Jump to content

rokenIsDodelijk

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rokenIsDodelijk

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. het kan zijn dat er wat gietwater overheen is gekomen idd omdat de dames op zo een manier gepositioneerd staan dat er wel water over de bladeren heen moet komen om bij de grond te komen. Ik vind het zelf ook niet zo verstandig maar iemand anders heeft dat zo ingedeeld voor me. hoe wateren jullie als de potten lastig bereikbaar zijn en de plantjes nog te laag zijn om de onderste kant van de plant te snoeien?
  2. Ik heb volgens mij iets vergelijkbaars, kan iemand hier iets uit maken? vroeg stadium bloei (1e week) op cocos.
  3. Hier ben ik ook benieuwd naar, ik voorspel dat de reacties zullen zijn: "het feit dat je dan en dan evenveel gebruikt had als tijdens het kweken, hoeft niet per sé te betekenen dat je toen ook kweekte" ( Vriezer en kachels ingeruild tegen de growtent )
  4. We hebben volgens mij ook zo een smart meter en in theorie zou het dan mogelijk moeten zijn (als onze provider een beetje degelijke ict afdeling heeft) dat er een programma is die automatisch alle data controleert op afwijkende patronen en die in een watch lijst zet OID om vervolgens te melden bij de rooidag, hoe kan het anders dat er zoveel mensen opgerold worden. Ergens zou dan vastgesteld moeten worden wanneer iets precies afwijkt en meldbaarwaardig zou moeten zijn. Maar goed misschien ben ik gewoon paranoide geworden door het smoken . zodat ik makkelijk kan vluchten voor het vuur? Ja komende weken ga ik proberen om flink te sparen, ik zag ergens zo een mabo brandblus (granaat?) die activeert op 82 graden en binnen 10 seconden een kamer redelijk kan blussen en kost ongeveer 90 euro. Ervaring daarmee? dames aanwezig in mijn huis? dat is sowieso al een afwijking in het patroon dus dan ben ik er sowieso bij!
  5. Veel succes! Gaat dat lukken met dat koude weer buiten nu?
  6. Gegroet! Ik ben rokenisdodelijk en heb mijn verhaal eigenlijk gelijk al in dit topic gezet: http://www.wietforum.nl/topic/122297-wattage-dilemma/ Binnenkort heb ik stekjes dus zal dan beginnen met kweken in een 300x150x240 tent (240 = hoogte). Hou zelf erg van een jointje (uiteraard) en wil misschien overstappen naar een electrische vaporiser of pen om mijn longetjes te besparen, maar zit financieel niet zo breed helaas. Het lijkt me ook leuk om hasj proberen te maken als ik een oogst kan doen zonder interferentie van de plukzewet.
  7. ik maak me alsnog erg veel zorgen dat een systematische afwijking van 300% wel opvalt (daarnaast ook nog meer dan 2,5 X het gemiddelde gebruik van 2persoonswoningen), electrisch kacheltje, airco en magnetron staan niet 18 uur en 12 uur per dag aan. Heb ook geen geld meer voor een automatische brandblusser, ik hoop dat dat in de eerste weken nog niet nodig is. Maar dit zijn geruststellende woorden in ieder geval tot nu toe! En excuus dat ik zonder voor te stellen al begon, ben gewoon bezorgd. Misschien ga ik zelfs een blogje op dit forum bijhouden dan, mijn impressie van de communitie hier is super positief tot nu toe!
  8. Hallo mensen! Momenteel heb ik het één en ander aangeschaft om thuis te beginnen, maar twijfel of ik wil gaan voor 1 of 2 lampen van 600 watt. Heb een tent van 300x150x240 (lengte,breedte,hoogte). Ik ben namelijk erg aan het twijfelen of het wel zo verstandig is om 2 lampen van 600 watt te gebruiken in plaats van 1 lamp en dan maar wat ruimte in de tent overhouden. Ik las namelijk iets over rooidagen en zag ook dat er meldingen gedaan kunnen worden door energieleveranciers (netbeheerder????) van verdachte patronen van verbruik in huis. ik woon namelijk alleen in een woning met 3 lege kamers en heb uitgerekend dat mijn verbruik per maand ineens verdriedubbeld dan! Nu vraag ik me af hoe snel ze zo een melding doen en of er een limiet is (bijvoorbeeld meer dan 10k kwh per jaar, of als 2 maanden sterk afwijken van de 10 maanden daarvoor). Wat weten jullie hiervan? Dan oogst ik liever wat minder dan dat ze over 3 maanden de apparatuur komen wegplukken!
×
×
  • Create New...