Jump to content

Klaplong

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Klaplong

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

306 profile views
  1. Haha die David, misschien eens de definitie van een breeder google Marktplaats begon ook ooit op een zolder en misschien dat zijn strains niet competitief zijn met de grote zadenbanken maar Collie is igg lekker enthousiast. Trouwens, die zadenbanken (ook de grote) van tegenwoordig bestellen al hun troep in Spanje voor een schijntje, en wij maar klagen over hermies.
  2. Als je luchtvochtigheid te veel schommelt of veel te hoog is, is het mogelijk dat je problemen krijgt met oa een calcium tekort. 80% is wel hoog
  3. Howdy mate! Ik heb zelf ook een kast gebouwd, en gebruik de S&P 160 op stand 2. Ben er best tevreden over, klein en stil in gebruik, enige nadeel is dat de flensmaat 100mm is en weinig ruimte voor overcapaciteit . Bij de volgende ronde kies ik toch voor een maatje groter. Je bent goed voorbereid van start gegaan, ik ga je zeker volgen.
  4. Ik snap dat de GG#4 een hype is en heel veel mensen een vorm van nattigheid ervan krijgen maar je kan ook overdrijven. Wat het is, is het. Maar het is (uit zaad) geen GG#4
  5. Wat een onzin, omdat je vriend flaporen heeft presteert hij ook niet minder.
  6. S5 is een stek net als de GG#4 Knap dat je die GG4 gaat ontkiemen
  7. Klaplong

    Cree Leds

    Gaat je dimmer op
  8. Klaplong

    Naw Seeds

    Ik ben hier echt niet enkel om je domme gedrag te haten haha, ik kijk al maanden met interesse naar het cree verslag. Zodoende heb ik ook jou hunkering naar de leds meegemaakt. Je kraamt al tijden onzin uit en je theorieën raken kant noch wal. Je bent het type wat in een eigen wereldje leeft en niet kan omgaan met mensen die er een andere mening op na houden. Enigste wat je presteert zijn schrale topjes met enorm grote muil. Wees er trots op. Ga eerst eens de materie leren begrijpen ipv in het rond roeptoeteren met een IQ van een aardappel.
  9. Klaplong

    Cree Leds

    Meelullen? Je praat al zoveel onzin..
  10. Klaplong

    Naw Seeds

    @foldergrower 100 % bio zoals die zakken aarde van de lidl die je gebruikt
×
×
  • Create New...