Jump to content

wietjes123

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietjes123

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. heb de plantjes uit wanhoop verzet naar de guerilla spot om te kijken of het nog iets kan worden. de lamp is om precies te zijn 216watt netto full spectrum. de stengel was geknikt ongeveer op 2/3 van de lengte tot de lobbladeren. ik heb nogsteeds geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren terwijl ik vrijwel alles over zaailing problemen heb opgezsicht en eiggenlijk niks erop leek. kan iemand mij dan toch vertellen wat ik fout heb gedaan en hoe ik dit kan veranderen voor poging nr.2?
  2. kan ik hier nog wat aan doen dan? naast het ondersteunen.
  3. maar ze zijn niet gestrekt ofzo...
  4. hoe kan stekgrond te geil zijn? dit is toch juist met minimale voedingsstoffen?
  5. hallo, ik heb een klein eigen kweekkastje gebouwd en ben hier nu 8 plantjes in aan het voorgroeien. ze staan onder een 220W LED kweeklamp in stekgrond. nu is het probleem dat na een paar dagen de steeltjes paars werden en ze omvielen. ik heb gelezen dat dit gebeurd als ze strekken maar dat is hier niet het geval. zou iemand mij kunnen vertellen wat een andere oorzaak zou kunnen zijn? alvast bedankt!
  6. bedankt voor de reacties. de lamp zou er voor moeten dienen om 1 plant te verlichten. zou dit dan een beter alternatief zijn?
  7. beste mensen, ik ben dit jaar voor het eerst begonnen met kweken. ik heb op dit moment een guerrilla kweekje staan, maar ik wil ook nog wel wat binnen zetten. ik heb een, naar mijn idee, sterke LED lamp liggen waarvan ik mij afvraag of deze bruikbaar is. natuurlijk heb ik eerst veel informatie opgezocht om zelf te bepalen of de lamp geschikt is maar ik kom er maar niet uit. nu hoop ik dat jullie mij verder kunnen helpen! specs: - 21 Watt - 1900 lm - 4000 Kelvin ik weet niet of er nog verdere info nodig is om te bepalen of de lamp geschikt is. ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen. alvast bedankt!
×
×
  • Create New...