Jump to content

Xio

Full member
  • Content Count

    310
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

17 Positief

About Xio

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    English

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik zou denken van wel, aangezien je het licht meer de juiste richting in stuurt? En ook bekend mee. Daarmee dat ik de optimale trainingsmethode wil uitzoeken voor mijn situatie.
  2. Volledig mee eens. Daarmee dat ik ook niet direct een top-of-the-line LED lamp uit de VS heb aangekocht Je hebt de reflector 240 veronderstel ik dan? Ik vermoed dat je ietsjes meer rendement uit dat ding haalt per Watt? Er zit sowieso een stevige afstand tussen m'n LEDs en m'n plant, dat speelt ook. Zal eens bij hem horen. Inmiddels is m'n Super Silver Haze gekiemd. Iemand een suggestie over welke training ik het best toe pas op dit oppervlakte? Ik dacht aan supercrop en manifolding. Geen haast om snel te oogsten (heb voorlopig wel voldoende spul ), maar liever een hoge kwaliteit.
  3. Mogelijks - maar stroomkost is niet m'n grootste zorg. En m'n lamp heb ik toch al, dus kan er evengoed de volle 175W boven hangen. Heb sowieso een nadeel met m'n kleine 40x40cm tent. Jouw 60x60 tent is 2.25x zo groot in oppervlakte, wat je ook een groot voordeel oplevert qua efficiëntie. Gebruik jij COBs?
  4. Hehe, doel was 60 gram. Curedroog: 108.8 gram. -> 0.62G/W op 40x40 cm met MarsHydro 400 (175W), 2 maand veg/2 maand bloei Super Silver is al het kiemen
  5. Ga je niet veel licht tegenhouden met dat afdak? Zou een doorzichtige plaat (plexi? glas?) geen beter plan zijn? Zelf geen idee van, just thinking out loud.
  6. Idd best jammer. 4 maanden werk voor een dikke tegenvaller Is het de moeite om van de "lichtgroene trash" en trim cannaboter te maken? Kwestie van niet helemaal met lege handen achter te blijven
  7. Na 4 uurtjes trimmen. Klaar. Helaas ook opgemerkt dat 't overgrote deel van de buds (zowat alles wat niet zichtbaar was) zeer bleek was - zelfs de onderste helft van de grootste zichtbare. Ik vrees dat ik max 20g "goede" buds heb en dat de rest trash is. LED en compacte scrog werkt niet goed samen Ik denk dat ik gewoon terug Super Silver Haze ga zetten. Daarvan weet ik ten minste dat 't lukt met m'n setup.
  8. Jup, ik maak ze enkel los van de stam en hang ze te drogen in m'n tent. Lichte luchtcirculatie in 't donker zonder dat de geur een dik uithangbord wordt Daarna de cure-jar in en op 60-65% vochtigheid laten curen. EDIT: Hiervoor had ik een Super Silver Haze staan die me heel erg beviel. Dacht eigenlijk om terug dat te zetten. Over de L.A. Amnesia vind ik weinig info terug.
  9. Dat advies heb ik gevolgd. Na de 3e dag (zoals je schreef) enkel nog afgezuurd water gegeven. Ik quote: Ik vermoed dat de plant de nutriënten gewoon uit de bladeren aan het trekken is? Of misschien lightburn? Soit. Omhakken dus. Ik laat haar tot morgenvroeg donker staan, dan heeft ze 36h+ donker gehad voor dat ze 't blok op gaat.
  10. Memes terzijde, ze is idd al aan de "oude kant". De 28e was begin week 10. 't Is sowieso een variant met meer indica-traits, dus al te amber moet 't niet zijn. Anderzijds is 't een kweek van 4 maand, dus wil haar ook niet te vroeg omgooien en 4 maanden geduld en liefde het raam uitkappen Ze staat al even nutrient-arm, wat ook te zien is aan de suikerblaadjes. Kan het zijn dat dit lichte lichtbleach is? M'n vorige plantje had last van foxtailing, al was de wiet anders wel subliem De huidige setup is identiek qua belichting/luchtafvoer. Hier is een foto in detail:
  11. Hier zijn we dan. 10 dagen later met dikkere buds! Stilletjes aan klaar om 't blok op te gaan? How do I proceed? Gisteren: En vandaag onder de microscoop:
  12. Heren, ik hecht uiteraard meer autoriteit aan dit forum van aan reddit (lees: ofc it's reddit and you should take it with a truck of salt) - maar als onwetende amateur (en student biochemie), gebruik ik altijd meerdere bronnen voor zaken die ik nog leer. Dit geeft altijd meer perspectief, wat nooit kwaad kan. Naast hier en reddit consulteer ik ook GrowWeedEasy en RollingStoned/CNNBS. Wat je zegt over Reddit, klopt helemaal. Maar het zelfde kan gezegd worden over de meeste fora - al hoeft dat daarom niet hier te gelden. Veel mensen die denken te weten waarover ze spreken en zo verkeerde informatie verspreiden onder de onwetenden. Ik hang hier nog niet zo lang rond, weet nog weinig over kweken en kan dus niet inschatten of dit forum altijd 100% correct is - al krijg ik meer en meer de indruk dat dit hier wel het geval is Kritisch denken kan nooit kwaad Soit, nog wat laten doorbloeien dus! (Whee, grotere buds!) Terug nutriënten geven dus?
  13. 't waren de kleinste suikerblaadjes van verschillende buds, niet de echte knoppen zelf Ik wist niet dat er zo een groot verschil op zat. Ik heb zojuist een foto genomen van een van de buds zelf. Deze ziet er nog vrij clear uit. Het is nu wel al 10 dagen geleden dat ze no nutriënten heeft gehad en er begint wat verkleuring op te treden op enkele suikerblaadjes. Terug nutriënten bijgeven dan? Of verder op een dieet zetten? *paniek* En ik ben maar een onervaren kweker. Daarmee dat ik om hulp vraag - en meerdere bronnen zijn altijd beter dan 1.
×
×
  • Create New...