Jump to content

johnkoos

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About johnkoos

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ja ik wissel het inderdaad wel af met water tussendoor. Ik had het ook eigenlijk van een vriend van mij overgenomen die ook zoveel voeding gebruikt en zijn planten doen het erg goed. Ik dacht dus van oke dan geef ik ook zoveel. Ik had zoiets van als het teveel is, dan zou je dat toch moeten zien aan de bladeren toch?
  2. Ja ik heb al Canna Terra Flores dat ik al geef vanaf het moment dat de bloeiharen zichtbaar waren, maar was begonnen met zo'n 4ml per liter. Dat heb ik opgeschroefd naar 7ml
  3. als dat medium zwaar voorbemest is betwijfel ik of de plant wel extra voeding nodig heeft in de vorm van Canna Terra. Voor zover ik weet hebben autoflowers een hekel aan teveel voeding en te rijk voorbemeste aarde. Indien deze aarde dus rijk voorbemest is, zal ik heel erg rustig aan voeding geven en sowieso minder geven dan dat er op de fles aangegeven wordt. Aan de hand van de bladeren kan je vervolgens zien of ze te veel voeding krijgen of juist meer nodig hebben.
  4. De plant is nu precies 8 weken oud en vertoonde 2,5 week geleden de eerste bloeiharen. Ze is nu zo'n 49cm hoog en ziet er als volgt uit: Ze is aardig bezig met het maken van kleine topjes. Ben benieuwd wat er van gaat komen. Ze zou nu nog zo'n 6,5 week moeten bloeien.. Daarnaast zijn de onderste bladeren wat gelig van kleur. Wellicht komt dit door te weinig voeding of te weinig licht, maar dat ga ik nog uitzoeken.
  5. haha ja thx man, ik heb er goed over nagedacht. 3 gram zou btw wel erg treurig zijn, dan is een vensterbank kweek eigenlijk helemaal niet rendabel. Dan maar hopen dat mn cherry bomb die op het balkon komt het beter gaat doen. Dat is tenminste geen autoflower.
  6. Het zou misschien een tekort aan zink kunnen zijn.
  7. De plant is nu precies 7 weken oud en staat sinds zo'n anderhalve week in de bloei. Ze is zo'n 40cm hoog. Zo staat ze er nu bij: Het gaat best aardig zo int raamkozijn. Ik ben benieuwd wat de opbrengst zal zijn als alles zo doorgaat. Ik gok een grammetje of 10 droog? xD
  8. haha dankje, je moet de heg aan de achterkant eens zien, die wordt wekelijks samen met alle bloemen enz bijgehouden . En ja die geur is best erg als het zonnetje lekker schijnt maar ach; hij staat toch in een kamer waar niks mee gedaan wordt. Ik wou ook eigenlijk alleen maar testen of je een AF int raamkozijn kan kweken, ga volgende week ofzo een ander zaadje ontkiemen (geen AF) en die komt op het balkon. Over 5 dagen komt er weer een update.
  9. Update: de plant is nu 6 weken en 1 dag oud en vertoond bloeiverschijnselen sinds een dag of twee. Bij de bovenste node zijn bloeiharen zichtbaar. De plant is nu zo'n 31cm hoog en de schutblaadjes beginnen groot te worden. De plant is de laatste dagen flink aan het groeien en is nu dus in de bloei dus ik kan zeggen dat het goed gaat zo in het raamkozijn. Wel raar dat ze pas na 6 weken ging bloeien, maar goed. Ik geef nu canna terra flores. Dit geef ik 2x en vervolgens geef ik 1x water maar denk dat ik minder voeding moet geven (geef nu 2ml op 1l water) aangezien er wat bladpuntjes verbrandt uitzien.
  10. Maar is het niet raar dat de plant al 5 weken oud is en nog geen tekenen van bloei vertoond? Behalve dan dat ze erg sterk ruikt (stond gister een paar uur in de schuur en het stonk echt vreselijk naar de wiet).
  11. De plant is nu 5 weken oud en ziet er als volgt uit: Ik dacht bloeiharen te zien, maar dit worden gewoon nieuwe blaadjes, ze is misschien toch nog niet in de bloei? Dat lijkt mij wel raar voor een autoflower die al 5 weken oud is.. Ik heb overigens als bij de Action gekeken voor tornado's, maar ook daar hadden ze ze niet. Alles is vervangen voor van die LED-peertjes. Verder reageerde ze wel goed op de voeding, ik had 2ml op 1l gedaan en dat tot nu toe 2x gegeven. Ze is nu in enkele dagen een paar cm gegroeid en maakt nieuwe bladeren aan, waaronder de bladeren bij de internodes. Ik zag echter wel op twee bladeren kleine vlekjes waaronder bij de bladpuntjes dus vandaag zal ze alleen water krijgen om overvoeding te voorkomen.
  12. Het is mij gelukt om een afbeelding te uploaden, dus bij deze. De jongedame is hier 4 weken en 3 dagen oud. Let niet op het stokje dat aan de onderkant aan de plant zit, ze was omgewaaid in een storm dus dit houdt d'r rechtop.
  13. dat is goed, ze heeft vanavond waarschijnlijk weer wat water nodig dus dan geef ik een klein beetje voeding. Verder houd ik de bladeren in de gaten om te kijken of er geen sprake van overvoeding is.
×
×
  • Create New...