Jump to content

Yauch

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Yauch last won the day on June 21 2017

Yauch had the most liked content!

Community Reputation

15 Positief

About Yauch

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoi Robin, ziet er goed uit. Hoe groot is ze ongeveer? Best goed vastbinden met een onweer in zicht. Van welk merk is jouw ph-meter? Ziet er een strak ding uit!
  2. Laten komen, niet meer voeden tot ze wat groter zijn. Die automazar lijkt me wel normaal, degene die ik al heb gezet hebben allen rare bladvorming. Soms 3 vingers asymmetrisch, soms vergroeid... raar soortje, goed wietje
  3. Je moet de directe url gebruiken van jouw foto, klik op de verkleining tot je de echte versie hebt => dan op kopieer link.
  4. Vette planten! Veel blaadjes, redelijk groot, daar komt zeker wel wat af!
  5. Bewaar je foto's ergens online, kopiëer de link en klik op "image" in de editor. Klinkt als een leuke combinatie ;-)
  6. Update-time! Ik heb er even mee gewacht, aangezien er niet al te veel spannends gebeurde en ik vermoedde dat jullie de eindeloze stroom zaailingen wel een beetje beu waren. Nu is het echter tijd voor een update! Ik ben ondertussen ook meerdere malen van idee veranderd. Puur als experiment wou ik ze niet in potten zetten, maar zijn ze in de volle grond beland onder mijn afdakje. Dit loopt niet altijd over een leien dak... De plantjes die bij mij in de tuin staan zijn: 1x BigBud (wietzaadjes.nl) Deze dame groeide traag, ze is ook eens ondergespit door een hond toen ze 14cm was. Ik heb ze uiteindelijk teruggevonden onder een hoop aarde, maar het bleef hopeloos achter. Nu meet ze amper 30 cm. Van in het begin heb ik al last van de mineervlieg, die legt eitjes in de bladeren die dan als larve tunneltjes graven in de blaadjes. De big bud is als eerste beginnen bloeien zo'n 2 weken geleden. 1x Royal dwarf (RQS) Deze is raar maar waar de grootste van de hoop, ze begint nu langzaam te bloeien en meet 80+ cm. Het is de middelste plant op de foto: 1x Royal Critical (RQS) Overal heb ik gelezen dat deze het niet al te goed in ons klimaat, maar ze is ook een van de koplopers. Met haar 75cm hoort ze bij de grotere! Ook hier is de bloei langzaam aan het inzetten. 1x Blue mazar (hs) Ik had veel goeie hoop voor dit plantje. Mede dankzij die mineervlieg is het er allemaal nog niet echt uitgekomen. Ze had heel rare misvormde bladeren (2 vingerig, in elkaar gegroeid) maar nu staat ze te pronken op een 68cm en begint de bloei ook langzamerhand... 1x Quick One (RQS) Deze groeide aanvankelijk het snelste, maar is nu een 50cm groot. Ze staat al iets later in bloei dan de Big Bud. Raar dat ze het het beste doet, aangezien ik er niet veel van verwachtte. Verder heb ik nog 2 purple buds, waaronder 1 die in de volle staat, wat verderop, en de andere in een grote pot: Deze ben ik volledig aan het LST'en en aan het voeden (ook bij wijze van experiment). De voeding die ik gebruik is BioBizz Grow, Bloei en wortel. Als het regent, iets waar we de laatste tijd niet zoveel last van hebben gehad, doe ik het afdakje toe en zet ik mijn pot onder een ander. Ik heb ondertussen al een kalktekort gehad, en zoals jullie kunnen zien heeft de vlieg redelijk wat blaadjes aangetast. Een voorbeeld van wat dat kreng uitvreet: Ik heb hiervoor gespoten met een biologisch bestrijdingsmiddel en het hielp wel even. Nu ze in bloei staan durf ik dit echter niet meer, heeft er iemand andere ideeën? Ondertussen hebben mijn PurpleBuds er ook al last van. Ik ben al bij al best wel tevreden. Buiten de plagen doen ze het niet slecht denk ik. ze hadden wel wat meer bladeren mogen hebben, maar ik vermoed dat dat door de stress komt? Bedankt voor jullie reacties! Ik ga vanaf nu wekelijks updaten! Groeten, Yauch Suggesties, opmerkingen, alles is meer dan welkom!
  7. 't Gaat maar traag De vrienden staan in de serre, en genieten volop van het zonnetje. Ik heb een grote pot gekocht voor m'n purple bud. Het veldje auto's ligt nog steeds klaar.... Niet te veel te melden dus.
×
×
  • Create New...