Jump to content

SpacingBen

Members
  • Content Count

    199
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SpacingBen

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. haha, dat hoef je mij niet te vertellen inderdaad! En er wordt heel vaak gezegd: Alcohol is geen harddrugs, tenzij je zo stom bent er 1 van te maken. Maar is 1 eigenschap van alcohol niet dat je verlangt naar meer en meer? Hoeveel flessen wijn had je wel niet op btw?
  2. ghehe, veel aspecten uit je tekst klinken me erg bekend! Je moet alleen wel goed beseffen dat Wiet je gevoelens heel erg versterken. Ik vermoed ook dat je je bij deze vrienden niet helemaal thuis voelt? Kan je bij hen altijd je gevoelens etc. kwijt? Zo nee, eerst op zoek gaan naar vrienden (vriendin is beter denk ik) om mee te blowen. (Want er komt een dag, dat jij het weer eens wil proberen denk ik) Maar, het zou ook kunnen dat je psychotisch bent? (Al is dit slechts een veronderstelling) Ow, en je hersens beschadigen echt niet zo snel van wiet hoor!
  3. mmz, dat is niet zo best! Maja, dagelijks cocaine gebruik, wat wil je ook... Weet iemand of er een verband is tussen regelmatig gebruik van alcohol, en een wietverslaving die daar op volgt? Heb namelijk het idee dat mijn wietverslaving bij de alcohol begonnen is. (dronk paar jaar geleden aardig veel en vaak)
  4. SpacingBen

    HASJMELK ....

    ga vanmiddag ook maar eens hasjmelk halen Geen spacecake meer namelijk Maja, moet de hasj per se oplossen wil je wat voelen? Ik dacht dat je hasj ook gewoon zo kan opeten en dan voel je het ook?
  5. huh! Zo goedkoop! Die van mij waren 30 euro, en waren zowat de goedkoopste? Naja, iig ook heerlijke wiet Denk alleen niet dat ik het red met m'n opbrengst dit jaar
  6. Relaxt man! Hoe duur waren jouw zaadjes?
  7. mmm ziet er al wel klaar uit hoor vind k! M'n pa heeft onze planten een maand geleden al uit de grond gerukt! Kan je medelen dat ik er aardig stoned van wordt! En dat terwijl er maar 5% THC in zou zitten! Ben benieuwd hoe jouw wiet straks bevalt
  8. wooooooow k wou dat ik zoveel opbrengs had Van de 10 zaadjes zijn er uiteindelijk maar 2 vrouwtjes gelukt en echt veel zit er niet aan
  9. al dagen niet echt stoned geweest Die kut spacecake ook van de bazaar in apeldoorn! Ga vanavond maar is een 10'tje extra goed wiet halen Nog tips?
  10. Etter! LOL, ik zie het nu pas! Het lullige is dat je op dit forum de titels niet kan veranderen!
  11. kom maar even naar apeldoorn... Bunkertjes verkoopt echt goede spacecake.. maar wel duur... anders kan je naar de bazaar gaan... hier wisselt de kwaliteit alleen heel erg! Ene keer kk sterke en dan weer cake waar je echt niks van voelt al eet je er 5 !
  12. heb die bladeren ff versneld verdroogt hehe Daarna heb er een pure joint van gedraaid:) En ik moet zeggen ik voelde er zeker wat van! Niet echt knetter en na een uur voelde ik helemaal niks meer (was zelfs helemaal helder, geen wazig gevoel zoals normaal) Nadeel ervan was dat ik daarna meteen nog meer wou roken :S Heb echt veel joints gerookt van die bladeren :S Best lekker om te roken trouwens dus dan doe ik het wel alleen daar voor (goed vervang middel voor tabak )
  13. Hallo... ik vroeg me af hoeveel THC er in de bladeren zitten van de Wiet plant. Ik zit er over te denken dit niet gewoon weg te gooien maar ook te gebruiken. Bijvoorbeeld om er een spacecake van te bakken of gewoon voor de smaak. (voor het geval als je er niks van voelt) Dus kan iemand mij vertellen of de THC in de bladeren genoeg is om er knetter van te worden? Of misschien tips hoe je ook deze bladeren kunt gebruiken? Vind het echt zonde om gewoon weg te gooien en heb gisteren wat gedroogde bladeren bij me joint gestopt zodat ie wat groter werd en was behoorlijk knetter na deze joint (vermoed dat er nog aardig wat THC bevind in de bladeren)
  14. geen last van rot maar wel van bladeren die geler en geler worden maja die trek k er gewoon af en rook ze op haha Best lekker hoor
  15. mmm ik heb een paar topjes nu een week liggen, gewoon in een kist op me kamer... Ik heb er een puur gedraaid en ik moet zeggen dat hij goed te roken was! Hij ging niet eens uit en hij was lekker zacht op de longen
×
×
  • Create New...