Jump to content

Balmain

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Balmain

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beste telers, Ik heb wat vraagjes... mijn kweek van dit jaar is helaas niet super goed gegaan. Maar vandaar dat ik dit topic eventjes open. Ik wil een makkelijke autoflower kweken natuurlijk wat later in het jaar. (te koud) want ik wil buiten kweken. Maar wat is een verstandige maand om zaadjes te ontkiemen en te gaan planten. Ik had de planten onder een afdak staan buiten gewoon in een pot. En is het dan verstandig om ze s'nachts binnen te zitten in een donker droog hokje. Hopelijk hebben jullie wat tips.
  2. Amnesia Haze, autoflower. Het is eigenlijk een soort bezemkastje waar mijn 3 planten wel prima inpassen. Mijn budget is nou niet super groot, maar wil natuurlijk wel dat ze goed groeien.
  3. Beste mensen, Ik ben nieuw op dit forum en heb direct een vraag. Heb het topic over licht al even doorgekeken, alleen ik heb een vraag. Ik heb sinds eind augustus mijn plantjes ontkiemt en in pot gestopt. Ze groeien al aardig alleen het begint nu aardig koud te worden, en ze hebben s'nachts altijd binnen gestaan. En in de ochtend zette ik ze altijd direct buiten. Alleen nu komt mijn vraag.. is het nu niet te koud? En ik heb nog wel een klein hokje over. Alleen wat voor lamp moet ik dan ophangen? Heb al veel gezocht op internet maar het is mij niet helemaal duidelijk. Alvast bedankt voor de tips!
×
×
  • Create New...