Jump to content

Roob

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Roob

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb echt minimaal water gegeven in de groei, dus ik zou gewoon een andere basisvoeding moeten proberen?
  2. Hypro a&b en de aptus regulator + startbooster Hypro a&b en de aptus regulator + startbooster
  3. Hey ik heb 1 Sour Diesel staan in de groei en heb sinds eergister bladproblemen. Ze staat onder een G Tools Led van 170 watt in een gorilla grow tent van 60x75 met filter en afzuiging, verse luchtaanvoer en een luchtvochtigheid van 50% met een temperatuur van 24 graden. De bladpuntjes beginnen geel te worden. Aangezien het mijn eerste kweek is heb ik nog geen idee wat het kan zijn HELP!? Hij staat al 5 weken in de groei vanaf het zaad en heb hem sinds vorige week de helft vd voorgeschreven hoeveelheid voeding gegeven. Fotos volgen zometeen Ik krijg ze er niet in via mijn mobiel maar dit is de link naar het album http://www.wietforum.nl/gallery/album/19345-sour-diesel-bladproblemen/
  4. Deze post wil ik verwijderen omdat ik hem dubbel had gepost
  5. Ik geef voeding van aptus pro set en A en B van hypro, de ec is 1,4 en de plant staat in een 15 liter airpot met lightmix
  6. Een hele goede middag mensen, Het is mijn eerste kweek dus ik vroeg me af of iemand een idee heeft wat er aan de hand zou kunnen zijn met mijn plant. Op dit moment zit ik in week 4 van de bloei. Hij staat onder een Led lamp van 180 watt. Komt het door teveel voeding? Sowieso is mijn heater 2 dagen uitgevallen en zakte de nachttemperatuur tot 15 graden dus dat verklaard hoogstwaarschijnlijk de paarse stelen. Alvast bedankt!
  7. Hey plantformer bedankt voor de hulp De ec is 1.4 en de aarde heb ik gemengd met gedemineraliseerd water en de Ph opgemeten. Ik doe dit allemaal voor de eerste keer en dacht dat dit zo hoorde. Als ik naar 5.8 moet gaan, welke ph heeft mijn voedingswater dan nodig.
  8. Ik gebruik de aptus pro set, maar ik had de problemen al in de 4e week groei. En ik heb geen idee wat nu de ideale ph moet zijn van mijn water, heb gelezen dat het bij autoflower anders zou zijn dan normale.
×
×
  • Create New...