Jump to content

Denzo

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Denzo

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja we zoeken alles op maar er is zoveel detail en elke keer weer lees ik iets dat de keuze beinvloed. Ik snap dat de sets niey ideaal zyn maar misschien waren er toch positieve ervaringen. We zyn nu bezig met allesde los te zoeken. Gorilla tentjz 90 op 90 op 200 en lampen hebben we alcan luchtfilter idd 500 kub en koolstoffilter weten we nog niet goed. Moet zeker even groot zyn las ik. En dan niet te beginnen over leidingsverliezen.. je slaat algauw iets over het hoofd vind ik op deze manier. Zeker als nieuwtje
  2. We hebben met twee al alles zitten nalezen en hebben het starts pakket van sannie's shop al gekocht maar snappen niet welke tent met lamp en bijpassende afzuiger er goed bij elkaar passen enz , ... Dat is de reden dat we vragen voor complete kits te kopen zodat we kunnen leren en aanpassen nadien.
  3. is dit dan beter ?https://www.greensell.nl/a-42988049/complete-kweektenten-hps/complete-kweektent-90x90x200-400watt-verlichting/#description beetje hulp aub wat raad jij dan aan als complete startskit ? Dit is het beste met alle info dat we ervan kunnen maken.
  4. Oke bedankt ! Heb alles gevonden na ellenlang zoeken en er is een nieuw topic over gemaakt. ! Dit mag dus gesloten worden .
  5. Gents, Na vele lezen en zoeken via de functie op dit forum, hebben we eindelijk een setup gevonden. Het enige probleem is de afmeting van de tent is 120cm x120cm. MAAR we willen slechts 4 plantjes zetten en niet de gehele tent vullen. Kan dit of geeft dit problemen ? Wat wordt er hier aangeraden ? We wilden net de kast bestellen via de link maar dit is onze twijfel .. Bedankt voor alle snelle hulp ! Link naar tent : https://onlinetopgarden.com/nl/home/5229-gorilla120x120cm-400w-complete-kweektent.html
  6. Ja heb 60x75 das wel de max. De vraag is dan als volgt , wat is het verbruik van zo een 400W lamp ? Als ik correct ben eerst op 18 uur regime en erna naar 12/12. Maak me eerder zorgen over hoog verbruik omdat het niet LED is. 400Wx18 u x X dagen + 400W x 12 u x X dagen = ?? Kwh en dit tegen ongeveer 0.25 cent per kwh hier in belgie dan weegt dit wel op vermoed ik. De ruimte waarin we kweken is ook kouder, daarom wordt LED wel uitgesloten stel ik en daar is HPs beter in dan weer.
  7. heel belangrijk is dat de tent in een ruimte staat waar het altijd donker en droog is goed geïsoleerd en het is er wel wat kouder als in huis ... rond de 15 graden celcius. Ook wil ik een 'airpot' kopen iemand ervaringen hiermee of is dit lauter commercial ?
  8. Ik heb het goeie advies van mijn mede smokers opgevolgd en ga dus niet een kast kopen van bonanza maar wil graag een tentje kopen. Volgend exemplaar lijkt me ideaal: https://bestgrowproducts.com/KWEEKTENTEN/gorilla-kweektent-60x75cm Probleem is dat we niet weten wat best is. De afmetingen zijn ideaal en ik denk dat er wel 4 x 11L pot in kan met Sugar punch. Ik wou een LED lamp maar is dit een goed idee ? Ik dacht aan iets rond de 200W ? Misschien een HPs lamp 300W max , wil stroomkosten laag houden ! Kan er iemand een setup geven die goed lijkt te werken , ik vind niet meteen kweekverslagjes terug rond wat ik wil bereiken en hoop dat iemand me kan helpen. We hebben onze kop met twee hierover gebroken en geraken er niet echt uit dus hopelijk krijg ik wat hulp hier. Dus welke lamp LED of HPS en hoeveel wattage ? Moet geen giga opbrengst hebben ongeveer 200W bij ratio 1/1 opbrengst lijkt me het doel.
  9. Okay super dat hoe ik uin het achteroog ik heb het verbruik met 18 u licht per dag uitgerekend gedurende een bloeiperiode van 3 maand. En dat berekende bedrag met de tarieven hier vermedigvuldigd. Een tent zal de waarschijnlijkste keuze zijn. Ik zie dat gorilla er mooi afgewerkte heeft endan kunnen we de rest zelf nog bijpassen en komen we nog lager in budget uit dan normaal. Ik wil nu een startersset kopen bij sannie. Welk zaad kan ik best kiezen ? Hok 60x60 1.8m maar misschien iemand goede ervaring met makkelijk zaad van die website ? Laat het gerust weten ! http://www.sanniesshop.com/starters-pakket-en-nl.html
  10. Okay, overpriced. Goede feedback. De low wattage lamp geeft 140w dus toch een oogst van 100gram per keer niet ? Ik vind het lastig want we willen snelgraag starten en de research duurt ettelijk lang alsgeleden je er nix van kent. Het opzoeken van een juiste filtering etc moet toch goed gebeuren dus dit moet meteen goed zitten. Welke setup valt aan te raden ? We hebben tot een meter plek in de breedte. Nu begin ik toch te twijfelen. En qua elektriciteitprijs, zit je ook pak hoger met hps lamp dan led niet ? Is vooral voor onszelf bedoelt we zyn met twee. Ik hoor het graag ! =). Buiten verbruik is er noet echt nadeel met tent ? Ik had gelezen hier dat tenten tijdelijk zijn en niet zo. Efficient ?
  11. Hey allemaal, Ik ga beginnen aan men nieuwe hobby, na wat gewone planten te onderhouden Leek het me leuk om eenste hier rond te neuzen. Wat vinden jullie van de bonanza g led 140watt kast ? Deze is 176x61x61cm ik wou deze aanschaffen omdat het budgetfriendly is een beetje voor noobs en all in one is. Ik wou vervolgens volgens sannies methode willen starten. Lijkt dit een goeie start ? Ik hoor het graag.
  12. Hey all Denzo hier uit hoboken. Wil een kastje zetten voor mezelf thuis en kwam op ditforum. Ben volop aan het rondlezen voor meer info ziet er allemaal top uit. Momenteel probeer ik al enkele mediteraanse planten te groeien en wil nu ook hier eens proberen met een plantje. Lijkt me alvast leuke hobby ! Ik dacht zelf aan de Bonanza G led 140W iemand hier ervaring mee of dit goed is ? Laat het me weten want via search vind ik niet bepaald veel terug erover !
×
×
  • Create New...