Jump to content

knoflookmeneer

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About knoflookmeneer

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nee is erg balen maar bedankt voor de tips ik ga meteen aan de slag
  2. Ik heb alleen de blokjes in geweekt en de potjes van onderaf water laten opzuigen 15 min daar is het denk ik toch te veel geweest maar kan ik niet beter even over potten
  3. mischien een rare vraag maar ben hier nieu w hoe kan je een foto toevoegen in een gesprek hier met je telefoon app??
  4. aaai dat meen je niet dat zou zuur zijn ze staan er overigens el goed bij
  5. hallo ik zit met een probleem ik heb donderdag stekken van me stekken boer gehad daar zaten al aardig wat spint eitjes op ik heb ze gedompeld maar nu ben ik drie dagen verder en ze zijn zo goed als niks verder geworteld ik heb de tips van rodja gebruikt op een eiland en precies gedaan zoals het er stond in zijn topic maar nu denk ik dat het komt omdatme medium te nat is hij is zijk nat ik gebruik 9x9 potjes met light mix aarde afgezuurd wateren wortel stimulator ruimte is 20tot24 graden met een lv van 80% wie heeft er tips voor me zal ik gewoon nieue aarde in in de potjes doen en ze op nieuw planten en geen water geven met onder in de potjes een klein laagje natte arde ?????
  6. hallo ik zit met een probleem ik heb donderdag stekken van me stekken boer gehad daar zaten al aardig wat spint eitjes op ik heb ze gedompeld maar nu ben ik drie dagen verder en ze zijn zo goed als niks verder geworteld ik heb de tips van rodja gebruikt op een eiland en precies gedaan zoals het er stond in zijn topic maar nu denk ik dat het komt omdatme medium te nat is hij is zijk nat ik gebruik 9x9 potjes met light mix aarde afgezuurd wateren wortel stimulator ruimte is 20tot24 graden met een lv van 80% wie heeft er tips voor me zal ik gewoon nieue aarde in in de potjes doen en ze op nieuw planten en geen water geven met onder in de potjes een klein laagje natte arde ?????
×
×
  • Create New...