Jump to content

SJ1984SJ

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About SJ1984SJ

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Kan iemand mij vertellen of dit nu doorzichtig of melk is? Mijn dank is groot
  2. Mijn eerste kweek: Waarom,... Het is niet te betalen als je graag een haze jointje rookt. 16 jaar koop ik het in de coffeeshop dus dacht nu eens van waarom ga ik het niet zelf eens proberen. Ben veel gaan lezen en ben erachter gekomen dat veel mensen hun eigen manier hebben van kweken en de meningen lopen uiteen. Tent 60x60x140 Lamp Spectrabox Pro5 180watt Zaadjes: 4x G13 1x Gorilla Gleu Heb de zaadjes laten ontkiemen, over gepot naar een half liter bakje en naar 1 week weer overgepot naar 7 liter air pots. IMG]https://www.mupload.nl/img/8ilds8f.jpg[/img] Zoals je kunt zien, ging 1 van de planten erg hard. Deze was ook een dag of 5 eerder ontkiemt (duurde vrij lang). Aangezien ik geen ervaring had was mijn intensief om ze maar te laten groeien en kijken hoe de groei nu gaat van zaad tot plant... Dat heb ik geweten ook! Het ging als kool... Oeps,..... Eerste fout die ik zelf opmerkte (te lang in de voorgroei) 5 weken. De planten schoten omhoog bij omgang naar bloei. Had ze in de 3e week voorgroei pas getopt. Alleen de gorilla Gleu niet. Ik gebruik trouwens de Plagron voedingset. Ik heb me wel aangehouden aan de Plagron growguide en niet 50% van de aanbevolen hoeveelheid. Aangezien de planten zo groot werden maar besloten een betere en vooral grotere te halen. Een Phantom 80x80x180 Opzich is het allemaal best goed gegaan maar nu vraag ik me af wanneer het om mag. Ik zit nu in week 9 Bloei. Ik weet dat de G13 nog wel paar weken mag. Zie onderstaande foto's. Maar nu gaat het mij om de gorilla Gleu. Zeggen jullie nog even laten staan of omgooien? IMG]https://www.mupload.nl/img/8mqqx7va.jpg[/img] Ben benieuwd wat jullie zeggen.
  3. Mijn eerste kweek: Waarom,... Het is niet te betalen als je graag een haze jointje rookt. 16 jaar koop ik het in de coffeeshop dus dacht nu eens van waarom ga ik het niet zelf eens proberen. Ben veel gaan lezen en ben erachter gekomen dat veel mensen hun eigen manier hebben van kweken en de meningen lopen uiteen. Tent 60x60x140 Lamp Spectrabox Pro5 180watt Zaadjes: 4x G13 1x Gorilla Gleu Heb de zaadjes laten ontkiemen, over gepot naar een half liter bakje en naar 1 week weer overgepot naar 7 liter air pots. IMG]https://www.mupload.nl/img/8ilds8f.jpg[/img] Zoals je kunt zien, ging 1 van de planten erg hard. Deze was ook een dag of 5 eerder ontkiemt (duurde vrij lang). Aangezien ik geen ervaring had was mijn intensief om ze maar te laten groeien en kijken hoe de groei nu gaat van zaad tot plant... Dat heb ik geweten ook! Het ging als kool... Oeps,..... Eerste fout die ik zelf opmerkte (te lang in de voorgroei) 5 weken. De planten schoten omhoog bij omgang naar bloei. Had ze in de 3e week voorgroei pas getopt. Alleen de gorilla Gleu niet. Ik gebruik trouwens de Plagron voedingset. Ik heb me wel aangehouden aan de Plagron growguide en niet 50% van de aanbevolen hoeveelheid. Aangezien de planten zo groot werden maar besloten een betere en vooral grotere te halen. Een Phantom 80x80x180 Opzich is het allemaal best goed gegaan maar nu vraag ik me af wanneer het om mag. Ik zit nu in week 9 Bloei. Ik weet dat de G13 nog wel paar weken mag. Zie onderstaande foto's. Maar nu gaat het mij om de gorilla Gleu. Zeggen jullie nog even laten staan of omgooien? IMG]https://www.mupload.nl/img/8mqqx7va.jpg[/img] Ben benieuwd wat jullie zeggen.
  4. haha echt waar gozer. Mijn zoontje van 5 praat nog wijzer en komt slimmer over, dan jij als 41 jarige....! met enige levenservaring!?. Ik begrijp het allemaal heel goed. Denk eerder dat jij nog een cursus begrijpend lezen moet volgen.. Oh dat ziet er netjes uit.. Gewoon perfecte lamp dus. Hoezo dat? nooit op mijn pik getrap geweest hoor! staat op cocos en idd wat zoeken geweest naar het geven van de juiste hoeveelheid voeding. bedankt voor de tip.
  5. Jij hebt echt werkelijk geen flauw idee van hoe en wat volgens mij. Ik heb nergens gezegd dat mijn wietje liever vandaag klaar moet zijn dan morgen.. hoe kom je er bij waar haal je het vandaan en dat ik er niet mee eens ben!? Ik probeer een antwoord voor mij zelf te zoeken op vragen die ik had. Excuses mocht het vervelend voor jou zijn geweest.
  6. ik wist dus echt niet of ze al rijp was anders had ik niet gepost... Op de foto zie je idd veel witte haren maar zo zag ik er ook behoorlijk wat bruine tussen ik twijfel vandaar de post.. maar ik wist ook niet dat een plant toch nog de 14 weken kon halen ongeacht je licht bron aangezien genetische is bepaald hoe groot / oud het plantje word. Is ook wietje puur voor eigen gebruik en zal in de toekomst ook altijd zo zijn. Even afwachten dus.. bedankt voor de reactie. ik ben ook op dit forum best mooie kweekjes tegen gekomen met spectrabox ook op Rollingstoned. Ik wou iig led en moest aan m'n budget denken. En mijn tentje is vrij klein 60x60x140. Er was mij geïnformeerd dat de kind led en een Bud master te zwaar waren voor m'n tentje.. toch jammer dit te lezen.. wellicht als het kweken beter gaat een mooiere en betere te kopen. Thanks
  7. Ja heb die zak microscoop geprobeerd die getipt werd in rollingstoned van 19,95 maar ik zelf kon niet goed focussen met 1 oog door het kleine loopje. Ik ben bekend met de trichomes helder, milky, amber. maar omdat ik geen gebruik kan maken van de zak microscoop en geen ander voor handen heb en dit ook nog mijn eerste plantje is en dus geen vergelijkingsmateriaal heb besloten ik fotos te posten. Maar ik begrijp dus dat ze nog niet rijp genoeg is. Thanks voor de tip zal eens bij Ali kijken wellicht een stereo miscroscoop dat zou voor mij fijner zijn.
  8. Joh pannenkoek, ik snap ook wel dat een plantje klaar is wanneer hij klaar is en niet wanneer ik dat zou willen.... Maar domme reacties van jou heb ik gewoon geen zak aan. Het is natuurlijk heel makkelijk om een wijsneus te zijn achter een keyboard en zelf waarschijnlijk al meerdere kweekjes achter de rug hebben maar dat geld voor mij niet anders hoef ik ook niks te posten. Het was beter geweest als je met een normaal antwoord kwam dat schrikt niet zo af. Een forum is er toch juist om elkaar te helpen. Het enige zinnige uit jou antwoorden is de laatste regel in je laatste post maar ook dan ben je maar half in je antwoord. Kom dan ook met een verwijzing. Maar even goed toch bedankt voor de moeite die je toch nam om te reageren.
  9. OMG verkeerde been uit bed gestapt? slecht geslapen?.. En als ik jou voorbeeld lees zou ik een andere over kopen als ik jou was! Tijd voor een ander denk ik..Heeft zijn beste tijd wel gehad.. Daarbij praten we niet over een klein verschil maar over 5 weken haha... Nog even laten staat of 5 weken laten staan vind ik een groot verschil. Daarbij brand ik toch niet iemand a of val ik iemand aan. Ik geef gewoon normaal antwoord en stel vragen en probeer er van te leren Reacties als slijp de scharen maar en is jouw feestje heb ik niks aan. Dan kan je gewoon beter je reactie voor je houden en je wijsheid ergens anders voor gebruiken.
  10. Thanks voor je antwoord. De Quiz vraag: ik mis wat paars en bruine haartjes
  11. Kan je dat ook onderbouwen? Wellicht met een 600 HPS maar zeker niet met een 250 wat HPS lamp 2x zo snel. Ben erg nieuwsgierig naar jou onderbouwing. De HPS is namelijk geen optie hier en wou het niet ivm hitte en brandgevaar.
  12. Het is een autoflower dus over 5 weken zal er vrij weinig meer over zijn. Daarbij heeft er een HPS 300 watt boven gehangen. Tent werd veels te heet en sinds plaatsen van de ledlamp er boven doet de plant het vele maten beter. HPS is geen optie hier. Sommige haartjes zijn zeker al bruin maar grootste deel is idd nog wit. Volgens RQS was max 9 weken en daar zit hij op. 14 weken voor een autoflower lijkt mij toch echt te veel.
  13. Hallo, Als eerste bedankt voor het toevoegen op dit forum. Ben hier terecht gekomen omdat ik geinteresseerd ben in het kweken van mijn eigen wietje. Ik heb jaren lang ervaring in het roken van de wiet maar 0,0 in het kweken er van. Na het vele lezen van kweekverslagen en neuzen op internet ben ik tot de conslusie gekomen om eerst maar eens een zaadje te halen en de plant eens te laten groeien om te kijken hoe het proces precies verloopt aangezien ik dit ook veel als tip had gelezen. Heb 2x een RQS Bleumatic autoflower (i can grow can) gehaald (niet beter wetende nog wat je beste kunt kopen.) Ik heb veel geleerd van mijn eerste plantjes denk aan het water geven / voeding die er bij kwam kijken en de hoogte van de lamp.. Tijdens het groeien van de plantjes begon het ook te kriebelen, waardoor ik een klein tentje met afzuiging heb gekocht en ventilatie 60x60x140 met een spectrabox 180Watt. Ik had uiteraard gelezen dat een autoflower niet tegen verpotten kon en dit is ook zeker gebleken 1 van de 2 werd een 3 vinger plant en de ander werd niet echt groot maar had wel 5 vingers en had net de nieuwe lamp. Hoewel de plant klein is ruikt het enorm in mijn tentje. Nu is mijn vraag aangezien ik dit toch best lastig vind wanneer ik hem moet knippen. de plant is van 21-2. Zeggen jullie laten staan nog even of juist knippen? heb geen handloep of microscoop. hoop dat de fotos duidelijk zijn. En knippen jullie wel eens alleen de hoofdtop er alleen af en de rest nog even laten staan of heeft dat geen hut en is juist slecht.
  14. Hallo, Als eerste bedankt voor het toevoegen op dit forum. Ben hier terecht gekomen omdat ik geinteresseerd ben in het kweken van mijn eigen wietje. Ik heb jaren lang ervaring in het roken van de wiet maar 0,0 in het kweken er van. Na het vele lezen van kweekverslagen en neuzen op internet ben ik tot de conslusie gekomen om eerst maar eens een zaadje te halen en de plant eens te laten groeien om te kijken hoe het proces precies verloopt aangezien ik dit ook veel als tip had gelezen. Heb 2x een RQS Bleumatic autoflower (i can grow can) gehaald (niet beter wetende nog wat je beste kunt kopen.) Ik heb veel geleerd van mijn eerste plantjes denk aan het water geven / voeding die er bij kwam kijken en de hoogte van de lamp.. Tijdens het groeien van de plantjes begon het ook te kriebelen, waardoor ik een klein tentje met afzuiging heb gekocht en ventilatie 60x60x140 met een spectrabox 180Watt. Ik had uiteraard gelezen dat een autoflower niet tegen verpotten kon en dit is ook zeker gebleken 1 van de 2 werd een 3 vinger plant en de ander werd niet echt groot maar had wel 5 vingers en had net de nieuwe lamp. Hoewel de plant klein is ruikt het enorm in mijn tentje. Nu is mijn vraag aangezien ik dit toch best lastig vind wanneer ik hem moet knippen. de plant is van 21-2. Zeggen jullie laten staan nog even of juist knippen? heb geen handloep of microscoop. hoop dat de fotos duidelijk zijn. En knippen jullie wel eens alleen de hoofdtop er alleen af en de rest nog even laten staan of heeft dat geen hut en is juist slecht.
×
×
  • Create New...