloeiproces "verkrachten"?? D Dan naar buiten en verduisteren tot half augustus. Dat zou helpen, dat we niet toprot krijgen. Dat we het sneue weer van Nederland en België vermijden. Dus.. daar zitten we nu.. Mijn dametjes zitten nu zielig in het donker.. wachtend tot ze beseffen ze moeten bloeien. Haha.. ja.. dat is dus mijne eerste keer!
  13. ik geef hun nu wat voeding bij, het is siek om te zien hoe de gele bladen terug beetje groen worden. Dus ik gok het te min voeding en water was. ik heb er nu een schaaltje onder en zet hun snachts even in een badje. de blaadjes worden niet erger, alvast toch niet de andere die nog niet aangetast waren, die wat geel waren geworden die zijn nu aan het verschalen... Ik steek dikke duimen omhoog!! jap het is de eerst volgende aankoop.. drie speciekuipen.. of zou ik kleiner gaan ??
×
×
  • Create New...