Jump to content

SkaffaLocos

Members
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About SkaffaLocos

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. )0057 woow jij bent toch wel een heel stuk ervarender dan ik! Je werk is prachtig, laat je niet ontmoedigen door deze stomme zaadjes.. Ben benieuwd wat je nu gaat nemen?
  2. Thanks voor de tip, ik ga volgende keer wel weer naar de webshop die mij vorige keer goed geholpen hebben Hier heb ik een groot deel van mijn setup gekocht een vergelijkbare winkel... https://www.hydroponics.eu/ Echter wel 1 garantie item gehad, contact gehad en ze wouden een vervangend artikel alsnog bij de volgende bestelling leveren of het geld van het artikel terug storten. Dus al met al, beter dan een scammer!
  3. Dus nog 5-6 weken dit moet m maar worden dan... opzich nog wel ruimte om nog hoger te gaan mocht het noodzakelijk zijn ( zitten nu 20 cm onder de lamp). Jullie hebben allen volledig gelijk. nu ik het haast letterlijk in een ander licht aanschouw had ik inderdaad niet nog een paar dagen moeten wachten met omzetten! Maar het gaat goed komen jongens, aan of opmerkingen nog?;
  4. Heren bedankt voor alle positieve mee denkerijen. Ben momenteel bezig de noodkamer in te richten, we zien het wel ik zing hier die laatste 5-6 weken gewoon uit. Daarna kan ik altijd nog opnieuw beginnen in mijn originele tentje . Maar hebben mensen hier dus wel ruwe ideeën over een opbrengst los van de 0 gram ideeën haha:P. Ima keep u guys posted
  5. Ik erken zeker dat het niet optimaal verlopen is, compleet gefaald nee hoor zeker niet, als er 5 gram vanaf komt is het nog een daverend succes. een eerste binnenkweek ja fouten worden gemaakt dingen gaan niet optimaal hoor erbij, en dat wist ik voordat ik begon. toen ik me grow setup aan het bestellen was er rekening mee gehouden dat er niks van af zou kunnen komen door een faalkweek, maar toch 60 gram als doel gesteld. En ik weet zeker dat deze 4 planten bij elkaar dat wel gaan halen die 60 gram. En verloren??? zoveel mooie witte haarbommen heb ik nog nooit gehad.. als ik nu overnieuw zou beginnen is het pas echt weggegooid geld! Ik ga inderdaad redden wat er te redden valt, al red ik maar 1 grammetje. noem me eigenwijs maar opgeven nee, opgeven op deze schatjes zeker niet haha Een kamer in huis er op inrichten en daar de kweek vervolgen... Ik hoef ook geen professionele oogsten te doen van 100Gr per plant het is en blijft een hobby kweek, niks wordt verkocht ofzo alleen maar zelf gerookt. En al met al ben ik nog steeds ondanks alle problemen super trots dat ik ze zo groot heb kunnen krijgen.
  6. stel ik haal ze uit de tent en plaats alles los in een kamer, dus in een kamer die led lamp aan als verlichting maar geen afzuiging meer of luchtbevochteging enz. maar wel genoeg ruimte? Zoiezo die ene plant weghalen nee toch?? ze is kan het gewoon goed gaan doen ik weet het zeker! dat supercroppen even snel gegoogled, maar niet in de bloei doen? en als ik ze 20cm onder de lamp wil supercroppen gaan ze de hele tent door dat gecropte stukje., over de andere planten heen. hmm... waar heb ik mezelf toch in gebracht..
  7. Ja oke ik snao het, ik kreeg een verkeerd beeld net toen ik je vorige post las. Er moet inderdaad wel iets gebeuren... bedankt voor de tip!
  8. Als je natuurlijk kijkt naar de filmpjes van die Greenhouse presenteert van de grow sessions met de arjan haze 2&3 voornamelijk.. dan zie je daar ook die monsterplanten. Ik volg dan wel hun zaadjes en voedingslijn, maar met mijn eerste kweek had ik nooit verwacht dat de planten zelfs met een pot van 35-40Cm hoog tegen het plafond zouden gaan van mijn 160cm tentje. maar achteraf had ik het mischien kunnen weten.. als je bij hun de grow sessie ziet, dan zetten ze hem al op 15 cm in de bloei, ik heb het rond de 25-30cm hoogte gedaan. Klagen doe ik niet, maar het is wel lastig allemaal haha!
  9. Een net was vanaf het begin van de kweek al een vraagteken.. Ik heb er geen geinstalleerd omdat ik door het enkel bucket DWC systeem iedere week mijn pot moet omspoelen en een voeding solution moet maken. Dit zorgt ervoor dat ik de plan eruit moet tillen minimaal 20cm hoog.. of een flexibel net zou nog oplossing kunnen zijn.. ik weet het niet zo goed. De volgende keer neem ik een kleiner ras XD haha Zonder grappen dit dwc systeem werkt beter voor de planten dan durven dromen, echter vraagt het een hoop werk ruimte iedere week. Iedere week de planten erin en eruit terwijl ze al te groot zijn voor de tent, ze raken er zelfs van beschadigd of takken knakken. Het is best wel een gedoe, voeg daar een vast net aan toe... ik weet het niet. Zal het nog eens overwegen, bedankt voor je input! maaruh... alles goed en wel, zo ga ik wel mijn doel van 60 gram halen of niet ?
  10. Hey jongens, leuke ideeën allemaal voor DWC! zelf net me eerste indoor kweekje aan het doen.. waarvan de helft op DWC en de andere helft op aarde. In het begin heb ik ook gekeken naar een DIY DWC setup, maar me eerste indoorkweekje hield ik liever Plug&Play zeg maar.. geen moeilijk gedoe want er kwamen al genoeg facetten bij me indoorkweerkje kijken om tijd in een zelf constructie te stoppen. Voor deze kweek verwijs ik je dan naar het topic zelf http://www.wietforum.nl/topic/123015-binnen-led-600w-70x70xx160cm-dwcaarde-arjan-haze-123/page__p__1462251?do=findComment&comment=1462251 Koste me wel rond de 45-50 per setup.. en uiteindelijk hun 2 bijgeleverde mini pompjes (ikdacht 60-100L lucht per uur) vervangen voor een 640L (runt op 50%= +/-320L:2= 160L lucht per 15L pot) lucht pomp met 4 luchtuitlaten zodat ik 2 luchtstenen per setup kon draaien. Via een Italiaanse site, hydropnics.eu geloof ik? moest daar toch wat andere spullen vandaan bestellen dus kwam goed uit. Ik hoop een bijdrage geleverd te hebben aan deze topic!
  11. De zieligste plant... zij heeft het zeker zwaar... Gellukig niet allemaal zo..
  12. Dus gewoon de de bovenste 60 cm weg halen :o Nouuuuu ik weet niet of ze dat wel leuk vinden of gaan overleven... Vooral die ene heeft het ontzettend zwaar en is pas 2-3 dagen minuscuul witte haren aan het laten zien... ( ik denk te veel getrimd in 1x waardoor stress, icm hoogtegebrek) As we speak fotos aan het uploaden. Ze hebben uit zichzelf al een vraagteken ogende krul gevormd bovenin... Zoals je ziet op de fotos de toppen die de lamp voorbij zijn groeien nog wel en ogen gezond... maar gewoon stukken minder hard. De toppen die wat meer onder zitten en het volle licht genieten worden langzaam maar zeker lekker dik. Alle 2 de DWC planten kunnen zichzelf niet meer rechtstaand houden en hebben ondersteuning nodig.. dit zoeken ze voornamelijk tegen de lamp bovenin en de zijkanten van de tent. De aarde plantjes doen het ook geweldig, de arjanhaze 3 is wat kleiner maar dat was die ook toen die de bloei inging door wat stressvolle ervaringen. De andere aarde plant is getopt en beide toppen/armen zijn de lamp inmiddels ook voorbij. Mijn god wat zien haar toppen er geweldig uit!! Vast van alles vergeten te vertellen over de problemen en ervaringen van de laatste weken.. Maar men kan altijd alles vragen
  13. Het is al weer even geleden... Maar hier update van de laatste weken morgen hebben ze 4 weken bloei gehad en gaan ze de 5 weken bloei in. dan zal ik even fotos maken van de huidige situatie.. Wel wat problemen te groot veel te groot voor mijn setup zijn ze geworden! prachtige planten dat wel maar goed dat morgen dus. nu even een tussendoortje aan fotos van de laatste weken. ergens rond 2-3 weken bloei zijn 2 plantjes tegen de lamp aan gegroeid terwijl ik een dagje weg was... En als einde, van 2 weken geleden: Het gaat goed, te goed! ze zijn te groot voor mijn 1.60m hoge tentje en te breed ook nog eens!
×
×
  • Create New...