Jump to content

stack

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About stack

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Haha grappig en typerend ook dat je alweer mij bent vergeten in een paar uurtjes maar toch hier weer reageerd En @de verloren zoon: Dankje! Maar ik wens jullie ook het beste hoor, succes!
  2. het word btw wel echt een internet rel nu voor niks.. dus als je dit topic verder met rust wil laten zou dat fijn zijn, ik vroeg zelf immers alleen om informatie.. jij zocht ruzie om een of andere manier.. maar als je nog wat aan me te melden hebt kun je me altijd pben geen probleem.
  3. Zeg ookniet dat eraan moet beginnen.. die verantwoordelijkheid kun je niet aan En dat was als voorbeeld.. als je kinderen zou willen heb ik er nu al medelijden mee Wat heeft begrijpend lezen hiermee te maken? Ik wil jou niet gegrijpen miss is dat het wel? Dalijk krijg ik nog te horen waar ik : de,verkeerde?leestekens(gebruik)! je medelijden heb ik niet nodig hoor, en mijn eventuele toekomstige kinderen ook niet hoor haha.. die zouden tegen die tijd mij niet hoeven te missen omdat ik zo nodig de droeftoeter uit moet hangen op een wietforum.. Ik zorg dat ik tegen die tijd wel goed zit, en er altijd voor ze kan zijn.. En gelukkig zal ik ''wel'' zelf de boekjes aan ze voor kunnen lezen.. bij deze laat je zien dat je het niet begrijpt en blijkbaar denkt dat ik het over mijn kind zou hebben?? Terwijl het best duidelijk is tegen wie ik het heb en waar het om gaat volgensmij toch?
  4. geen idee hoe jij erbij komt dat ik een kind zou willen haha... maar het blijkt al dat jij begrijpend lezen best moeilijk vind.. hoop dat opa wel kan voorlezen (heb nu al met die kleine van je te doen) is denk ik beter af zonder jou..
  5. en toch blijf ik ervan genieten met haat of zonder haat, met of zonder ban..
  6. hahaha, geloof ik meteen.. en over een week moet ze jou brood zeker ook verdienen! Zelfs zij zou waarschijnlijk eerder van ophouden weten als jij! droeftoeter.. jij gaat gewoon door terwijl je de hele tijd zegt dat je dit niet wilt.. terwijl je blijft uitlokken haha..
  7. haha kindje ik zal maar de verstandige zijn hier ontopic (uiteraard aan de normale gezellige forumganger): Bedankt voor het meedenken en delen van info Gaat helemaal goedkomen
  8. Haha, ben jij er zo een.. Laatmaar... Vergeet wat ik heb gezegd, jij kunt er ook niks aan doen.. Wist niet dat je zo beperkt nadacht.. Je hebt echt gelijk..
  9. ja, vond het nogal onnodig en zinloos..
  10. serieus wiekspiet? wauw, ik dacht dat de zeurpiet al weer een paar dagen vertrokken was... Het spijt me pik wist niet dat het zo vervelend voor je is om iemand hier te zien die twijfelt nadat die zoveel tegenstrijdige berichten heeft gelezen.... Ik zie door de bomen het bos niet, iedereen geeft verschillende tips iedereen heeft een mening maar wat zijn de feiten... zelfs in wazzup's topic heeft hij het er zelf ook over dat het niet altijd even makkelijk te bepalen is.. als je moeite hebt met mijn vragen, antwoord dan ook gewoon niet.. Dit is een forum waar mensen hun kennis delen met elkaar toch? En elkaar helpen om leuk en goed te kunnen kweken toch? Waarom verspil jij dan je tijd aan zeuren.. ik zie nogmaals niemand met het zelfde capaciteit filter als afzuiger... Ook was mijn bestelling anders besteld door ze omdat ze aangeven bij de GS dat dat nodig was.. En dan krijgen ze het verkeerd geleverd, en dan is het opeens ook goed zo.. Toch niet gek dat ik het even na vraag? Of neem jij alles gelijk maar aan van iemand als je het ergens hebt gelezen of gehoord? Voordat je zo kansloos reageert, zoek zelf eens op hoeveel mensen er zijn die hetzelfde capaciteit filter heeft als afzuiger... en Wieks? Wanneer heb je genoeg naar iets gezocht om iets te mogen vragen hier op het forum?? Vraag het jou maar even want schijnbaar heb jij er nogal moeite mee dat iemand hier zomaar iets durft te vragen terwijl jij het antwoord misschien wel weet. Door zielige Dodos als jij, loopt dit forum volgensmij al een tijdje leeg.... Top, Bedankt voor jullie hulp verder mannen..
  11. Heej X Ik ben overtuigd dat het goed moet komen, mn grootste zorg was dat de capaciteit van mijn afzuiger het zelfde is als die van mijn filter.. Ik lees nooit dat mensen zoiets doen en dacht zal vast voor een goede reden zijn
  12. Oke top, bedankt! (had m al even aangehad om te kijken of die het deed) Maar ga het nog eens even uitzoeken!
  13. Ooh top! Altijd fijn om bevestiging te krijgen haha Ik vroeg me af he, in de dimlux zat al een lamp. maar ik kom er niet uit hoe ik die eventueel zou moeten vervangen of checken of die goed vast zit.. iemand hier enige ervaring mee toevallig? (ik heb de schaniertjes los gemaakt en de schroefjes zodat ik het open kon maken) maar zag dan geen contact punten.. btw. zaden zijn ontkiemt, ik voel een verslagje opkomen
  14. goede morgen heren, heb er een dimlux 1000 watt in hangen. Ga het maar gewoon aanzien deze ronde, zolang het niet gaat stinken vind ik het allemaal best haha. dan heb ik na deze ronde gewoon een reserve filter
×
×
  • Create New...