Jump to content

mozes kriebel

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About mozes kriebel

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik was onder de indruk dat je gewoon 5 plantjes buiten mag zetten voor eigen gebruik? Dan maakt het dus weinig uit of er een politiemens naast je woont? Evengoed moest ik laatst 'blazen' vanuit mijn Civic, en al die Heidi's had ik graag als buurvrouw gehad.. voor een kopje koffie
  2. Kees A, Je hebt gelijk, vind ik (maar er zit in een gelijk ook vaak een ongelijk?) Elkaar waarschuwen voor slechte aankopen aangaande je teelt is niks mis mee.. Dat is zeker wel on topic. Evengoed maakt de VS zelf vrijwel niks meer op eigen bodem, want dat doen de moderne 'slaven' in de volksrepubliekchina goedkoper? Ik heb nog nooit de eigenaar van een iPhone horen klagen dat hij of zij een klote telefoon heeft? Zo zou het dan ook kunnen zijn met LED uit China, van een gerenommeerd bedrijf? Behalve dan als jezelf rijk rekent door voor twintig procent van de 'echte' prijs te gaan bestellen bij AliBaba en zijn 40 boefjes. Dan kan je er van uitgaan dat het allemaal wat minder goed is, en snel kapot gaat. (hoewel je ook daar soms jezelf positief kan verassen). Kortom: Als je iets Amerikaans koopt komt het heel vaak gewoon ook uit China?
  3. Ik heb echt heel veel zitten lezen over de klauw. Ik heb ook een klauw hangen, alhier. Vaak kom je als je veel leest honderd verschillende oorzaken tegen, en dan moet je een beetje gaan tellen welke oorzaak het meest wordt gegeven, en welke bronnen je vertrouwd. Bij die 'klauw' heb ik echt niks bepalende kunnen vinden behalve.. genetica. Wat dat dan ook is? Wel valt mij op dat het eigenlijk altijd om auto's gaat? En ik vermoed zelf dan ook dat.. als een plant met ruderalis genen iets meemaakt dat aanspreekt op die ruderalis genen dat dan het dan te groeien blad ineens ruderalis trekken gaat krijgen? Ik heb zelf een plant met 3 prachtige bladen, daarna 1 klauw, en daarna weer mooi.. Toen die klauw kwam was het koud en donker buiten. Wellicht zit ik zo fout als wat, maar kijk of je iets hebt gedaan waar 'normale' wietplantjes niet van houden, maar een 'wild wijf uit Siberiƫ' minder moeite mee heeft?
  4. Hallo, Heeft iemand enig idee aangaande het volgende: Ik heb kraanwater meestal ph 7.8 aangezuurd met natuurazijn tot 6.2. Nu was mijn gieter (10 liter) vandaag ineens 5.1. Eerst dacht ik dat mijn meter (milwaukee ph600) op hol was geslagen, maar mijn buurman zijn meter gaf 5,0 aan (wat kan kloppen omdat mijn meter bij de fabriek 0,1 te hoog aangaf tijdens calibratie). Nu bedenk ik mij dat azijn weleens de eigenschap kan hebben om door te zuren? Ik zag wat van die witte vlokjes/kwalletjes in het water. Dit had ik niet verwacht van deze goedkope azijn, maar kan dit kloppen? En zo ja.. welke azijn zal dit niet doen? Bedankt alvast.
  5. Ik zou net als soca voor tomaten gaan. Kan je inderdaad meteen oefenen op schimmels en andere vervelende bijkomstigheden. Daarna heb je als bijvangst; tomaten. En dat kopen de meeste mensen vaak om mee te koken. Dus je hebt ook nog wat aan je test? Hoe vaak wil je brandnetelsoep eten?
  6. Vreemde guerrilla kweek heb jij? Van de drie opties die je aangaf zou ik als eerste aan kalk denken? Twee van mijn planten staan op koeienmest, doen het verrekte slecht, maar hebben niet zo een blad Over mieren durf ik niks te zeggen behalve dan dat ik vermoed dat alles in de wereld zulke bladeren zou hebben als dit een mierending is? Die beestjes zijn overal!
  7. Ik had ooit een boom.. De schattingen liepen uiteen van 7 tot 15 meter. Gewoon een zaadje in de grond gegooid, nooit meer naar omgekeken. Tot ze ineens ver boven de huizen uit torende. Helaas niet erg lekker roken was ze.
  8. Wow. Zit ik de langste draad mij bekend te lezen, gaat de leider, initiator halverwege naar de mollen. Ik ben even een beetje beduusd. Inderdaad.. rust met liefde DB. Ik wilde je hier eigenlijk vragen of je het voorbeeld van een kersenzaadje uit de kont van een vogel niet vreemd vond om het nut van kippenmest uit te leggen? Dan zou kippenmest maximaal helpen bij het ontkiemen, nee zelfs alleen bij het voor-ontkiemen? Helaas kan jij mij geen antwoord meer geven, op deze waarschijnlijk behoorlijk debiele vraag.
  9. Mijn computer wordt ontworpen in de VS. maar gemaakt in China (en doet het prima). Ik heb laatst een filmpje gezien (kan het niet terug vinden) van een vrolijke 'geek' die even het verschil laat zien tussen een slechte (goedkope) led en een goede (dure,) dus... En dat was echt een enorm verschil! Ik ben lijp van mijn oude Civic, maar dat komt wellicht omdat ik nooit een Lamborghini heb gehad. Daarbuiten rij ik graag 'onder de radar' Ofwel.. doe een beetje onderzoek en koop goed spul? 'of topic' De laatste site waar ik het eeuwige gelul over joden, moslims, Chinezen, en negers etc. zou verwachtten is wel op een site over Cannabis? Wat is nu juist het fijne aan dit plantje? Dat je ze deelt en rookt met broeders 'all over the world!' Laat dat gezever a.u.b. over aan alle andere forums?
  10. Ha Unknown Smoker. Geen eigen ervaring maar van veel lezen: Zeker buiten uitkijken met het verwonden van je plant. Iedere wond schijnt weer nieuwe zuigers, parasieten, mee-likkers aan te trekken. Als je bladeren gaat verwijderen schijnt het belangrijk te zijn om de wond te 'lijmen'.
  11. Ja, je kan het voor laten komen. Uiteindelijk zal je winnen, maar wat win je dan? Intussen maak je kosten, advocaat enzo. De politie/ aanklager zal waarschijnlijk behoorlijk hard op je in praten.. strafblad. Ook kan je verwachten dat ze misschien wat vaker bij je aan komen bellen. Maar inderdaad.. Bijna alle hogere rechters hebben zo een hekel aan de hele wietwet dat ze met liefde iedereen vrijspreken en het zooitje terugsturen naar onze falende overheid. Bedenk ook dat de baas van de politie (burgemeester) bepalend is voor hoe hard er wordt opgetreden tegen een teveel aan buitenplantjes! Veel burgemeesters zijn pro wiet. Dat zou jij moeten weten van jouw gemeente? Ikzelf zou ALS DE DONDER ervoor zorgen dat je nog 4 plantjes hebt staan als de politie komt. Maar dit alleen als ze inmiddels niet toch al bewijs.. foto's hebben verzameld.. Dan kan je net zo goed gokken op een goede afloop?
  12. 42 dagen van de kiem tot oogsten? hey man.. Jij moet echt weer even relaxt worden? Vraag je schoonmoeders om een schoudermassage. En geef even een maand geen water (grapje) Dan komt het wel goed! ik hoop het , persoonlijk vind ik vooral mijn 2 grootste die appart in potten staan zooooo traag gaan . ik ben dit niet gewend van autoflowers . ik head gedacht dat ze nu na 14 a 15 dagen al cm of 15 zouden zijn kan dit te maken hebben met het feit dat ze de eerste 9 dagen snachts nog in koude temperaturen hebben gestaan van ongeveer graad of 5 a6 a7 ?. of omdat ik ze miss elke dag een beetje water gaf en miss beter ze enkele dagen laat droog trekken ? ze zouden nu toch binnen een week rap een hele pak groter worden want ik zou zogezegd als genetica klopt en van ontkieming tot oogst klopt ze al binnen dag of 42 moeten kunnen oogsten . als ze zo traag blijven gaan zijn ze binnen een maand nog geen 15 cm alhoewel hun meeste groei wel lijkt in de laatste 3 a 4 dagen te zijn gebeuren . en mijn 3 kleintjes die samen in een pot zitten gaan wel redelijk hard ze zijn 8 dagen jonger maar zullen ze precies nog gaan inhalen . hopelijk kan er me iemand gerrust stellen en zullen ze nu idd degelijk gaan knallen , ik heb hun bladlengte eens gemeten en die is sinds gisternavond wel alweer 4 mm gegroeid . ik trek vanavond weer eens fotos en zet ze dan hierop peace forums ( wish i had a dutchie to light up )
  13. Had met mijn kweekje ongeveer hetzelfde.. Volle biogrond. De zuigelingen krijgen biefstuk en moedermelk met wijn. Het gaat ze nu al veel beter af. Ik hoop dat mister xl gelijk heeft. (volgende kweek krijgt zaai-kuil met zaai aarde, daaronder mix van bio met zaai, en daaronder wat volle bio; hoop zo wat beter voor ze te zijn)
×
×
  • Create New...